Cayet

Autocares Diego Moral

Vikingos

Loft Roomers

M21

Kaarsberg Real Estate

Dancon

FHC-BOXTV

Simzar Estates

Muebles Piramides Puerto

Unioptica

Hello Sun

BoConcept

Centro Sanum

Doctor Reinhard

Kaas & Kirkemann

Arctic Group

Casa Danesa

Los Robles de León

Hotel El Puerto

Vitafakta Health Clinic

Da Bruno Mijas Restaurant

Nykredit

Advokat Mona Davidsen

Clinica Dental

Designa

Silkeborg Flytteforretning

Caixa Bank

SelectedHomes

Albatros Travel

BioNatura

Rincón Rent

Advokatspanien.dk

HolaBank

Energynordic

Advice Spain

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Sheik Al-Thani i knæ

1

Og træner-hasard udløste La Liga-rus

 SponsorBanner2

Malaga CF styrter ganske uimponeret mod La Liga. 3-0 over Elche med træner Victors hasard-mandskab med blot to stamspillere i startopstillingen – Luis Hernandez og anfører Ricca - bragte La Rosaleda i kog. Til langt efter kampens afslutning på denne skønne juni-aften
Tænk sig, at stille op uden de to topscorere Adrian og Blanco, kanon-skytten Ontiveros, landsholdsspillerne Munir (Marokko) og N’Diaye (Senegal), centerforsvareren Pau, slideren Keidi Bare og skarpløberen Kone og så alligevel suverænt sejre og sluttede som nr.3 i 2. division - klar til play off-kampe om den 3. oprykningsplads til La Liga.
Her bliver modstanderen nu Deportivo La Coruna – nummer 6 i rækken – henholdsvis onsdag i Galicien og lørdag på Estadio La Rosaleda. Begge opgør med kick off kl. 21.00.

2

Victor så bort fra Munir og N’Diaye, fordi de nu i play off-perioden med i bedste fald fire kampe, er optaget af landskampe i Africa Cup, og bort fra Adrian og Ontiveros, fordi de med endnu en advarsel vil stå over for karantæne. Men denne fare vil fortsat lure…!
Start-debut til marokkaneren Boulahroud med en flot scoring til 1-0, første kamp i sæsonen for veteranen Torres og sjælden optræden af det unge stor-talent Hicham, ligeledes fra Marokko – også med et mål.
Jo ganske fantastisk, at et helt nyt mandskab kunne feje midterholdet Elche af banen. I de to klubbens første opgør i Elche vandt Elche 2-0!
Denne bedrift to dage efter, at Malaga CFs klubejer, sheik Al-Thani, fik rettens dom for at han skal afgive 49 % af hans aktie-kapital på 97 til hotelkæde BlueBay.
Han er i knæ, mens hans hold er i La Liga-rus!
Sejrs-holder mod mod Elche:
Kieszek – Ivan Rodriquez, Luis Hernandez, Diego Gonzalez og Ricca (Torres 68. min) – Renato Santos, Lombãn (Lacen 5. min.), Bouladroud, Pacheco og Hicham (Mula 75. min.) - Harper.
På bænken uden at komme i kamp: Munir (målmand), N’Diaye, Ontiveros og Kone.
I karantæne: Blanco.
Skadet: Cifu.
Ikke udtaget: Werner (målmand), Pau, Keidi Bare, Adrian, Erik Morãn, Brezancic og Selecnov.
Og nu gælder det de to oprykningslag mod Depirtivo La Coruna i play off. De to øvrig står mellem Albacete og Mallorca. Vinderfinale søndag den 23. juni.

3 Træner Victor spillede hasard med sin startopstilling. Her jubler han sammen med en af hans overraskelser, Bouladroud, der scorede til 1-0. N’Diaye og Kone fra udskiftningsbænken tog del.

Øverst koger La Rosaleda.

I midten Al-Thani, hvis ejerskab af Malaga CF er brudt.