Advokatspanien.dk

Los Robles de León

HolaBank

Kaas & Kirkemann

Private investment

Kiropraktisk klinik

OmegaZen

M21

Scan Transport

Muebles Piramides Puerto

Boconcept

Team Nordic

Nykredit

Simzar Estates

Hotel Tamisa Golf

Rincón Rent

Arctic Group

Jyske Bank

BioNatura

SolarVenti

DaniaCare

Casa Danesa

Loft Roomers

Pulzrejser

Cayet

Vitafakta Health Clinic

Caixa Bank

Zafo Law

FERIEBOLIG-SPANIEN.DK

Autocares Diego Moral

moneycorp

Clinica Dental

Bikestardo

Da Bruno

Intercargo Scandinavia A/S

Helle Hollis car rental

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Sportsdirektøren

Arnau er Malaga CF-mand om en hals
Arnau på podiet

Det er en mand med et indgående kendskab til Malaga CF, der er klubbens sportsdirektør.
Den 40-årige Francesc Arnau – i daglig tale kaldet Arnau – spillede i perioden fra 2001 til 2011 131 kampe på Malagas bedste mandskab som en meget populær målmand.
Arnau er født i Les Planes d`Hostoles, Girona i Catalonien og fik sin fodboldopdragelse i FC Barcelona, hvor han opnåede 119 kampe på andetholdet og 24 på storklubbens La Liga-mandskabet, hvor konkurrenterne var Ruud Hesp og Pepe Reina.
Da han kom til Malaga stod han i starten i skyggen af landsholdsmålmanden Pedro Contreas, men da han rejse til Betis i Sevilla blev Arnau førstevalg. I en periode som anfører. Senere dog degraderet til bænken. For at slutte med nogle overbevisende sæsoner på Malaga CFs La Liga-mandskab indtil argentineren Willy Caballero kom til. Arnau var en del af det stærke Malaga-hold, der spillede UEFA Intertoto Cup i 2002 med kvalifikation til UEFA Cuppen.
Som ung opnåede Arnau 13 U21 og 2 U23 landskampe for Spanien. Han sluttede sin aktive karriere som 36-årig, blev ungdomstræner og forfremmet til en ledende stilling i klubbens akademi.
Begge Arnaus forgængere som sportsdirektør i sheik Al-Thanis tid som ejer af Malaga CF er blevet fyret. Først Antonio Fernãndez med alle de dyre indkøb og i november 2015 røg Antonio Husillos efter uoverensstemmelser med sheiken og træner Javi Gracia.

Arnau er  Malaga CF-mand om en hals
Arnau er  Malaga CF-mand om en hals