Kaarsberg Real Estate

Casa Danesa

Advokat Mona Davidsen

Energynordic

BoConcept

Advice Spain

Vitafakta Health Clinic

SelectedHomes

DaniaCare

La Cuenta Vinos

Villa Paradiso

HolaBank

Kaas & Kirkemann

Caixa Bank

Albatros Travel

Dancon

Kiropraktisk klinik

Designa

Helle Hollis car rental

M21

Los Robles de León

Simzar Estates

Silkeborg Flytteforretning

Simplysun

BioNatura

Loft Roomers

FHC-BOXTV

Private investment

Solaga

Rincón Rent

Helle Hollis Parking

Advokatspanien.dk

Clinica Dental

Blacktower

Cayet

Malaga Holiday Homes

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Onti væk – Santos retur

1

Flot sejr – og nu forstærkninger til Malaga CF

 SponsorBanner4

Klubejer og præsident i Malaga CF, sheik Abdullah Al-Thani, omstridt og forhadt, fortsætter med at skabe uro omkring spillersalg og køb i hans klub.
Så sent som på første turneringsdag lørdag den 17. august solgte han endelig stortalentet Ontiveros til La Liga-klubben Villareal for 7.5 mio. euro. Hermed fik Malaga CF balance i sit lønbudget. Men for sent til at Cifu og den nyerhvervede japanske topspiller Okazaki nåede at få startlicens.
Og på i toget fra Malaga til Madrid stoppede han forwarden Santos på vej til udlejning i Rayo Vallecano. Noget var galt. Og i Lazio i Rom træner Jony uden at handel er på plads.
Under disse omstændigheder løb Malaga-holdet med næsten ene velkendte ansigter i startopstillingen på banen på Estadio Campos de Sport de El Sardinero i Santander mod nyoprykkede Racing.
Men uden anfører Ricca (nu FC Brügge), Blanco (tilbage i Shakhtar Donetsk), Pau (retur Villarreal), N’Diaye (skal afsættes) og altså Ontiveros.
I kampen i Santander, der sluttede med en flot 1-0 sejr på en hovedstødsscoring af Adrian – sidste sæsons topscorer - ramtes Malaga tillige af ubekvemme skader før pausen. De to centerforsvarer Luis Hernandez og Lombãn måtte udgå.

2

En forholdsvis god kending af Malaga CF vender nu tilbage som forstærkning af midtbanen. Det drejer sig om den 1,80 meter høje midtbanespiller Jose Rodriquez, der i sin professionelle karriere har repræsenteret syv klubber.
Jose Rodriquez er 24 år, født i Alicante med en match på Real Madrids La Liga-mandskab - under Mourino i øvrigt. Herefter har han spillet for Deportivo La Coruna, mens Malaga CFs nuværende træner Victor stod i spidsen her, den græske storklub Galatasaray, købt af den tyske bundesligaklub Mainz 05, og herefter udlånt til Malaga CF (seks kampe i 2017), Macabbi i Tel Aviv i Israel og Fortuna Sittard i Holland. Han er noteret for 20 U-landskampe for Spanien med et år tilbage af sin kontrakt i Mainz 05.
Flere forstækrninger er på vej lover Al-Thani.
Malaga-teamet, der under vanskelige betingelse, gjorde det så godt i Santander:
Munir – Casas (debutant fra akadamiet), Luis Hernandenz (Pachecco (23. min), Lombãn (Luis Munoz 46. min.) og Diego Gonzalez - Keidi Barre og Boulahroud - Renato Santos, Adrian og Juan Carlos – Hugo ( Ramon 87. min) . Begge sidstnævnte tillige fra akadamiet.
På bænken uden at komme i kamp: Gonzalo (målmand fra akadamiet), Hicham og Ivan Jaime.
Skadet: Mula
Næste match for Malaga CF på lørdag aften hjemme mod UD Las Palmas.
Uendelig vigtigt, at holdet er kommer så fint fra start i en vanskelig 2. division.

33 Luis Hernandez udgik midt i 1. halvleg med en skade.

Øverst Malaga CF-holdet, der sejrede i sæsonens første match.

I midten den 24-årige Jose Rodriquez, som kan være med om en uge mod Las Palmas.