Advokat Mona Davidsen

Silkeborg Flytteforretning

Helle Hollis Parking

Victoria

Clinica Dental

Centro Sanum

Albatros Travel

Kaas & Kirkemann

Bikestardo

DaniaCare

Nordic Muebles

Autocares Diego Moral

Casa Danesa

Private investment

Nykredit

Da Bruno

Vitafakta Health Clinic

Vikingos

Loft Roomers

Unioptica

Kiropraktisk klinik

Muebles Piramides Puerto

AR-CO

Doctor Reinhard

SelectedHomes

Dancon

Simzar Estates

HolaBank

Simplysun

BioNatura

FHC-BOXTV

Kaarsberg Real Estate

Helle Hollis car rental

Los Robles de León

Rincón Rent

Arctic Group

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Hård straf i spurt

1

Men heroisk 10 mands-sejr til Malaga

 SponsorBanner2

En holdleder er en vigtig aktør for enhver topklub i fodbold. Således også den tidligere top-spiller Josemi i Malaga CF.
Efter at være blevet udvist for dommer-protester i Cadiz blev den 40-årige Josemi idømt tre spilleugers karantæne her i den vigtige slutspurt om oprykning fra 2. division til La Liga. Josemi spillede i sin aktive karriere for Malaga CF og senere bl.a. for Liverpool og i græsk og indisk fodbold.
Mod Oviedo mandag aften var han på bænken blevet afløst af en anden tidligere divionsspiller i Malaga CF, Raul Iznata, der også tager de næste to opgør. Den hårde straf til Josemi skal ses i lyset af, at han tidligere har været udvist i denne sæson.

2

Men hans fravær var ikke til at mærke på holdet. Tværtimod. Heroisk kæmpende med blot 10 mand i en hel time blev en af de nærmeste konkurrenter til play off-spillet om avancement, Oviedo fra Asturien – ubesejret i de tidligere seks opgør – besejret med 3 – 0. Da Malaga CFs slider på midtbanen albaneren Keidi Bare udvistes efter en halv time for et voldsomt hovedspark stod det blot 1-0 på Adrians straffesparks-scoring. Så yderlige to mål med en mand i undertal. Imponerende.
Den ny træner, Victor, har for alvor bragt skik og optimisme på holdet, der for første gang i fire måneder triumferede på Estadio La Rosaleda!
Målet om oprykning til La Liga synes nu inden for rækkevidde.
Victor stillede med følgende hold: Munir – Cifu, Luis Hernandez, Pau og Juan Carlas ( Diego Gonzalez 60. min.) – Renato Santos, Keidi Bare, N’Diaye og Ontiveros (Alejo 70. min.) – Adrian og Blanco (Kone 83. min.).
Glædeligt med Juan Carlos og Kone tilbage efter henholdsvis ni og seks måneders skadespause.
På bænken uden at komme i kamp: Kieszik (målmand), Ivan Rodriquez, Mula og Jack Harper.
I karantæne: Lombãn.
Ikke udtaget: Werner (målmand), Torres, Boulahroud og Hicham.
Skadede: Ricca, Erik Morãn og Pacheco.
Næste opgør fastsat mod Reus fra Catalonien. Men da dette hold er smidt ud af 2. division på grund af rod i økonomien tildeles Malaga CF som andre hold, Reus skulle have mødt, tre point og sejrscifrene 1 – 0.
Hvilket yderligere styrker Malagas topposition.
Holdet ligger nu nr. 5 og på en af fire play off-pladser.

3 Josemi (tv) sammen med Malaga CFs assisterende sportsdirektør Rodriquez.

Øverst jubler Malaga-spillerne sammen med tilskuerne over Adrians scoring til 1 – 0 på straffespark.

I midten Ontiveros, som spillede sin bedste kamp i sæsonen, og øgede til 2 – 0 på et pragtmål i 1. halvlegs sidste sekund.