Clinica Dental

Blacktower

BoConcept

Unioptica

Arctic Group

Caixa Bank

Vikingos City

Viking IPTV

Simzar Estates

Private investment

Kaas & Kirkemann

FHC-BOXTV

Energynordic

Hello Sun

Los Robles de León

Nordic Muebles

Nykredit

Da Bruno Mijas Restaurant

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Victoria

Kaarsberg Real Estate

Sanum Physiotherapy

Advice Spain

Dancon

Advokat Mona Davidsen

Doctor Reinhard

Albatros Travel

Designa

Cafe La Vida

BioNatura

Autocares Diego Moral

Helle Hollis car rental

Villa Paradiso

Malaga Holiday Homes

La Cuenta Vinos

Advokatspanien.dk

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Protesten hjalp

1

Mirakel-målmand Munir reddede Malaga

Albatros arctic group

autocares

BioNatura Blacktower boconcept

Det er ikke kun spillerne, der har travlt i det sammenpressede corona-program. Det har Det Kongelige Spanske Fodboldforbund RFEFs konkurrenceudvalg også. Det behandler mellem opgørene alle anker over dommerkendelser. Således op til kampen Tenerife – Malaga CF mandag aften på ferie-øen en protest fra Malaga CF.
Klubben protesterede over, at den 29-årige dommer Alvaro Moreno Aragon fra Madrid udviste Malagas 32-årige midterforsvarer David Lombân i det 58. min., da Malaga CF fredag blev besejret af SD Huesca med 3-1 på Estadio La Rosaleda. Dommerindberetningen lød på en hård eftertackling på Rafa Mir, men videooptagelse viste, at Lombân end ikke rørte Huesca-spilleren. Derfor blev udvisnings-karantæne til Lombân mod Tenerife annulleret
I det centrale forsvar måtte Malaga på Tenerife på ny se bort fra den 31-årige tidligere Leicester-spiller Luis Hernandez, der er en af de bærende kræfter på holdet. Skadet som Pacheco, Aaron Niguez, Benkhemassa og Ramon Enriquez.

2

Under de omstændigheder og med en ny udvisning til Malaga – denne gang af den albanske midtbaneslider Keidi Bare efter to advarsler – et godt 0-0 resultat. Men uden seks feberredninger af mirakel-målmand Munir, 31 år og ankermand for Marokko ved det seneste VM, var det ikke blevet til dette hårdt tiltrængte point til Malaga på ferie-øen. Men han skyldte efterhånden også sin klub og holdkammerater en pragtkamp.
Med ti mand i hele 2. halvleg var Malaga trængt i bund.
Holdet på Estadio Heliodoro Rodriquez på Tenerife:
Munir – Ismael, Mikel Villanueva (Diego Gonzalez 46. min.), Lombãn og Juan Carlos  - Luis Munoz – Tete Morente (Renato Santos 70. min.), Keidi Bare (udvist 44. min.), Adrian (Rolon 87. min) og Juanpi  (Boulahroud 46. min.) – Sadiku (Buenacasa 61. min.)
På bænken uden at komme i kamp: Gonzalo (målmand), Cifu, Juande, Hicham, Ivan Jaime Julio og Quintana – de sidste fem og målmand Gonzalo alle akademi-spillere.
Næste mach for Malaga CF lørdag aften hjemme på Estadio La Rosaleda mod Extremadura. Første opgør mellem de to mandskaber i december 2019 sluttede 0-0.

3 Mirakel-målmand Munir griber ind.

Øverst Lombãn, der slap for karantæne.

I midten har Luiz Munoz erobret bolden.