Viking IPTV

Villa Paradiso

Hotel El Puerto

Vikingos City

Rincón Rent

Cafe La Vida

Nykredit

Unik Care

Hello Sun

Casa Danesa

Doctor Reinhard

Private investment

Helle Hollis car rental

Kaas & Kirkemann

Simzar Estates

Energynordic

Unioptica

Dancon

BioNatura

Victoria

Albatros Travel

Sanum Physiotherapy

Malaga Holiday Homes

Los Robles de León

M21

Vitafakta Health Clinic

Da Bruno Mijas Restaurant

Cayet

Nordic Muebles

Holbæk Caranvancenter

Helle Hollis Parking

Advice Spain

Caixa Bank

Autocares Diego Moral

Silkeborg Flytteforretning

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Find en striker!

1

Moral, beroligelse og forstærkninger

 SponsorBanner

Det nye noble ansigt i Malaga CF, den nyudnævnte nordamerikanske administrerende direktør, advokat Richard Shaheen, sendte fredag et beroligende communique ud. Essensen heri var, at klubben økonomiske problemer nok skal blive klaret inden Nytår, og at bestræbelser for Malaga CF går på hurtigt at vende tilbage til La Liga. Om ikke i denne sæson så i næste!
Den ny sportsdirektør, Manolo Gaspar, 38 år og tidligere divisionsspiller i Malaga CF, Almeria, Levante, Cartegena og i Olympiakos i Nicosia på Cypern, har Shaheen sat til at finde en målfarlige striker i januars transfervindue, og hurtigst muligt at forlænge kontrakter med de unge stortalenter Antonin (19 år) og Hicham (20 år). Forberedelser for sæsonen 2020 – 21 er sat i gang.
Spændende – ikke mindst, hvordan Shaheen får udlignet klubgælden på 5 mio. euro. Aktie-opkøb åbenbart stillet i bero.

2

På Estadio La Rosaleda denne skønne efterårseftermiddag blev vi vidne til et Malaga-mandskab med en kolossal moral mod Elche. Bagud såvel 0-2 som 1-3 gav en voldsom og indædt slutspurt 1 point med uafgjort 3-3. Men det kunne have blevet til sejr. Sadiku ramte træværket og venstre back,, den venezuelanske landsholdsspiller Mikel Villanueva, var en direkte katastrofe involveret i alle tre gæste-mål!
Svagest scorede i divisionen flot med tre Malaga-mål, der lover godt for fremtiden i den tætte bundregion i 2. division.
Træner Victor rådede påny over alle sine fem landsholdsspillere, Munir, Marokko, Villanueva og Juanpi, begge Venezuela, Kedi Bare, Albanien og Lorenzo, Schweiz, samt de tidligere skadede Lombãn og Sadiku og valgte følgende trup mod Elche:
Munir – Cifu, Luis Hernandez, Luis Munoz og Mikel Villanueva – Juan Carlos, Kedi Bare , Pacheco og Juanpi (Renato Santos 68. min.) – Antonin og Sadiku.
På bænken uden at komme i kamp: Gonzalo (målmand), Diego Gonzalez, Lombãn, Boulahroud, Benkhemassa, og Hicham.
Skadede: Anfører Adrian, Keko og Christo.
Ikke udtaget: Ismael Casas, Hugo og Lorenzo.
Klart bedste Malaga-spiller Juan Carlos på venstre fløj mod hvem der også blev begået straffespark. Og glædeligt med Sadikus og Antonins målinsinkt.
Næste match for Malaga-spillerne på fredag ude mod Numancia. Og herefter hjemmekamp på La Rosaleda mod Tenerife. Også en fredag. Den 6. december kl. 21.00.

3Shaheen på lægterne (nr. 2 fra højre) tilsyneladende tilfreds med, hvad han så.

Øverst header Antonin bolden i mål til slutfacit 3-3.

I midten sportsdirektør Gaspar, der nu skal i gang med kontraktunderskrivelser.