Helle Hollis car rental

Kaas & Kirkemann

Advokatspanien.dk

Vitafakta Health Clinic

Autocares Diego Moral

BioNatura

Private investment

Rincón Rent

Arctic Group

FERIEBOLIG-SPANIEN.DK

Nykredit

Casa Danesa

Albatros Travel

DaniaCare

Hotel Tamisa Golf

Simzar Estates

Intercargo Scandinavia A/S

Zafo Law

Scan Transport

Danelca

Evergreen Eléctrica

Alarma Universal

Los Robles de León

moneycorp

Muebles Piramides Puerto

Kiropraktisk klinik

Scan Dental

Pulzrejser

RSB Golf

Jyske Bank

Clinica Dental

i-charge

Runway

Ubrique by Carlsson

Caixa Bank

MR.ROHS Restaurant

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Træneren

Billede2Michel blev budt velkommen til Malaga CF af sportsdirektør Arna (tv) og klubejer, sheik Al-Thani.

Den 7. marts 2017 hyrede klubejer, sheik Al-Thani, et særdeles rutineret og kendt navn som træner i Malaga CF, den 54-årige Michel som cheftræner. Dagen forinden var den 14 år yngre Marcelo Romero blevet fyret efter blot at have stået i spidsen for Malaga-holdet i ti kampe. Men de var resulteret i syv nederlag to uafgjorte og blot en sejr i La Liga. Holdet nærmede sig bunden, så noget måtte ske. Michel gik ledig rundt i hans fødeby Madrid efter at have fået sparket i den franske storklub Olympique Marseille den 19. april 2016.
Trænerskiftet blev det tredie i Malagca på blot ni måneder. Første rejste Javi Gracia til russiske Rubin Kazan i sommermånederne lokket  af en gage på 5 mio. euro, så smed Juande Ramos tøjlerne den 23. december og hans assisten Romero kom til som en nødløsning. Planen var, at han skulle klare resten af sæsonen, men det gik altså ikke.
Michel med det gode spanske navn Jose Miguel Gonzales Martin del Campo opnåede i sin aktive karriere ikke færre end 404 kampe for Real Madrid. Som en elegant offensiv midtbanespiller noteredes han i 14 sæsoner for 97 scoringer. Han sluttede i 1997 med en sæson for den mexicanske klub, Celaya sammen med en anden tidligere Real Madrid-spiller, forwarden Butraguena, der skød Danmark i sænk ved VM-slutrunden netop  i Mexico. Michel opnåede 31 U- og 66 A-landskampe for Spanien.
Trænerkarrieren har budt på de spanske klubber Rayo Vallecano, Real Madrid B, Getafe og Sevilla med efterfølgende to sæsoner i spidsen for græske Olympiacos og en for Marseille i Frankrig.
Succes i Olympiacos med to nationale mesterskaber og vinder af pokalturneringen og Super Cuppen i Grækenland. Men pludselig fyret 6. januar, da Olympiacos lå nummer to i den bedste græske række efter PAOK Athen.
Fiasko i Olympique i Marseilla, hvor han afløste den tidligere Athletic Bilbao-træner, argentineren Marcelo Bielsa. Michel røg ud den 19. april 2016, da Marseilles lå på 15. pladsen i den franske liga.
Siden har han været ledig på markedet, hvorfor han omgående kunne tage AVE-toget fra Madrid og lade sig ansætte i Malaga CF.
Her lyder kontrakten på ansættelse til juni 2018.

17 03 08 EntrenoMalaga02

17 03 08 EntrenoMalaga01Første træningsdag i Malaga den 8.marts 2017.