Villa Paradiso

Kiropraktisk klinik

Da Bruno Mijas Restaurant

Loft Roomers

BioNatura

Casa Danesa

FHC-BOXTV

Autocares Diego Moral

Kaas & Kirkemann

Silkeborg Flytteforretning

Advice Spain

Designa

BoConcept

Helle Hollis car rental

Private investment

Energynordic

Muebles Piramides Puerto

Los Robles de León

Advokatspanien.dk

Nykredit

Advokat Mona Davidsen

Kaarsberg Real Estate

Unioptica

Cayet

Doctor Reinhard

Victoria

Rincón Rent

M21

Simzar Estates

Simplysun

Arctic Group

La Cuenta Vinos

SelectedHomes

Albatros Travel

Hello Sun

Malaga Holiday Homes

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Camineros code

11

Populære Victor satte skub i billetsalg

 SponsorBanner1

De græd sammen med spillerne, da det glippede for Malaga CF at rykke op i det forjættede spanske fodboldland, La Liga.
Nu jubler de. Det store antal af trofaste og enthusiastiske fans.
Den 43-årige træner Victor Sanchez del Amo, der med succes overtog i Malaga CF den 15. april efter den fyrede Muñiz, har besluttet at tage mod Malaga CFs tilbud om endnu en sæson.
Han og den gode nyhed blev præsentere på et pressemøde i Malaga CF – seks timer efter, at forsalget for sæsonkort til sæsonen 2019-20 med start i weekenden den 17./18 august var sat i gang.
Det summede af begejstring ved billetlugerne, hvor nyheden om Victor allerede var kendt. Malaga forventer også i denne sæson i 2. division at afsætte mere end 20.000 sæsonkort. Et ganske imponerende antal i 2. division, hvor kun endvidere Zaragoza og Deportivo La Coruna måske når op på et sådant niveau.
6.300 blev solgt på førstedagen i Malaga!

2

På pressemødet sad Victor skulder ved skulder med Malaga CFs sportsdirektør, den 51 årige Jose Luis Perez Caminero, ex-landsholdsspiller med med en stor aktiv karriere i henholdsvis Valladolid og Atletico Madrid, supplerende hinanden storartet, men ingen svar på eventuelle investeringer i spillere i den kommende sæson. Men de er kendt med den økonomiske situation i Malaga CF efter møder med den person, der står den utilregnelige klubejer, sheik Abdulla Al-Thani nærmest, klub-advokat Joaquin Jofre. Victor er bekendt med, hvilke spillere, der er til salg, hvilke, der rejser efter endt lejemål og navnene på de 12, som Malaga CF har haft lejet ud til andre klubber og som nu står til rådighed. Han ved, at spillerbudgettet formindskes i den kommende sæson og at Caminero allerede har nye navne på bordet.
Sportsdirektøren ligger inde med en kode for succes.
”Der er spillere fra hele verden, der hellere end gerne vil tørne ud for Malaga”, siger han. ”Klubbens historien stadion, fans og Victor lokker”.
Selv i dagene før kontrakt-underskrivelse mødte sportsdirektøren og Victor ofte i Madrid for at diskuterer et slagkraftigt mandskab for sæsonen 2019 – 20.
”Det er vigtigt at være bevist om den nye virkelighed og finde løsninger”, siger Victor, der kalder sine spillere til træning midt i juli.
Som aktiv nåede Victor en sæson på Real Madrids La Liga-mandskab sammen med Michael Laudrup og har endvidere været cheftræner i klubber som Deportivo La Coruna, Olympiacos i Grækenland og Betis i Sevilla.
Han flytter nu med sin kone og to børn fra Madrid til Malaga. En by han er kommet til at elske højt.

3 Advokaten i Malaga CF, Joaquin Jofre, sammen med sheik Al-Thanis datter, Hayan (tv). Hun er formand for klubbens akademi og kvindeafdelingen.

Øverst beretter sportsdirektør Caminero på pressemødet med Victor ved sin side.

I midten underskriver Victor Sanchez del Amo en ny kontrakt med Malaga CF.