Simplysun

Kaarsberg Real Estate

Unik Care

Silkeborg Flytteforretning

Doctor Reinhard

Designa

Casa Danesa

Advokatspanien.dk

SelectedHomes

Albatros Travel

Caixa Bank

Muebles Piramides Puerto

Villa Paradiso

Nordic Muebles

Autocares Diego Moral

Rincón Rent

Energynordic

Arctic Group

Los Robles de León

Malaga Holiday Homes

Da Bruno Mijas Restaurant

Vikingos City

HolaBank

Viking IPTV

Cayet

Vitafakta Health Clinic

BoConcept

Hotel El Puerto

Simzar Estates

Blacktower

La Cuenta Vinos

Advokat Mona Davidsen

Advice Spain

Vikingos

FHC-BOXTV

Kaas & Kirkemann

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Onti væk – Santos retur

1

Flot sejr – og nu forstærkninger til Malaga CF

 SponsorBanner4

Klubejer og præsident i Malaga CF, sheik Abdullah Al-Thani, omstridt og forhadt, fortsætter med at skabe uro omkring spillersalg og køb i hans klub.
Så sent som på første turneringsdag lørdag den 17. august solgte han endelig stortalentet Ontiveros til La Liga-klubben Villareal for 7.5 mio. euro. Hermed fik Malaga CF balance i sit lønbudget. Men for sent til at Cifu og den nyerhvervede japanske topspiller Okazaki nåede at få startlicens.
Og på i toget fra Malaga til Madrid stoppede han forwarden Santos på vej til udlejning i Rayo Vallecano. Noget var galt. Og i Lazio i Rom træner Jony uden at handel er på plads.
Under disse omstændigheder løb Malaga-holdet med næsten ene velkendte ansigter i startopstillingen på banen på Estadio Campos de Sport de El Sardinero i Santander mod nyoprykkede Racing.
Men uden anfører Ricca (nu FC Brügge), Blanco (tilbage i Shakhtar Donetsk), Pau (retur Villarreal), N’Diaye (skal afsættes) og altså Ontiveros.
I kampen i Santander, der sluttede med en flot 1-0 sejr på en hovedstødsscoring af Adrian – sidste sæsons topscorer - ramtes Malaga tillige af ubekvemme skader før pausen. De to centerforsvarer Luis Hernandez og Lombãn måtte udgå.

2

En forholdsvis god kending af Malaga CF vender nu tilbage som forstærkning af midtbanen. Det drejer sig om den 1,80 meter høje midtbanespiller Jose Rodriquez, der i sin professionelle karriere har repræsenteret syv klubber.
Jose Rodriquez er 24 år, født i Alicante med en match på Real Madrids La Liga-mandskab - under Mourino i øvrigt. Herefter har han spillet for Deportivo La Coruna, mens Malaga CFs nuværende træner Victor stod i spidsen her, den græske storklub Galatasaray, købt af den tyske bundesligaklub Mainz 05, og herefter udlånt til Malaga CF (seks kampe i 2017), Macabbi i Tel Aviv i Israel og Fortuna Sittard i Holland. Han er noteret for 20 U-landskampe for Spanien med et år tilbage af sin kontrakt i Mainz 05.
Flere forstækrninger er på vej lover Al-Thani.
Malaga-teamet, der under vanskelige betingelse, gjorde det så godt i Santander:
Munir – Casas (debutant fra akadamiet), Luis Hernandenz (Pachecco (23. min), Lombãn (Luis Munoz 46. min.) og Diego Gonzalez - Keidi Barre og Boulahroud - Renato Santos, Adrian og Juan Carlos – Hugo ( Ramon 87. min) . Begge sidstnævnte tillige fra akadamiet.
På bænken uden at komme i kamp: Gonzalo (målmand fra akadamiet), Hicham og Ivan Jaime.
Skadet: Mula
Næste match for Malaga CF på lørdag aften hjemme mod UD Las Palmas.
Uendelig vigtigt, at holdet er kommer så fint fra start i en vanskelig 2. division.

33 Luis Hernandez udgik midt i 1. halvleg med en skade.

Øverst Malaga CF-holdet, der sejrede i sæsonens første match.

I midten den 24-årige Jose Rodriquez, som kan være med om en uge mod Las Palmas.