Loft Roomers

La Cuenta Vinos

Malaga Holiday Homes

BioNatura

Helle Hollis car rental

Vikingos

SelectedHomes

Kaarsberg Real Estate

Victoria

DaniaCare

Los Robles de León

Designa

Da Bruno Mijas Restaurant

Advice Spain

Arctic Group

Helle Hollis Parking

Caixa Bank

Casa Danesa

Nordic Muebles

Solaga

Vitafakta Health Clinic

Clinica Dental

Dancon

Nykredit

Advokatspanien.dk

M21

Simplysun

Private investment

Advokat Mona Davidsen

Blacktower

Doctor Reinhard

Autocares Diego Moral

Kaas & Kirkemann

Hello Sun

FHC-BOXTV

Cayet

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Al-Thani ud af coma?

1

Han lammer totalt Malaga – nye på vej

 SponsorBanner4

Historien gentager sig fra sidste sæson: Klubejer i Malaga CF. Sheik Abdullah Al-Thani, der runder de 50 år 29. september, lammer sin klub ved stort set intet at foretage sig her i den vigtige periode med spillerhandler. Det virker som om, at han er gået i coma i sin hjemby Doha i Qatar - eller har alt for travlt med hans bestyrelsesposter i det omstridt land – bl.a. i rideforbundet, Qatar Equestion Federacion. Malaga CF har hørt to gange nej fra ham. Til salg af Ontiveros til Villarreal i den spanske La Liga for 7.5 mio. euro og til salg af Jony, sidste sæson lejet ud til Alvaes i La Liga, for 2 mio. til Lazio i Rom i den italienske serie A.
Og det vel vidende, at Malaga CF skal skaffe 20 mio. euro ved spillerhandler for at budgettet går op!
Før sidste sæson fik han overfor sportsdirektør Caminero sagt nej til en træner før den senere fyrede Muñiz blev hyret og indtil flere spilleremner blev kasseret. Nu sidder Caminero på ny stækket tilbage, men arbejder på de indre linjer sammen med træner Victor for at have ny emner til at gå direkte ind på Malaga-holdet klar. Tre er allerede droppet. Alle ville gerne til Malaga, men deres salgsklubber kunne ikke vente. De ville selvfølgelig score kassen her og nu.

22

Sportsdirektøren har tillige til opgave at sælge eller udleje langt de fleste af de Malaga-spillere, der efter udleje i sidste sæson, er vendt tilbage. De er nemlig særdeles løntunge.
Onsdag sivede to spændende navne ud fra inderkredsen i Malaga CF:
Alex Perez, 27 år, 1,91 cm. høj centerforsvarer på fri transfer fra Sporting Gijon, ligesom Malaga CF i 2. division i den kommende sæson. Han er fra Madrid og har tidligere spillet for Getafe, SD Huesca, bulgarske PFC Levski og i amerikansle TailHawks i Carolina.
Juan Diego Molina Martinez med øgenavnet “Stoichkov”, 26 år, 1,78 cm. høj centerforward på fri transfer i RSC Mallorca, ny oprykker til La Liga. Han er født i San Roque, Cadiz, og har spillet i Linense før han sidste sæson kom til Mallorca, hvor det blev til tre fuldtræffere i 16 kampe. Men noget ujævn sæson for ham på ferie-øen. Malaga har tidligere vist interesse for Stoichkov.
Malaga-spillerne havde træningsstart onsdag på annexet ved Estadio La Rosaleda. Næsten alle mødte frem, men lidt senere start for dem, der har repræsenteret deres lande ved henholdsvis de afrikanske og sydamerikanske mesterskaber.
De bliver nu indlogeret på hotel Exa Estepona Thalasso i Estepona og den daglige træningen under ledelse af Victor finder sted på La Quinta Sport ved Marbella.
To testkampe er aftalt:
26. juli: Algeciras CF (3. division) – Malaga CF – kick off endnu ikke fastsat.
2. august: Malaga CF – RCF Mallorca (La Liga) kl. 20.00 på Marbella Fottball Center.

3 Sportsdirektør Caminero, der har en 3-årig kontrakt med Malaga CF, bor fortsat i Madrid. Her ses han til en testkamp mellem Getafe og Rayo Valleco, begge hovedstadsklubber, som Malaga CF har et nært forhold til. Måske spillere vil udveksles mellem disse.

Øverst klubejer, Sheik Al-Thani, der stort set kun viser sig i Malaga ved festlige lejligheder. Her i Larios-gaden sammen ned Malaga-borgmesteren Francisco de La Torre.

I midten Stoichkov, der i Malaga kan udvikle sig til en målfarlig herre.