Hotel Tamisa Golf

DaniaCare

Pulzrejser

RSB Golf

FERIEBOLIG-SPANIEN.DK

Evergreen Eléctrica

Clinica Dental

Jyske Bank

Danelca

Arctic Group

Loft Roomers

Runway

Helle Hollis car rental

HolaBank

SolarVenti

Los Robles de León

Rincón Rent

Zafo Law

Advokatspanien.dk

Albatros Travel

Private investment

Scan Dental

Muebles Piramides Puerto

Boconcept

Casa Danesa

Da Bruno

Autocares Diego Moral

Ubrique by Carlsson

Kiropraktisk klinik

OmegaZen

Simzar Estates

i-charge

moneycorp

Intercargo Scandinavia A/S

European Life- and Pension Services

Scan Transport

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Vi støtter Cudeca

cudeca

La Peña de Dinamarca besluttede på sin stiftende generalforsamling at yde økonomisk støtte til cancerhospice Cudeca i Benalmádena.
Vision, mission og værdier for Cudeca kan sammenfattes i at pleje, lindre og tilbyde specialbehandling for mennesker med bopæl i Málaga-provinsen, som lider af fremskreden eller terminal kræft samt at yde støtte og komfort til deres familier.

Cudeca er en forkortelse af Cuidados del Cancer (Cancer Care) og dets logo repræsenterer en menneskelig figur udvide sine arme tilbydende hjælp med mottoet ”En særlig form for pleje”.

Foundraising er meget vigtig for Cudeca, da udgifterne til drift af hospice er over 2,1 mio. euro hvert år. Blandt de mange måder, hvorpå der rejses midler til Cudeca, er sponsoreret begivenheder, virksomhedssponsorater, indsamlinger, legater og velgørere, der forpligter sig til at foretage regelmæssigt bidrag. Endvidere driver frivillige en række velgørenhedsbutikker og mange private møder op med et bidrag på en speciel dag en gang om året.
Også Málaga Club de Fútbol støtter Cudeca med en velgørenhedskamp i ny og næ.

2000 euro fra La Peña de Dinamarca til Cudeca overrakt ved Jacob Haugaard-show i Mijas. Fra venstre John Jørgensen, Knud Nielsen, Allan Frank og Finn Stuer Lauritsen. På fire år har La Peña doneret i alt 6.800 euro til Cudeca.