Silkeborg Flytteforretning

Albatros Travel

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

M21

Advokat Mona Davidsen

Unik Care

Unioptica

Hello Sun

Nordic Muebles

La Cuenta Vinos

Los Robles de León

Hotel El Puerto

BoConcept

Kaarsberg Real Estate

HolaBank

Caixa Bank

Victoria

Helle Hollis car rental

Vikingos City

Kaas & Kirkemann

Private investment

Rincón Rent

Doctor Reinhard

Designa

Viking IPTV

Muebles Piramides Puerto

Cafe La Vida

Clinica Dental

Da Bruno Mijas Restaurant

Helle Hollis Parking

Nykredit

Malaga Holiday Homes

Cayet

Sanum Physiotherapy

Villa Paradiso

Advokatspanien.dk

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Anfører Ricca til Brügge

1

Løn-udgifterne bringes ned i Malaga CF

 SponsorBanner1

Det er pivende nødvendigt, at løn-udgifterne bringes ned i Malaga CF, så ønskelisten fra træner Victor på nye spillere kan aktiveres. Den sensationelle forstærkning af det japanske fodbold-idol Okazaki skal suppleres.
Sammen med to andre klubber, Las Palmas (2. division) og Granada (La Liga), har Malaga CF af La Liga-organisationen med præsident Tebas i spidsen fået besked på stop for køb og leje af spillere før salg og udlejning har fundet sted.
En situation Malaga CF også befandt sig i før sidste sæson, hvorfor den daværende anfører Recio i 11. time blev solgt til Leganes og kontrakten med Iturra opsagt.
Sidste sæsons anfører, den 23-årige Fede Ricca fra Uruguay, er nu også i spil med et lejemål i den belgiske topklub, Club Brügge KV, der har kvalificeret sig til Champions League. Træner Philippe Clement mangler en gardering som venstre back. En position Ricca med sit offensive spil scorede fem mål for Malaga CF i sidste sæson. Den kroatiske klub Dinamo Zagreb har haft vist interesse for at købe Ricca for 1 ½ mio. euro med en årsløn på 500.000 euro, men den handel blev ikke til noget. Malaga CF ejer Ricca til nytåret 2021 og kan således stadig nå et få noget for ham.

2

Eneste salg klubejer sheik Al-Thani indtil videre har godkendt er den ene million Leganes har givet for Roberto Rosales, som Malaga CF i sidste sæson lejede ud til Espanyol.
Et givtigt salg af Ontiveros til Villarreal lader stadig vente på sig. Og i den italienske hovedstad, Rom, sidder Jony og venter på et sheik-ja på et salg af ham for 1 mio. euro til Lazio. Malaga sendte i sidste sæson Jony til Alaves!
Malaga CFs lønbudget er blevet lettere af afgange af spillere som Kieszek, Werner, Pau, Morãn, Kone, Blanco, Calejo, Lacen, Brezancic, Torres og Harper. Sidstnævnte solgt inden sæsonafslutningen for 1 ½ mio. euro til Getafe.
Men tungt vejer det, at tidligere dyrt indkøbte spillere som bl.a. Santos, Rolon, Keko og Checcini er vendt tilbage efter at have været lejet ud i Spanien, Italien og Argentina i sidste sæson.
Sportsdirektør Caminero er konstant på overarbejde.
I aftes så han på Marbella Football center hans Malaga-hold mod det nyoprykkede La Liga-hold Mallorca.
Ø-mandskabet sejrede 2-0. Begge mål faldt efter pausen, hvor Malagas Adrian fik en scorinf underkendt for off-site.
I de to foregående testkampe spillede Malaga CF henholdsvis 0-0 og 1-1 mod 3. divisionsholdene Algeciras og Cordoba.
Træner Victor viser i hvert eneste opgør unge spillere fra 2. holdet tillid ved at give dem spilletid.

3 Den unge Ramon i kamp mod en Mallorca-spiller.

Øverst instruerer træner Victor sit hold.

I midten Ricca i aktion for Malaga CF – klubben han i 2016 skrev en 4 ½ årig kontrakt med.