Clinica Dental

Casa Danesa

FHC-BOXTV

Kiropraktisk klinik

Advokatspanien.dk

Designa

Nordic Muebles

Advokat Mona Davidsen

Hello Sun

Malaga Holiday Homes

Helle Hollis car rental

M21

Da Bruno Mijas Restaurant

HolaBank

Dancon

Doctor Reinhard

Simplysun

BioNatura

Villa Paradiso

DaniaCare

Los Robles de León

Vitafakta Health Clinic

Autocares Diego Moral

BoConcept

SelectedHomes

Simzar Estates

Solaga

Vikingos

Kaarsberg Real Estate

Kaas & Kirkemann

Albatros Travel

Helle Hollis Parking

Blacktower

Arctic Group

Cayet

Muebles Piramides Puerto

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Festlig ceremoni – farvel til Morales

La Peña de Dinamarcas officielle optagelse i Federación de Peñas Malaguistas blev en stilfuld og festlig aften i restaurant Casa Danesa.
moralesOver 100 mødte frem – herraf mange autograf-hungrende børn for hvem de to Málaga-spillere Pedro Morales og Jose Manuel Casado velvilligt stillede sig til rådighed.
En begivenhed, der samtidig markerede La Peña de Dinamarcas indvielse af den flotte lounge i restauranten.
Fra Mijas kommune mødte viceborgmester Mario Bravo og Anette Schou, udlændinge-kontoret, og fra Málaga de ledelsesvalgte rådgivere Abdallah Ben Barek og Antonio Benitez – begge tidligere spillere og trænere i klubben - og formanden for Federación de Peñas Malaguistas, Miguel Molina, samt de to La Liga-spillere, som formanden for La Peña de Dinamarca, Morten Møller, overrakte fornemme Georg Jensen salt-og peber sæt. Endvidere udveksledes gaver mellem de to fan-organisationer.
Viceborgmester Bravo roste La Peña de Dinamarca for med sin klub at bidrage til den vigtige integration af udlændinge i Andalusien.

For Morales blev det den sidste optræden for Málaga. To dage senere skrev han kontrakt med Vancouver Whitecaps i den nordamerikanske Major League Soccer. Den 28-årige midtbanespiller opnåede 24 kampe med fire scoringer for Málaga, som fik 350.000 euro for ham. Morales er født i Chile og har bl.a. tidligere spillet for Dinamo Zagreb i Kroatien. Han tog et uforglemmeligt minde fra Casa Danesa med sig til Canada.

Øverste foto: Gaven fra Málaga CF: den historiske  T-shirt, der markerer at det spanske professionelle fodboldforbund i sidste sæson kårede Malagas hjemmepublikum (12. manden) som det bedste i Spanien.
Foto herover: Miguel Molino overrakte Morten Møller en statuette. I midten en stolt Herdis Nysted – tolk på aftenen.

Det vakte moro, da Bravo, Barek og Benitez blev iklædt La Peña-dress. Det klædte dem.

To muntre fyre, Ben Barek, der er født i Marokko, og uldjyden Uffe Madsen, kasserer i La Peña de Dinamarca.