BioNatura

Unioptica

Blacktower

Arctic Group

Helle Hollis car rental

Simplysun

Los Robles de León

Centro Sanum

Kiropraktisk klinik

FHC-BOXTV

Helle Hollis Parking

Nykredit

Vitafakta Health Clinic

Nordic Muebles

Solaga

Caixa Bank

Private investment

Clinica Dental

AR-CO

Advokat Mona Davidsen

Designa

HolaBank

BoConcept

Cayet

Energynordic

Kaas & Kirkemann

Vikingos

Advokatspanien.dk

Dancon

Loft Roomers

SelectedHomes

Bikestardo

Da Bruno

M21

Silkeborg Flytteforretning

Albatros Travel

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Festlig ceremoni – farvel til Morales

La Peña de Dinamarcas officielle optagelse i Federación de Peñas Malaguistas blev en stilfuld og festlig aften i restaurant Casa Danesa.
moralesOver 100 mødte frem – herraf mange autograf-hungrende børn for hvem de to Málaga-spillere Pedro Morales og Jose Manuel Casado velvilligt stillede sig til rådighed.
En begivenhed, der samtidig markerede La Peña de Dinamarcas indvielse af den flotte lounge i restauranten.
Fra Mijas kommune mødte viceborgmester Mario Bravo og Anette Schou, udlændinge-kontoret, og fra Málaga de ledelsesvalgte rådgivere Abdallah Ben Barek og Antonio Benitez – begge tidligere spillere og trænere i klubben - og formanden for Federación de Peñas Malaguistas, Miguel Molina, samt de to La Liga-spillere, som formanden for La Peña de Dinamarca, Morten Møller, overrakte fornemme Georg Jensen salt-og peber sæt. Endvidere udveksledes gaver mellem de to fan-organisationer.
Viceborgmester Bravo roste La Peña de Dinamarca for med sin klub at bidrage til den vigtige integration af udlændinge i Andalusien.

For Morales blev det den sidste optræden for Málaga. To dage senere skrev han kontrakt med Vancouver Whitecaps i den nordamerikanske Major League Soccer. Den 28-årige midtbanespiller opnåede 24 kampe med fire scoringer for Málaga, som fik 350.000 euro for ham. Morales er født i Chile og har bl.a. tidligere spillet for Dinamo Zagreb i Kroatien. Han tog et uforglemmeligt minde fra Casa Danesa med sig til Canada.

Øverste foto: Gaven fra Málaga CF: den historiske  T-shirt, der markerer at det spanske professionelle fodboldforbund i sidste sæson kårede Malagas hjemmepublikum (12. manden) som det bedste i Spanien.
Foto herover: Miguel Molino overrakte Morten Møller en statuette. I midten en stolt Herdis Nysted – tolk på aftenen.

Det vakte moro, da Bravo, Barek og Benitez blev iklædt La Peña-dress. Det klædte dem.

To muntre fyre, Ben Barek, der er født i Marokko, og uldjyden Uffe Madsen, kasserer i La Peña de Dinamarca.