Dancon

BioNatura

Kiropraktisk klinik

Hotel Tamisa Golf

Rincón Rent

Intercargo Scandinavia A/S

Arctic Group

Vikingos

Helle Hollis car rental

Scan Transport

AR-CO

Autocares Diego Moral

Casa Danesa

Solaga

Vitafakta Health Clinic

Unioptica

Los Robles de León

M21

Simzar Estates

Caixa Bank

Designa

Carpe Diem Spain

DaniaCare

Jyske Bank

Victoria

Simplysun

HolaBank

Advokat Mona Davidsen

Albatros Travel

Loft Roomers

Blacktower

Clinica Dental

SelectedHomes

Da Bruno

Kaas & Kirkemann

Nykredit

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Blanco taget til nåde

1

Men uheldene ramler ned over Malaga

 SponsorBanner3

Nu møder Malaga CF for alvor modgang i topstriden i 2. division. Med udvisning af topscorer Blanco og midtbane-generalen N’Diaye samt advarsler til Adrian, Ontiveros og Ricca mod Osasuna i sidste weekend stod alle fem til karantæne i søndagens vanskelige udekamp mod Sporting i Gijon i det regnfulde og kølige Nordspanien.
Konkurrencekomiteen i det spanske fodboldforbund underkendte dog efter video-kiggeri den usikre dommer De la Fuente Rasmos udvisning af Blanco, men midt i lettelsen herover ramtes Malaga CF tillige af to alvorlige skader. Juan Carlos blev sendt på operationsbordet med et iturevet korsbånd i højre knæ og den centrale forsvars-kæmpe Hernandez med de lange indkast har pådraget sig en seneskade i højreben.

2

De to er ude af spil henholdsvis resten af sæsonen og to måneder.
Tunge og uheldige tab for Malaga. Juan Carlos ville under normale omstændigheder afløse anfører Ricca som venstre back, men her blev det i stedet til sæson-debut for Diego Gonzalez efter en lang skadesperiode, og i centerforsvaret måtte den tidligere Eibar-spiller Lombãn på 31 år erstatte Hernadez, som han gjorde i virvar-afslutningen i Osasuna-nederlaget.
I Gijon stod det hjemmestærke Sporting overraskende uden sejr i fem kampe og det decimerede Malaga-team ramtes på ny hårdt. Hjemmeholdets udlignende scoring til slutfacit 2-2 faldt så sent som 10 sekunder før matchens overtid udløb. Sidste boldberøring inden dommerens slutfløjt!
Men en flot og til tider velspillet kamp af dette Malaga-hold i dets sorte udedress.:
Munir – Ivan Rodriquez, Lombãn, Pau og Diego Gonzalez – Juanpi, Lacen, Boulahtoud (Keidi Barre 90. min.) og Pacheco (Santos 75. min.) – Blanco og Kone (Hector Hernandez 85. min.).
På bænken uden at komme i kamp: Kieszek (målmand), Torres, Cifu og Hicham.
I karantæne: N’Diaye, Adrin, Ricca og Ontiveros.
Skadede: Luis Hernandez, Juan Carlos, Mula og Harper.
Ikke udtaget: Prieto (målmand).
Således også debut til den albanske U-landsholdspiller Barre. Og Lacen påtog sig anfører-hvervet i Riccas og Adrians fravær.
Med en hel fortjent sejr kunne Malaga havde rykket op på førstepladsen. Nu inden lørdag eftermiddags match på Estadio La Rosaleda mod Gimnastic nummer 4 et point førerpositionen.

3Blanco (nr. 9 ) og holdkammerater tiljubler Juanpi (nr. 10) efter hans mål scoret til 1 – 0 – på ripost fra Blancos stolpesked ved straffespark.

Øverst Kone, der stod for Malagas anden scoring.

I midten Malaga CFs midtbane-general N’Diaye, der efter udvisning mod Osasuna var i karantæne mod Sporting.