Holbæk Caranvancenter

Viking IPTV

Simzar Estates

Los Robles de León

Malaga Holiday Homes

Nykredit

Nordic Muebles

Dancon

Sanum Physiotherapy

Albatros Travel

Blacktower

Cafe La Vida

Energynordic

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Arctic Group

Caixa Bank

FHC-BOXTV

Casa Danesa

Rincón Rent

Muebles Piramides Puerto

Kaarsberg Real Estate

Victoria

Advice Spain

Helle Hollis car rental

Unioptica

Hello Sun

Unik Care

Advokat Mona Davidsen

La Cuenta Vinos

Vikingos City

Private investment

Villa Paradiso

BioNatura

BoConcept

Kaas & Kirkemann

Hotel El Puerto

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Mette og Malaga

1

La Liga i tvivl, men ny start 12. september

kb La Cuenta Vinos

Llull Goldschmidt

loft roomers los robles leon m21

Vi er mange, der ærgrer os over, at vi hernede i Sydspanien ikke kan få besøg fra Danmark nu i de varme sommermåneder. Det forhindrer statsminister Mette Frederiksen og det danske udenrigsministeriums rejsebestemmelser offentliggjort i går, fredag.
Nogle havde sågar håbet, at komme til fodbold på Estadio La Rosaleda i Malaga i august ved en eventuelt åbning for tilskuere til de afsluttende kampe i 2. division. Men først den 31. august åbnes der jo for flyvninger fra Danmark – med mindre corona-situationen i Spanien forbedres så meget, at ny rejsevejledning besluttes i Danmark.
Men vi må jo huske på, at Costa del Sol heller ikke endnu er åbnet for 30 % af den spanske befolkning. Dem, der bor i hårdt ramte COVID 19-områder som Madrid, Salamanca, Valladolid, Leon, Burgos, Barcelona og en enklave syd for Huesca og Lledida i det nordøstlige Spanien. De befinder sig fortsat i åbningsfase 1!

2

Ændre forholdene sig ikke her positivt vil det også give det spanske professionelle La Liga-forbund udfordringer. Dets præsident, Javier Tebas, har netop meddelt, at sæsonen 2020-21 med sikkerhed starter i weekenden den 12.-13- september – tre uger senere end sædvanligt – og at de resterende kampe i La Liga og 2. division efter planen påbegyndes den 11. juni efter fire måneders corona-dvale. Man satser på, at hele Spanien da er rykket op i sikkerheds fase 3, men er i tvivl. Udover de nævnte områder befinder alle sig nu i fase 2 – Malaga først her fra mandag.
Kan kampe i fase 1-områderne ikke afvikles må La Liga rokere om på hjemme- og udebaner.
La Liga sættes planmæssigt i gang således:
11. juni: Sevilla – Real Betis.
12., 13. og 14. juni:
Espanyol – Alaves, Real Sociredad – Osasuna, Athletic Bilbao – Atletico Madrid, Celta Vigo – Villarreal, Leganes – Real Vallodolid, Mallorca  - FC Barcelona, Real Madrid – Eibar, Valencia – Levante og Granada – Getafe.
Således lokalopgør i såvel Sevilla og Valencia.
Udover Real Madrid befinder klubberne Leganes og Getafe sig i den spanske hovedstad.
2. division med Malaga CF starter den 12. juni. Topholdet Huesca gæster Estadio La Rosaleda. Sidste spillerunde i divisionen slutningen af juli med play off-opgør om oprykning til La Liga i begyndelsen af august.

3Malaga CF-spillerne forbereder sig til kampen mod Huesca for lukkede døre på Estadio La Rosaleda. Kick off endnu ikke offentloggjort.

Øverst La Liga-præsident Javier Tebas med planlægning klar. ”Vi starter den 11. juni om Gud vil”, siger han.

I midten den danske statsminister Mette Fredriksen – typografdatter fra Aalborg – som ikke vil løbe den mindste risiko.