Vitafakta Health Clinic

Autocares Diego Moral

Helle Hollis Parking

Holbæk Caranvancenter

Doctor Reinhard

Arctic Group

Clinica Dental

BoConcept

BioNatura

Hello Sun

M21

Villa Paradiso

La Cuenta Vinos

Cayet

Unioptica

Viking IPTV

Dancon

Muebles Piramides Puerto

Albatros Travel

Malaga Holiday Homes

Energynordic

Kaas & Kirkemann

Casa Danesa

Victoria

Advokat Mona Davidsen

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Sanum Physiotherapy

Nordic Muebles

Rincón Rent

HolaBank

Cafe La Vida

Da Bruno Mijas Restaurant

Caixa Bank

Simzar Estates

Unik Care

Nykredit

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Vi støtter Cudeca

cudeca

La Peña de Dinamarca besluttede på sin stiftende generalforsamling at yde økonomisk støtte til cancerhospice Cudeca i Benalmádena.
Vision, mission og værdier for Cudeca kan sammenfattes i at pleje, lindre og tilbyde specialbehandling for mennesker med bopæl i Málaga-provinsen, som lider af fremskreden eller terminal kræft samt at yde støtte og komfort til deres familier.

Cudeca er en forkortelse af Cuidados del Cancer (Cancer Care) og dets logo repræsenterer en menneskelig figur udvide sine arme tilbydende hjælp med mottoet ”En særlig form for pleje”.

Foundraising er meget vigtig for Cudeca, da udgifterne til drift af hospice er over 2,1 mio. euro hvert år. Blandt de mange måder, hvorpå der rejses midler til Cudeca, er sponsoreret begivenheder, virksomhedssponsorater, indsamlinger, legater og velgørere, der forpligter sig til at foretage regelmæssigt bidrag. Endvidere driver frivillige en række velgørenhedsbutikker og mange private møder op med et bidrag på en speciel dag en gang om året.
Også Málaga Club de Fútbol støtter Cudeca med en velgørenhedskamp i ny og næ.

2000 euro fra La Peña de Dinamarca til Cudeca overrakt ved Jacob Haugaard-show i Mijas. Fra venstre John Jørgensen, Knud Nielsen, Allan Frank og Finn Stuer Lauritsen. På fire år har La Peña doneret i alt 6.800 euro til Cudeca.