Victoria

Silkeborg Flytteforretning

Albatros Travel

Cayet

Hello Sun

Da Bruno Mijas Restaurant

Loft Roomers

Villa Paradiso

Dancon

Kaas & Kirkemann

M21

Designa

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Kaarsberg Real Estate

Advice Spain

Casa Danesa

Helle Hollis Parking

Arctic Group

Los Robles de León

Caixa Bank

Muebles Piramides Puerto

Unioptica

Hotel El Puerto

BoConcept

Simzar Estates

Nykredit

Viking IPTV

Nordic Muebles

Energynordic

Rincón Rent

Unik Care

Clinica Dental

Private investment

SelectedHomes

FHC-BOXTV

HolaBank

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Al-Thani: I lyver !

1

Sheiken i kødet på sine nærmeste

 SponsorBanner3

Forholdene i kriseramte Malaga CF forværres dag for dag med klubejer og præsident Al-Thani, sheik fra Qatar, tydeligere og tydeligere som det største problem.
Mandag, da klubbens juridiske rådgiver, advokat Joaquin Jofre, og sportsdirektør Jose Luis Perez Caminero, i fællesskab med sheikens accept holdt et længe ventet pressemøde for at forklare sig om situationen nu her seks spillerunder inde i 2. division stadig mærket af et kaotisk transfervindue,
dukkede pludselig en besked op fra Al-Thani via twitter – hans foretrukne sociale netværk.
”Venter stadig på at vide, hvem der er den person, der altid lyver. Han er altid en engel, der aldrig begår fejl -eller aldrig vil indrømme fejl. Tror han, det vil hjælpe ham altid at lyve for alle? Vær dog stærk og sig ”Jeg har lavet fejl”.

2

Al-Thanis refleksion blev i luften, men bekendt med den i slutningen af pressemødet sagde advokat Jofre:
”Vi er opmærksomme på sheikens tweed, men vi er her for at fortælle sandheden”
Pressemødet varede en time. Det drejede sig om spillerhandler, en analyse af klubbens fremtid med nødvendige omstruktureringer. Klubbens gæld efter oprykning til La Liga glippede i sidste sæson vurderes ca.10 mio. euro.
Caminero:
”Omstændighederne i transfervinduet var særdeles vanskelige. Alle klubber kendte vor økonomiske situation. Vi fik med 7,5 mio. euro ikke nok i Villarreal for vort største navn Ontiveros, og budene på de tidligere La Liga-spillere Juanpi og Rolon ikke tilstrækkelige.
Derfor kunne vi alligevel ikke lønne Okazaki og Rodrigues, ligesom vi måtte droppe nogle af de unge kontraktspillere. Dem føler jeg virkelig med – og beklager”.
Jofre:
”Klubben behøver at få tilførte kapital. Gerne fra sheiken. La Liga-forbundet kræver at en levedygtidshedsplan for Malaga CF skal implementes. Det ønsker, at klubben består. Vi har afsendt alle økonomiske oplysninger og tager nu et mødet med forbundet”.
Caminero:
”Vi er i en fase, hvor vi forhandler lønnedgang med nogle spillere. Ikke min opgave at sige med hvem. En sådan meddelelse skal komme fra klubben – mit job er at tage mig af det sportslige”.
Jofre:
”Overførsler under ekstra-ordinære omstændigheder blev foretaget på rekordtid. Og nu skal vi være forenede for at løse situationen. Vi har alle berettet om virkeligheden for præsidenten”.
I alt solgte Malaga CF-spillere for 14,5 mio. euro før denne sæson.
Alle nyerhvervelser er lejede spillere.

3Ontiveros blev solgt for billigt.

Øverst Caminero og Jofre på pressemødet.

I midten Al-Thani, der påstår at der lyves om Malaga CFs vanskelige situation.