Kaarsberg Real Estate

BioNatura

HolaBank

Designa

Scan Transport

Carpe Diem Spain

Rincón Rent

Doctor Reinhard

AR-CO

Simplysun

Los Robles de León

Nordic Muebles

Helle Hollis car rental

Simzar Estates

Bikestardo

Kaas & Kirkemann

Hotel Tamisa Golf

Private investment

Solaga

Blacktower

SelectedHomes

Dancon

Albatros Travel

Unioptica

FHC-BOXTV

Advokatspanien.dk

Muebles Piramides Puerto

Advokat Mona Davidsen

Autocares Diego Moral

Da Bruno

Kiropraktisk klinik

Cayet

Vikingos

Vitafakta Health Clinic

M21

Intercargo Scandinavia A/S

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Helt vil have mere i løn

1

Malaga-sejr i stort play off-drama

Heltemodig indsats af de heroisk kæmpende Malaga-spillere, der i 36 minutter plus ni minutters ekstra tid måtte spille med 10 mand efter forwarden Blancos udvisning (to gule kort)!
Med 2-1 triumfen i La Mancha over Albacete sikrede Malaga CF sig definitiv en play off-position om den 3. oprykningsplads til La Liga. Holdet ligger på en flot tredieplads nu med blot en match tilbage.
Præsentationen endvidere sat i relief af, at begge backer, Cifu og Ricca, efter pausen måtte lade sig udskifte hårdt ramt af skader.
En af heltene, den unge skarpskytte Ontiveros, har her i oprykningsræset været ude med krav om lønforhøjelse. Han er en af spillerne med lavest gage og vil nu op på et lønniveau, der svarer til hans salgsklausul på 15. mio. euro.

2

I denne hektiske og enerverende tid har hans agent bedt ham holde sig i ro – og i stedet koncentrerer sig om oprykningskampene.
Mod Albacete scorede Ontiveros på ny – som i sidste kamp mod Zaragoza, hvor Malaga også sluttede med ti mand efter Keidi Bares udvisning. Og vandt.
De to direkte oprykkere fra 2. division til La Liga bliver Osasuna fra Pamplona og Granada. Malaga, Abacete og Mallorca er sikker på play off-dyster, mens Deportivo La Coruna, Oviedo og Cadiz kæmper om de to sidste pladser i weekendens sidste spillerunde.
Malaga-mandskabet, der triumferede på Estadio Carlos Belmonte i La Mancha:
Munir – Cifu (Ivan Rodriquez) , Luis Hernandez, Pau og Fede Ricca (Diego Gonzalez 81. min.) – Kone (Boulahroud 86. min) N’Diaye , Keidi Bare og Ontiveros – Adrian og Blanco.
På bænken uden at komme i kamp: Kieszek (målmand), Pacheco, Mula og Hicham.
Skadede: Juan Carlos, Ivan Morãn og Santos Renato.
Ikke udtaget: Werner (målmand), Torres, Lombãn, Lacen, Brezancic, Harper og Seleznov.
Lørdagens hjemmematch på Estadio La Rosaleda mod Elche har kickk off kl. 20.30. Her skal trediepladsen forsvares uden karantæneramte Blanco - og mon Cifu og Ricca bliver spilleklar?
Et ny gys venter.

3 Blanco i hovedstødsduel. Senere blev han udvist.

Øverst hopper Pau og Ricca op på ryggen af holdkammerater i jubel om N’Diayes scoring ril 2-0.

I midten Ontiveros, der bragte Malaga CF foran 1-0. Nu vil han have mere i løn.