BoConcept

Vitafakta Health Clinic

Arctic Group

Energynordic

Clinica Dental

Advokat Mona Davidsen

Albatros Travel

Caixa Bank

Carpe Diem Spain

Kaas & Kirkemann

Solaga

Nordic Muebles

Dancon

Bikestardo

Doctor Reinhard

Intercargo Scandinavia A/S

Vikingos

Helle Hollis Parking

BioNatura

M21

HolaBank

Simplysun

Casa Danesa

Private investment

Loft Roomers

Cayet

Victoria

Advokatspanien.dk

Kaarsberg Real Estate

Jyske Bank

Scan Transport

Autocares Diego Moral

Blacktower

Unioptica

Kiropraktisk klinik

SolarVenti

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Ny stab – ny optimisme

1

Victor. “Malaga har holdet til oprykning”

 SponsorBanner2

Søndag blev Muñiz fyret som træner for Malaga CF.
Mandag over middag ankom hans afløser, den 43-årige Victor Sanchez del Amo – blot kaldet Victor – med tog fra hans hjemby, Madrid. Mandag aften hilste han på spillerne til den første træning og tirsdag blev Victor på et pressemøde præsenteret som manden, der skal sikre Malaga CF oprykning til La Liga.
Han var superoptimist.
I de sidste opgør kan det blive til sejre over Alcorcon, Mallorca, Cadiz, Oviedo, Zaragoza, Albacete og Elche.

2

Victor, der som aktiv spillede for Real Madrid (65 kampe – 7 mål), Racing Santander (35-12), Deportivo La Coruna (210-30), Panathinaikos i Grækenland (12-0) samt Elche (17-2) og opnået 12 U og 8 A-landskampe for Spanien kom til Malaga med en helt ny stab – også præget af gå-på-mod og optimisme. Den består af David Doniga, assisterende træner, Nacho Oria, fysisk træner, Enrique Ruiz, fysisk træner, Koke Contrearas, målmandstræner, Carlos Morales, analytiker, og Capa, analist. Folk, Victor tidligere har arbejdet sammen med i trænerjob i Deportivo La Coruna, Olympiacos i Grækenland og Betis.
Den første træning på annexet ved Estadio La Rosaleda blev i øvrigt overværet af klubejer og præsident Abdullah Al-Thani, der dog havde mest travlt med at meddele sig på de sociale medier.
”Malaga-spillernes potentiale er til at vinde de resterende kampe”, fastslog Victor. ”Holdet har en fantastisk mulighed for at vende tilbage til La Liga”
Han fastslog, at han vil forberede spillernes moral og gøre holdet til et modigt team. Ydeevnen skal øges. Holdet skal udstråle sejrssult, men gå ydmygt til de kommende vigtige opgør.
Før Victors træner-debut for Malaga på fredag i Madrid mod Alcorcon ligger holdet nummer 6 i 2. division. Nr. 1 og 2 rykker direkte op i La Liga, mens nr. 3, 4, 5 og 6 rykker ud i såkaldte play off-kampe om den 3. oprykningsplads.
I Alcorcon-dysten har Malaga på ny N’Diaye, Ricca og Alejo til rådighed efter karantæne i lørdags i 1-2 nederlaget mod Extramadura på Estadio La Rpsaleda.
Kampen, der definitivt kostede Muñir hans job.

3 Victor Sanchez del Amos første træning med Malaga-spillerne.

Øverst det nye team.

I midten Al-Thani på træningsanlægget – lidet interesseret.