Clinica Dental

DaniaCare

Silkeborg Flytteforretning

Arctic Group

M21

Albatros Travel

Advice Spain

Nykredit

Simplysun

FHC-BOXTV

Casa Danesa

Solaga

SelectedHomes

Unioptica

Loft Roomers

Advokatspanien.dk

HolaBank

Victoria

Simzar Estates

Helle Hollis car rental

La Cuenta Vinos

Helle Hollis Parking

Designa

Los Robles de León

Advokat Mona Davidsen

Kaarsberg Real Estate

Da Bruno Mijas Restaurant

Cayet

Autocares Diego Moral

Energynordic

Doctor Reinhard

Centro Sanum

Hello Sun

Villa Paradiso

Rincón Rent

Dancon

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Slut med sheiken

1

Men gevinst på hans 50 års fødselsdag

 SponsorBanner4

Det tegner lovende for vor økonomisk kriseramte klub i 2. division, Malaga CF. Klubejer og præsident sheik Abdullah Al-Thanis og hans børn, der udgør bestyrelsen, er ved at pakke ned i klubben og forsvinde. Samtidig med at Al-Thani har tilkaldt en af sine amerikanske rådgivere Richard Shaheen fra Washington for at granske økonomien i klubben. En økonomi, der ifølge det spanske professionelle fodboldforbund skulle vise et minus på 6 mio. euro, som skal være ude af verden inden årsskiftet. Al-Thani har givetvis langt om længe erkendt, at han ikke kan vinde retssagen mod hotelkæden BlueBay, der dokumenteret har erhvervet 49 % af Al-Thanis 97 % af aktier i klubben. En aftale indgået for seks år siden mellem BluBay og sheikens topchefer på daværende tidspunkt efter successæsonen i Champions League. Da lød gælden på ca. 100 mio. euro – til dels afhændet ved gode spillersalg og aftaler med kreditorer, som BlueBay stod bag!

2

Selvfølgelig er Malaga-spillerne dybt mærket af situationen, men leverede en fin indsats med til tider besværende i spil 0-0 opgøret mod Sporting Gijon fra Asturien i knap 40 graders hede på Estadio La Rosaleda.
Således en gevinst på et point på selvsamme dag som sheik Al-Thani rundede de 50 år. Han var ikke blandt de 15.272 enthusiastiske tilskuere og så således ikke de mange plakater med teksten ”Al-Thani vete ya” (Al-Thani gå nu).
Tættest på at score for Malaga mod Sporting var anfører og topscorer Adrian med et hovedstød på overliggeren, men i kampens slutfase kunne Malaga prise sig lykkelig for sin top-keeper Munir. Den marokkanske landsholdsspiller stod for to mirakel-redninger.
Malaga-mandskabet i det tætte og spændende opgør:
Munir – Cifu, Luis Hernandez, Lombãn og Juan Carlos – Luiz Munoz – Juanpi, Keidi Barre, Adrian og Lorenzo (Antonin 58. min) – Sadiku.
På bænken uden at komme i kamp: Kellyan (målmand), Diego Gonzalez, Boulahroud, Benkemassa, Renato Santos, Hugo og Cristo.
Skadet: Pacheco.
Ikke udtaget: Rolon, Villanueva, Keko og Ramon.
Således La Rosaleda-debut til de to unge Lorenzo og Antonin.
Bedste Malaga CF-mand den lille albanske fighter Kedi Barre på midtbanen.
Nu to udekampe i træk mod Real Zaragoza og Huesca inden det store lokalbrag på La Rosaleda lørdag den 12. oktober mod Cadiz.
Pointtavlen siger beskedent 1 sejr, 4 uafgjorte og 3 nederlag.
Træner Victor er fortrøstningsfuld – trods placeringen i bundregionen!

3Den store fan-gruppe Fondo Sur 1904 spækket med plakater med teksten ”Al-Thani vete ya”

Øverst Sheik Abdullah Al-Thani (th) erhvervede for ti år siden Malaga CF for 36 mio. euro. Her ses han dengang sammen med sin første generaldirektør Yasmin Al Sahoud og vicepræsident Abdullah Ghnub. De blev hurtigt fyret.

I midten græmmer Malaga CFs nye striker, albaneren Sadiku, sig over manglende scoring.