Centro Sanum

DaniaCare

M21

Victoria

Bikestardo

Private investment

AR-CO

Vikingos

Doctor Reinhard

Clinica Dental

Scan Transport

Los Robles de León

Da Bruno

Caixa Bank

Advokatspanien.dk

Blacktower

Nykredit

Designa

Dancon

Solaga

Advokat Mona Davidsen

Albatros Travel

Casa Danesa

BoConcept

Jyske Bank

Carpe Diem Spain

Loft Roomers

SelectedHomes

Hotel Tamisa Golf

Helle Hollis Parking

HolaBank

Kaas & Kirkemann

Unioptica

Arctic Group

Nordic Muebles

Muebles Piramides Puerto

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Muñiz måltyve

1

Forstærkninger og afgange i Malaga

 SponsorBanner1

Malaga CF forsøger nu her i januars transfervindue at komme af med unge spillere, der ikke har slået til i denne sæson.
Det drejer sig om svenske Haksabanovic, marokkanske Bouladroud og Renato fra Portugal. Og så har La Liga-klubben Getafe i Madrid vist interesse for Malagas unge skotske forward Harper.
Dermed bliver der i lønrammen plads til forstærkninger til anden turneringshalvdel, når oprykning til La Liga skal sikres. Bestræbelserne for sportsdirektør Caminero vil dreje sig om en midtbanespiller og ikke mindst en striker.
Til positionen helt fremme sammen med topscorer Blanco to helt oplagte kandidater, som tidligere har trænet under Malaga CFs nuværende coach, den 50-årige Muñir:
Den 33-årige ukrainer Yevken Seleznyov og den 28-årige Sergio Guardiola, født på Manorca. Seleznyov havde Muñir som assisterende træner i den ukrainske topklub Dnipro Dnipropetrovsk i 2010, hvor cheftræneren iøvrigt hed Juan Ramos, tidligere Malaga CF. Og Muñiz stod i spidsen for spanske Alcorcon i 2015, da Guardiola spillede her.

2

I rette omgivelser er de begge måltyve. Pluk i deres cv fortæller, at Seleznyov for Dnipro nettede 68 gange i 139 kampe for klubben. På det ukraienske landshold er han noteret for 11 fuldtræffere i 52 dyster. Han repræsenterer nu den tyrkiske klub Akhisar.
Målmæssigt havde Guardiola klart sin bedste sæson i Cordoba. Med sine 22 scoringer i 40 opgør reddede han i sidste sæson den andalusiske 2. divisionsklub fra nedrykning. Cordoba havde ikke råd til at beholde Guardiola i denne sæson og lejede ham ud til La Liga-klubben Getafe. Men her i skyggen af navne som David Rodriquez og Oscar Plano, så det kun er blevet til tre kampe.
Han synes, at være den mest oplagte af de to for Malaga CF, der i 2019 endvidere forstærkes af at de langtidsskadede Kone og Luis Hernandez bliver klar henholdsvis i angrebet og centerforsvaret. Hernandez lagde med sine lange indkast op til fire scoringer i efteråret.
……
Redaktøren tager nu på jule- og nytårsferie, så intet referat fra kampen i Oviedo lørdag den 22. december, men kampfacts og vidoe som vanlig på vor web www.malaga-support.dk
Vi ses til Malaga CFs næste hjemmekamp på Estadio La Rosaleda søndag den 6. januar kl. 20.00. Her er modstanderen CF Reus.

3 Den stod på to fridage i ugen op til kampen i Oviedo. De bød bl.a. på en julefrokost. Fra den ses her fra venstre Adrian (2. anfører), Lacen (3. anfører), rådgiver Antonio Benitz, cheftræner Muñiz, rådgiver Fransisco Aquilar, rådgiver Ben Barek, Ricca (1. anfører) og sportsdirektør Caminero.

Øverst Yevken Seleznyov, der nu spiller i tyrkisk fodbold.

I midten Guardiola i hans succes-sæson i Cordoba.