Helle Hollis Parking

Cafe La Vida

Kaas & Kirkemann

Hello Sun

BioNatura

Designa

Sanum Physiotherapy

Advokatspanien.dk

Casa Danesa

La Cuenta Vinos

Advokat Mona Davidsen

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Viking IPTV

Energynordic

Dancon

Autocares Diego Moral

Victoria

Doctor Reinhard

CC Ejendomme

Muebles Piramides Puerto

Los Robles de León

Simzar Estates

Malaga Holiday Homes

FHC-BOXTV

Nordic Muebles

Caixa Bank

Clinica Dental

BoConcept

Unioptica

Advice Spain

Hotel El Puerto

Albatros Travel

Cayet

Vikingos City

HolaBank

Arctic Group

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Græd af glæde

1

Malaga reddet af dyr og billig spiller

BioNatura Blacktower

boconcept

caixa casadanesa cayet

Et makabert Reality Show har dagbladet Malaga Hoy kaldt denne sæsons 2. division. Med et usædvanlig tæt oprykningsfelt – vigende runde for runde – og en storgyser i den nedre region i kamp om at undgå nedrykning. I sidste felt befandt Malaga CF sig inden den afgørende 2-0 gevinst mod Alcorcon på Estadio La Rosaleda. I en lidet misundelsesværdig sæson for Malaga-spillerne, der på tættest hold har kunnet følge en umulig og kriminel ejer i sheik Abdulla Al-Thani og en truende økonomi som lønbasis, sikrede de hermed Malaga CF endnu en sæson i 2. division.
Og Malaga CFs anfører, den 32-årige midtbanespiller Adrian, kunne ikke holde tårerne tilbage, da dommer Pulido Santana fra Las Palmas fløjtede af.

2

Alcorcon fra Madrid, der tog til Estadio La Rosaleda som det bedste udehold i samtlige europæiske divisionsrækker med blot et nederlag på fremmed græs, kom mod velspillende Malaga til kort, da henholdsvis den dyreste og billigste spiller nettede for hjemmeholdet. 26-årige Juanpi, landholdsspiller fra Venezuela med en årsløn på knap 2 mio. euro, og Tete Morente fra La Linea i Spanien med 80.000 euro i gage, rev sig begge elegant løs af modstander-forsvaret og blev målheltene. Men en helstøbt og indædt fight af hele Malaga-holdet.
Mandskabet mod Alcorcon, som sikrede Malaga CF endnu en sæson i 2. division med La Liga-oprykning for klubben for øje:
Munir – Cifu, Juande (Diego Gonzalez 77. min.), Lombãn, Luis Munoz og Juan Carlos – Juanpi (Hicham 77. min.), Keidi Bare, Adrian (Benkhemassa 90. min.) og Tete Morente – Sadiku (Buenacasa 63. min.)
På bænken uden at komme i kamp: Gonzalo (målmand), Luis Hernandez, Cristo, Ismael, Mikel Villanueva, Rolon, Ivan Jaime og Renato Santos.
Skadede: Boulahroud, Pacheco og Julio.
Malaga CFs statistik for sæsonen 2019-20 siger nu 11 sejre, 19 uafgjort og 11 nederlag med det bedste forsvar i divisionen. Og to trænere i henholdsvis den fyrede Victor og nu Pellicer.
Den sidste og afsluttende kamp i La Liga spilles mandag, hvor Malaga CF ude tørner ud mod oprykningskandidaten Almeria. Første match mellem de to på La Rosaleda sluttede tilbage i september 2019 med en 1-0 sejr til Almeria.

STILLINGEN I 2. DIVISION EFTER DENNE MATCH.

3 Hele truppen, der har lidt så meget i denne sæson.

Øverst glædestårer hos anfører Adrian over at Malaga CF har klaret frisag. Ved hans side træner Pellicer.

I midten målmand Munir, der gennem hele sæsonen har spillet fremragende.