Nordic Muebles

Kaarsberg Real Estate

Kiropraktisk klinik

BoConcept

Advokatspanien.dk

Dancon

Clinica Dental

Victoria

Rincón Rent

Carpe Diem Spain

Albatros Travel

Loft Roomers

Da Bruno

Advokat Mona Davidsen

Bikestardo

Unioptica

BioNatura

Intercargo Scandinavia A/S

Scan Transport

Designa

Centro Sanum

Simplysun

Caixa Bank

Blacktower

Vitafakta Health Clinic

Autocares Diego Moral

Private investment

DaniaCare

Los Robles de León

Muebles Piramides Puerto

Energynordic

Doctor Reinhard

Kaas & Kirkemann

Vikingos

SelectedHomes

Jyske Bank

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Hård straf i spurt

1

Men heroisk 10 mands-sejr til Malaga

 SponsorBanner2

En holdleder er en vigtig aktør for enhver topklub i fodbold. Således også den tidligere top-spiller Josemi i Malaga CF.
Efter at være blevet udvist for dommer-protester i Cadiz blev den 40-årige Josemi idømt tre spilleugers karantæne her i den vigtige slutspurt om oprykning fra 2. division til La Liga. Josemi spillede i sin aktive karriere for Malaga CF og senere bl.a. for Liverpool og i græsk og indisk fodbold.
Mod Oviedo mandag aften var han på bænken blevet afløst af en anden tidligere divionsspiller i Malaga CF, Raul Iznata, der også tager de næste to opgør. Den hårde straf til Josemi skal ses i lyset af, at han tidligere har været udvist i denne sæson.

2

Men hans fravær var ikke til at mærke på holdet. Tværtimod. Heroisk kæmpende med blot 10 mand i en hel time blev en af de nærmeste konkurrenter til play off-spillet om avancement, Oviedo fra Asturien – ubesejret i de tidligere seks opgør – besejret med 3 – 0. Da Malaga CFs slider på midtbanen albaneren Keidi Bare udvistes efter en halv time for et voldsomt hovedspark stod det blot 1-0 på Adrians straffesparks-scoring. Så yderlige to mål med en mand i undertal. Imponerende.
Den ny træner, Victor, har for alvor bragt skik og optimisme på holdet, der for første gang i fire måneder triumferede på Estadio La Rosaleda!
Målet om oprykning til La Liga synes nu inden for rækkevidde.
Victor stillede med følgende hold: Munir – Cifu, Luis Hernandez, Pau og Juan Carlas ( Diego Gonzalez 60. min.) – Renato Santos, Keidi Bare, N’Diaye og Ontiveros (Alejo 70. min.) – Adrian og Blanco (Kone 83. min.).
Glædeligt med Juan Carlos og Kone tilbage efter henholdsvis ni og seks måneders skadespause.
På bænken uden at komme i kamp: Kieszik (målmand), Ivan Rodriquez, Mula og Jack Harper.
I karantæne: Lombãn.
Ikke udtaget: Werner (målmand), Torres, Boulahroud og Hicham.
Skadede: Ricca, Erik Morãn og Pacheco.
Næste opgør fastsat mod Reus fra Catalonien. Men da dette hold er smidt ud af 2. division på grund af rod i økonomien tildeles Malaga CF som andre hold, Reus skulle have mødt, tre point og sejrscifrene 1 – 0.
Hvilket yderligere styrker Malagas topposition.
Holdet ligger nu nr. 5 og på en af fire play off-pladser.

3 Josemi (tv) sammen med Malaga CFs assisterende sportsdirektør Rodriquez.

Øverst jubler Malaga-spillerne sammen med tilskuerne over Adrians scoring til 1 – 0 på straffespark.

I midten Ontiveros, som spillede sin bedste kamp i sæsonen, og øgede til 2 – 0 på et pragtmål i 1. halvlegs sidste sekund.