Victoria

Muebles Piramides Puerto

M21

Kaarsberg Real Estate

Malaga Holiday Homes

Sanum Physiotherapy

Energynordic

Advokatspanien.dk

Silkeborg Flytteforretning

Unik Care

Los Robles de León

Cafe La Vida

Hello Sun

Private investment

BioNatura

Clinica Dental

Helle Hollis car rental

Nordic Muebles

Doctor Reinhard

Vikingos City

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

HolaBank

Kaas & Kirkemann

Helle Hollis Parking

Casa Danesa

Autocares Diego Moral

Holbæk Caranvancenter

Simzar Estates

Hotel El Puerto

Advokat Mona Davidsen

Rincón Rent

Unioptica

Caixa Bank

BoConcept

CC Ejendomme

Dancon

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Kameni tilbage?

1

Forwarden Jack Harper tilbyder sig nu

Hotel El Puerto Kaas Kirkemann

kb

La Cuenta Vinos Llull Goldschmidt los robles leon

Manolo Gaspar, manden med ansvar for spillerkontrakter i Malaga CF, har alle sine kabaler klar til den kommende turnering i 2. division. Han og hans scout-team synes at kende markedet ud og ind. Også det, der svarer til Malaga CFs budget. En pengesum, som kan forbedres, når ny investor er klar.
Her og nu forhandler Gaspar reduktion af gage for nogle dyre spillere i den eksisterende trup samtidig med, at han ser på gode muligheder udefra.

2

Målmand Munir fra Marokko, der var den ankermand, som lukkede det færreste antal mål ind i den forgangne turnering, er en af de spillere, der skal have mindre sat ind på bankbogen. Det har han forståelse for, men kommer han, hans agent og Manolo ikke til enighed, er den afrikanske fantomkeeper Carlos Kameni klar. Han spillede for Malaga CF 113 kampe i perioden 2012-17 med opgør bl.a. mod Real Madrid og FC Barcelona, som er gået over i historien for et rekordantal mirakelredninger. I 2019 tog Kameni, der er noteret for knap 100 landskampe for Cameroun, til Fenerbahce i Tyrkiet uden succes.
Han og hans familie – kone og to døtre – bor i villa på Costa del Sol og han tilbyder sig til en beskeden gage.
Kameni har passeret de 36 somre, men det er jo ingen alder for en topkeeper.
Helt fremme som forward skal en erstatning for albaneren Sadiku, der nu er tilbage i Levante i Valencia, findes. Her har den 24-årige skotte Jack Harper tilbudt sig. Malaga CF solgte ham i forsommeren 2019 til La Liga-klubben Getafe i Madrid for 1 ½ mio. euro. Getafe lejede ham straks ud til Alcorcon, ligeledes fra Madrid, hvor det blot blev til 13 kampe og en scoring, da han var en del skadesramt. Jack Harpes mor og far bor i Fuengirola og han fik sin fodboldopdragelse i Los Boliches.
En lejekontrakt kunne blive sandsynlig.
Malaga CFs cheftræner, Sergio Pellicer, har kaldt til spillersamling efter ferien den 10. august. Træningslejren med testkampe er henlagt til banerne ved det eksklusive hotel Alhaurin Golf Hotel i Alhaurin El Grande.

3 Træner Sergio Pellicer har kaldt til samling den 10. august.

Forover keeper Kameni i en superredning på forsøg fra Neymar.

I midten Jack Harper, der gerne vil tilbage til Malaga.