Sanum Physiotherapy

Holbæk Caranvancenter

Autocares Diego Moral

Silkeborg Flytteforretning

FHC-BOXTV

Nordic Muebles

Designa

Caixa Bank

Cafe La Vida

Arctic Group

Advokatspanien.dk

Malaga Holiday Homes

Unioptica

Vitafakta Health Clinic

Cayet

Clinica Dental

M21

Helle Hollis car rental

Kaas & Kirkemann

Casa Danesa

La Cuenta Vinos

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Blacktower

Victoria

Dancon

Viking IPTV

Vikingos City

Simzar Estates

Private investment

Hotel El Puerto

BoConcept

Rincón Rent

Energynordic

Muebles Piramides Puerto

Advice Spain

Albatros Travel

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Nødråb fra Pellicer

1

Ramt af skader, men hjælp fra frie spillere

Selected Homes Silkeborg Flytteforretning

Unik Care

unioptica victoria vikingos

Ingen testkampe frem til genoptagelse af turneringen her sidst på ugen. Men for Malaga CF en enkelt træningsdyst på Estadio La Rosaleda mellem to hold bestående af spillere fra 30 mands-truppen. En trup, der skrumper på grund af skader netop som frygtet efter den lange corona-pause.
Skadeslisten her fem dage før dysten i 2. division mod topholdet SD Huesca, nedrykker fra La Liga, fredag aften på La Rosaleda tæller forwarden Buenacasa, midterforsvareren Luis Hernadez, fløjen Tete Morente, midtbanespillerne Pacheco og Benkhenassa og de to unge akademi-spillere Cristo og Ramon Enriques.
Da også andre hold i divisionen står i en lignende situation har Malaga CFs træner, Sergio Pellicer, sendt et nødråb til La Liga om midlertidig ændring af reglerne for brug at akademi-spillere. De siger i dag, at ethvert hold skal tælle mindst syv spillere på banen med senior-kontrakt. Pellicer foreslår nu færre, da alle hold mere eller mindre er ramt af efterdønninger efter corona-krisen.

2

Træningsdysten blev i øvrigt overværet af klubbens retslige administrator, advokat Jose Maria Munoz Jiminez, der skal finde løsninger på de økonomiske kvaler i klubben. Han har kunnet glæde sig over, at fem spillere, der har kontraktudløb 30. juni, har indvilget i at spille gratis til turneringsafslutningen den 19. juli – eller senere, hvis Malaga kvalificerer sig til play off kampe om oprykning til La Liga.
Det drejer sig om topscorer Sadiku, centerforsvarerne Lombãn og Munoz samt angriberne Aaron Niquez og Buenacasa.
Den 6. Malaga-spiller, der er fri 30. juni, er den venezuelandske landsholdsspiller Mikel Villanueva, forsvarer, men ham har sportsdirektør Manolo Gaspar ikke taget kontakt til.
”Vi glæder os til at komme i kamp igen”, siger Sadiku. ”Jeg føler, at vi har genfundet rytmen på holdet, men vi kommer til at savne vore fantastiske fans på lægterne. De er vigtige for os. Vi er nødt til  uden dem mod Huesca at give alt, hvad vi har i os.
”Jeg tror på, at vi med 11 kampe tilbage når play off”.
Malaga CF har otte point op til den nødvendige 6. plads, som i dag besættes af Elche.

3Pellicer ved en kamp på La Rosaleda før corona-krisen. Nu er han nervøs for skadeslisten.

Øverst Malaga-teamet klar til kamp. I midten Villanueva, som er fri den 30. juni.

I midten Sadiku og Cifu i en hovedstødsduel i træningsdysten.