Rincón Rent

Muebles Piramides Puerto

Clinica Dental

Nykredit

Dancon

Advice Spain

Helle Hollis car rental

Da Bruno Mijas Restaurant

Vikingos City

Vikingos

Victoria

Caixa Bank

Advokatspanien.dk

Arctic Group

Kaarsberg Real Estate

Designa

Casa Danesa

M21

Cayet

Loft Roomers

Simzar Estates

Hello Sun

Malaga Holiday Homes

BioNatura

Centro Sanum

La Cuenta Vinos

Viking IPTV

Energynordic

Albatros Travel

Nordic Muebles

Villa Paradiso

SelectedHomes

Unioptica

HolaBank

Los Robles de León

Advokat Mona Davidsen

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Top-træf i Qatar

1

Alle er nu på banen for Malaga CF

 SponsorBanner2

Vel er spil, resultater og position i 2. division vigtig for Malaga CF.
Men det er hektisk aktivitet udenfor kamp-arenaerne, der præger klubben for tiden. Malagas borgmester, Francisco De La Torre, har tilbudt at rejse til Doha i Qatar for at aflægge klubejer og præsident, sheik Al-Thani, et besøg for på diplomatisk vis at forklare, hvor alvorlig den økonomiske situation er i hans klub og hvilken negativ betydning al omtalen af krisen i har for Malaga by og egnen. Mens spillerne lørdag forberedte sig til kampen i La Mancha mod Albacete holdt De La Torre et møde på Rådhuset i Malaga med med repræsentanter fra amtet, folk fra bystyret og foreningen af små aktionærer i Malaga CF. De insisterer nu på at vise sig selv som ansvarlige og engagerede allierede i den aktuelle krisesituation og yde den fulde støtte til Malaga-teamet, klubbens personale og de mange fans.

2

Mandag har formanden for den professionelle La Liga-organisation, Javier Tebas, kaldt ledende folk i klubben til møde i Madrid for at få et overblik over klubbens økonomi og skønne, hvor bæredygtig den er. Malaga CF skulle blive præsenteret af Nasser Al-Thani, søn af ejeren og viceporæsident og administrerende direktør I Malaga CF og klubadvokat Joaquin Jofre.
Alle er banen for Malaga CF.
Spillernes indsats på Estadio Carlos Belmonte i La Mancha absolut godkendt. Malaga havde mest spil, flest hjørnespark og skud på mål, men ingen scoringer. Blot lige ved på forsøg af Renato Santos, Sadiku og Lorenzo. Så slutfacit blev 1-0 til hjemmeholdet.
De sidste seks opgør har budt på tre uafgjorte og tre nederlag til Malaga CF.
Mandskabet i mod Albacete:
Munir – Cifu, Luis Hernandez, Luis Munoz, Villanueva og Juan Carlos (Diego Gonzales 32. min.) – Renato Santos (Lorenzo 70. min.), Juanpi (Antonin 52. min), Keidi Bare, og Adrian – Sadiku.
På bænken uden at komme i kamp: Gonzalo (målmand) og Ramon.
Skadede: Pacheco, Rolon og Keko.
Ikke udtaget: Boulahroud, Hugo og Hicham.
Juan Carlos udgik med en rygskade. Og debut til den unge Antonin.
Næste match for Malaga CF for de morgenduelig næste søndag kl. 12.00 mod Sporting Gijon på Estadio La Rosaleda.

3Juan Carlos udgik med en skulderskade.

Øverst vicepræsident og administrerende direktør i Malaga CF, Nasser Al-Thani, sammen med hans søster Hamyan, og klubrådgiver Francisco Martin Aquilar.

I midten Keidi Bare, der på ny fightede på livet løs.