Advokat Mona Davidsen

Kaas & Kirkemann

Ubrique by Carlsson

Jyske Bank

BoConcept

Caixa Bank

Arctic Group

Cayet

Hotel Tamisa Golf

Muebles Piramides Puerto

Kaarsberg Real Estate

Bikestardo

Casa Danesa

HolaBank

Helle Hollis Parking

Advokatspanien.dk

BioNatura

Unioptica

Vikingos

Da Bruno

Private investment

M21

SelectedHomes

Los Robles de León

Nykredit

Solaga

SolarVenti

Victoria

Blacktower

Doctor Reinhard

Nordic Muebles

Albatros Travel

Intercargo Scandinavia A/S

DaniaCare

Kiropraktisk klinik

Simzar Estates

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Seleznov skuffer

1

Men La Rosaleda overgiver sig ikke

 SponsorBanner3

Han blev hyret i transfervinduet i januar for at forstærke Malaga CF helt fremme som forward nu når det kneb for den hidtidige topscorer, argentineren Blanco, at forsætte hans målstime.
Men den 33-årige ukrainer Seleznov med de mange mål for storklubber i Ukraine og nationens landshold skuffer, hver eneste gang træner Muñiz sætter ham ind, når det kniber efter pausen. Han er ganske enkelte ikke i form til at gøre en forskel og slå Malaga CF på sejrskurs.
Således heller ikke i halvmånens skær på den lækre grønsvær på Estadio La Rosaleda, da et fantastisk hjemmepublikum på ikke færre end 22.178 måtte se Osasuna fra Pamplona sejre 2-1 i topmatchen mod Malaga CF – begge mandskaber før kick off ubesejret i syv opgør.
Efter at have spillet den bedste første halvleg i sæsonen med en 1-0 føring ved pausen klattede Malaga desværre det hele væk i de sidste 45. minutter med klare svigt i det offensivt anlagte forsvar. Og det kunne have gået værre, hvis ikke keeper Munir sædvanen tro havde præsteret nogle pragtredninger.

2

Men tilhængerne på La Rosaleda overgiver sig aldrig. De vil have Malaga CF ført til oprykning til La Liga. Det var fjerde gang i sæsonen, at tilskuertallet lød på over 20.000.
Mange La Liga-klubber misunder Malaga CF denne enorme og vedvarende opbakning.
Men med nederlaget kom hjemmeholdet et væsentligt skridt fra de to første pladser i 2. division, der giver direkte oprykning. Nu seks point op her til, men på en position, der giver play off-opgør om den tredje oprykningsplads. Meget kan dog nå at ændre sig i den lange og hårde turnering, hvor 13 spillerunder resterer.
Malaga CF stillede med følgende spillere mod Osasuna:
Munir – Ivan Rodriquez, Luis Hernandez, Pau og Ricca – Keidi Barre (Mula 78. min.) – Renato Santos (Seleznov 78. min.), N’Diaye, Andrian og Ontiveros (Harper 79. min.) – Blanco.
På bænken uden at komme i kamp: Kieszin (målmand), Cifu, Erin Morän og Diego Gonzalez.
Skadede: Juan Carlos, Lacen, Torres, Pacheco, Kone og Alejo.
Ikke udtaget: Werner (målmand), Lombän, Brezancic, Boulahroud og Hicham (2. holdet).
Med scoringen til 1-0 for Malaga CF er Adrian nu syv holds topscorer med syv fuldtræffere.
Nu venter der Malaga CF to udekampe på stribe mod Numancia og Gimnastic – hold, der begge blev besejret 2-0 på Estadio La Rosaleda i første halvdel af turneringen.

3 Klubejer Al-Thani og to af hans børn – begge bestyrelsesmedlemmer i klubben – for en sjælden gang blandt et publikum, der aldrig overgiver sig.

Øverst sættes Seleznov på banen uden at gøre en forskel.

I midten målscorer Adrian, der nu er Malaga CFs bedste skytte.