Rincón Rent

Vikingos

Energynordic

BioNatura

Da Bruno Mijas Restaurant

Kaarsberg Real Estate

Muebles Piramides Puerto

Solaga

Los Robles de León

Doctor Reinhard

Nykredit

DaniaCare

Advice Spain

Unioptica

Casa Danesa

Albatros Travel

Centro Sanum

Cayet

Helle Hollis car rental

Clinica Dental

Advokatspanien.dk

Nordic Muebles

FHC-BOXTV

Simzar Estates

SelectedHomes

Kaas & Kirkemann

Blacktower

M21

Vitafakta Health Clinic

Victoria

Silkeborg Flytteforretning

Advokat Mona Davidsen

Loft Roomers

Helle Hollis Parking

Malaga Holiday Homes

Villa Paradiso

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Al-Thani: I lyver !

1

Sheiken i kødet på sine nærmeste

 SponsorBanner3

Forholdene i kriseramte Malaga CF forværres dag for dag med klubejer og præsident Al-Thani, sheik fra Qatar, tydeligere og tydeligere som det største problem.
Mandag, da klubbens juridiske rådgiver, advokat Joaquin Jofre, og sportsdirektør Jose Luis Perez Caminero, i fællesskab med sheikens accept holdt et længe ventet pressemøde for at forklare sig om situationen nu her seks spillerunder inde i 2. division stadig mærket af et kaotisk transfervindue,
dukkede pludselig en besked op fra Al-Thani via twitter – hans foretrukne sociale netværk.
”Venter stadig på at vide, hvem der er den person, der altid lyver. Han er altid en engel, der aldrig begår fejl -eller aldrig vil indrømme fejl. Tror han, det vil hjælpe ham altid at lyve for alle? Vær dog stærk og sig ”Jeg har lavet fejl”.

2

Al-Thanis refleksion blev i luften, men bekendt med den i slutningen af pressemødet sagde advokat Jofre:
”Vi er opmærksomme på sheikens tweed, men vi er her for at fortælle sandheden”
Pressemødet varede en time. Det drejede sig om spillerhandler, en analyse af klubbens fremtid med nødvendige omstruktureringer. Klubbens gæld efter oprykning til La Liga glippede i sidste sæson vurderes ca.10 mio. euro.
Caminero:
”Omstændighederne i transfervinduet var særdeles vanskelige. Alle klubber kendte vor økonomiske situation. Vi fik med 7,5 mio. euro ikke nok i Villarreal for vort største navn Ontiveros, og budene på de tidligere La Liga-spillere Juanpi og Rolon ikke tilstrækkelige.
Derfor kunne vi alligevel ikke lønne Okazaki og Rodrigues, ligesom vi måtte droppe nogle af de unge kontraktspillere. Dem føler jeg virkelig med – og beklager”.
Jofre:
”Klubben behøver at få tilførte kapital. Gerne fra sheiken. La Liga-forbundet kræver at en levedygtidshedsplan for Malaga CF skal implementes. Det ønsker, at klubben består. Vi har afsendt alle økonomiske oplysninger og tager nu et mødet med forbundet”.
Caminero:
”Vi er i en fase, hvor vi forhandler lønnedgang med nogle spillere. Ikke min opgave at sige med hvem. En sådan meddelelse skal komme fra klubben – mit job er at tage mig af det sportslige”.
Jofre:
”Overførsler under ekstra-ordinære omstændigheder blev foretaget på rekordtid. Og nu skal vi være forenede for at løse situationen. Vi har alle berettet om virkeligheden for præsidenten”.
I alt solgte Malaga CF-spillere for 14,5 mio. euro før denne sæson.
Alle nyerhvervelser er lejede spillere.

3Ontiveros blev solgt for billigt.

Øverst Caminero og Jofre på pressemødet.

I midten Al-Thani, der påstår at der lyves om Malaga CFs vanskelige situation.