AR-CO

Scan Transport

Muebles Piramides Puerto

Autocares Diego Moral

Kaarsberg Real Estate

BioNatura

Loft Roomers

Hotel Tamisa Golf

BoConcept

Dancon

Ubrique by Carlsson

Simzar Estates

Rincón Rent

Helle Hollis Parking

Solaga

Simplysun

HolaBank

FHC-BOXTV

Kaas & Kirkemann

Kiropraktisk klinik

Vikingos

Unioptica

Nordic Muebles

Cayet

Advokat Mona Davidsen

Nykredit

Designa

SolarVenti

Advokatspanien.dk

M21

Bikestardo

Vitafakta Health Clinic

SelectedHomes

Los Robles de León

Energynordic

Albatros Travel

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

  1. 0
  2. 1

IMG 9911

5000 til Cudeca

Der uddeltes ikke mindre end 5000 euro til cancerhospice Cudeca, da La Peña de Dinamarca to aftener i træk fyldte ristorante Da Bruno på Mijas-vejen med dinner-jazz med det kendte internationale danske orkester Doc Houlind Revival All Stars.
3000 fra La Peña og 2000 fra en af klubbens talrige sponsorer Teamnordic – tidligere Danelca.
Fra Mijas mødte rådmand Roy Perez og Anette Skou, leder af udlændinge-afdelingen, frem og deltog i overrækkelserne. De ses på det ene check-foto sammen med Esther Raez fra Cudeca og Louis Katrine Pedersen og Morten Møller, henholdsvis sekretær og formand for La Peña de Dinamarca.
På det anden administrerende direktør i Teamnordic, Christian Andersen, med Katie O`Neil fra Cudeca.
Begivenheden blev dækker af Mijas TV og ugeavisen Mijas Semanal.
I alt 280 gæster på Da Bruno til de festlige aftener.

IMG 9765Fornem entre af Doc Houlind-orkestret på ristorante Da Bruno.

IMG 9785Yvonne og Niels Eilskov kom fra Danmark til begge koncerter. Niels sidder i bestyrelsen for jazzklubben Long John. Herfra mødte også medlemmet Charlotte Dyrup også frem. Hun har hele sit liv været dybt engageret i jazz og er en god ven af Doc Houlind.

IMG 9780Manfred Wolf og hans hustru afbrød deres månedlange ferie i Nerja, for at hilse på Doc Houlind-folkene. Manfred har i otte år arrangeret koncerter med orkestret på torvet i Rudkøbing. De ses her sammen med Jonas Molbeck, der tog videre til koncert i Mellila.

IMG 9792Kunstmaleren Henry Knudsen mødte frem og hilste på kapelmester Søren Houlind og bassisten Ole Olsen. Henry Knudsen har været med orkestret til koncert i  New Orleans.

IMG 9783 1
Da Karen og Finn Sehested holdt sølvbryllup spillede Doc Houlind Revival All Stars til deres fest. På Da Bruno blev det til et glædeligt gensyn og en ny nydelse af den gode jazz.

IMG 9803På de to jazz-aftener flotte præmier fra La Peña-sponsorer. Og et af orkester-medlemmerne, trompetisken Jørgen Munksgaard, løb med en af de store gevinster fra Birdie Vinos til stor forbløffelse for La Peña-formand Morten Møller. På billedet endvidere formandinde Pia og Mugge, der havde forfattet en elegant hyldest-tekst til de mange sponsorer.

IMG 9858Personalet fra restaurant Casa Danesa og nogle venner ankom i limousine fra Thomas Schous nye firma. Han er endvidere en populær forpagter af Casa Danesa.

IMG 9796Skøn festatmosfære på ristorante Da Bruno.

IMG 9842Teamnordics checkoverækkelse.

Fodboldbilletter til Málagas kampe

Fodboldbilletter til Málagas kampe - kom til spansk topfodbold i La Liga sammen med La Peña de Dinamarca ...