Simzar Estates

BoConcept

Villa Paradiso

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Unioptica

Vikingos City

Blacktower

Advokatspanien.dk

Advice Spain

Centro Sanum

Helle Hollis Parking

Advokat Mona Davidsen

Malaga Holiday Homes

Doctor Reinhard

SelectedHomes

Rincón Rent

Nykredit

Private investment

BioNatura

Kaas & Kirkemann

Hello Sun

Silkeborg Flytteforretning

Da Bruno Mijas Restaurant

Unik Care

M21

Muebles Piramides Puerto

Dancon

Vitafakta Health Clinic

Los Robles de León

Clinica Dental

Viking IPTV

Albatros Travel

Victoria

Energynordic

Cayet

Designa

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Træneren

fotos rueda prensa continuidad Victor 1369073622 102125415 1011x569Victor har mod på en ny opgave i Malaga CF.

Den 43-årige tidligere Real Madrid-spiller Victor Sanchez del Amo blev ansat i Malaga CF den 15. april 2019 efter fyring af Juan Ramon Muñiz. Han skulle bringe Malaga-holdet på ret køl i det tætte oprykningsræs til La Liga.
Med offensivt spil tog han holdet og det fans på Estadio La Rosaleda med storm, men oprykningen glippede i 11. time. 30.000 tilskuere på La Rosaleda græd, da det blev til et 0 – 1 nederlag til Deportivo La Coruna.
Victor var blot ansat for resten af 2018 – 19 sæsonen med lod sig hyre til en mere, da sportsdirektør Caminero overbeviste ham om, at de sammen kunne sammensætte et slagkraftigt mandskab – trods mindre spillebudget og afgang af nogle væsentlige spillere.
De gik straks i arbejdstøjet og sæsonkort solgtes ved billetlugerne ved stadion som varmt brød.
Victor er 43-år og født i Madrid-forstaden Getafe. Som aktiv nåede han 65 kampe på Real Madrids La Liga-mandskab – bl.a. en sæson sammen med danske Michael Laudrup. I 1998 spillede han på holdet, der vandt Europa Cuppen.
Som assisterende træner arbejdede Victor for store klubber som Sevilla og Olympiacos i Grækenland med den tidligere Malaga-coach Michel som chef. Herefter kom han selv til at stå i spidsen for Deportivo La Coruna i Galicien, Olympiacos og Betis i Sevilla.
Nu gælder det Malaga CF.