Albatros Travel

Cayet

Kaarsberg Real Estate

Kaas & Kirkemann

La Cuenta Vinos

Vikingos

Los Robles de León

DaniaCare

Simplysun

Nordic Muebles

Private investment

Designa

Doctor Reinhard

Arctic Group

BoConcept

Hello Sun

Advokat Mona Davidsen

Helle Hollis car rental

Da Bruno Mijas Restaurant

Advokatspanien.dk

Helle Hollis Parking

Nykredit

Advice Spain

Malaga Holiday Homes

Victoria

Blacktower

Casa Danesa

FHC-BOXTV

Simzar Estates

M21

Silkeborg Flytteforretning

Loft Roomers

Caixa Bank

Solaga

Vitafakta Health Clinic

Villa Paradiso

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Træneren

fotos rueda prensa continuidad Victor 1369073622 102125415 1011x569Victor har mod på en ny opgave i Malaga CF.

Den 43-årige tidligere Real Madrid-spiller Victor Sanchez del Amo blev ansat i Malaga CF den 15. april 2019 efter fyring af Juan Ramon Muñiz. Han skulle bringe Malaga-holdet på ret køl i det tætte oprykningsræs til La Liga.
Med offensivt spil tog han holdet og det fans på Estadio La Rosaleda med storm, men oprykningen glippede i 11. time. 30.000 tilskuere på La Rosaleda græd, da det blev til et 0 – 1 nederlag til Deportivo La Coruna.
Victor var blot ansat for resten af 2018 – 19 sæsonen med lod sig hyre til en mere, da sportsdirektør Caminero overbeviste ham om, at de sammen kunne sammensætte et slagkraftigt mandskab – trods mindre spillebudget og afgang af nogle væsentlige spillere.
De gik straks i arbejdstøjet og sæsonkort solgtes ved billetlugerne ved stadion som varmt brød.
Victor er 43-år og født i Madrid-forstaden Getafe. Som aktiv nåede han 65 kampe på Real Madrids La Liga-mandskab – bl.a. en sæson sammen med danske Michael Laudrup. I 1998 spillede han på holdet, der vandt Europa Cuppen.
Som assisterende træner arbejdede Victor for store klubber som Sevilla og Olympiacos i Grækenland med den tidligere Malaga-coach Michel som chef. Herefter kom han selv til at stå i spidsen for Deportivo La Coruna i Galicien, Olympiacos og Betis i Sevilla.
Nu gælder det Malaga CF.