Advokat Mona Davidsen

Rincón Rent

Helle Hollis Parking

Sanum Physiotherapy

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

HolaBank

Advokatspanien.dk

Vikingos City

Muebles Piramides Puerto

Kaas & Kirkemann

BioNatura

BoConcept

Nordic Muebles

Autocares Diego Moral

Clinica Dental

Casa Danesa

La Cuenta Vinos

Designa

FHC-BOXTV

Hello Sun

Energynordic

Malaga Holiday Homes

Private investment

CC Ejendomme

Cafe La Vida

Advice Spain

M21

Albatros Travel

Silkeborg Flytteforretning

Helle Hollis car rental

Los Robles de León

Arctic Group

Kaarsberg Real Estate

Doctor Reinhard

Cayet

Unioptica

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Massakre – og håb!

1

Fasen med nye kontrakter er nu startet

m21 Malaga Holiday Homes

mogens dahl

Muebles Piramides Puerto nykredit private investment

Siden den retslige administrator, erhvervsadvokaten Jose Maria Munoz Jiminez, tog over ledelsen af Malaga Club de Futbol for nu snart et halvt år siden, er klubben på alle leder og kanter blevet trimmet. Helt ind til benet er økonomien skåret til, så Malaga CF står bedst muligt rustet til den kommende sæson med en helt ny start med ny ejer efter den skandaleramte sheik Al-Thani, en ny præsident og et næsten nyt hold i 2. division. Senest har en massakre blandt de lidt over 100 medarbejder fundet sted. Halvdelen af dem er blevet fyret. Meget smertefuldt for den enkelte og det fine sammenhold mellem dem i familien Malaga CF. Men klubben stod som den 2. divisionsklub med klart de flest ansatte. Et ”levn” fra de glade dage i La Liga.

2

Og den kommende uge giver håb om, at en økonomisk saltvandsindsprøjtning kan iværksættes. Embargoen mod Al-Thani på 5.4 mio. euro realiseres af retten. De eneste aktiver sheiken har i Spanien er 51 % af aktierne i klubben samt nogle luksusbiler. Hans forslag om at afdrage hans gæld over 15 år med sikkerhed i en ejendom i hans hjemby i Qatar, Doha er blevet fejet af bordet af retten.
Herefter kan aktionærerne – et hold der nu består af den nye investor BlueBay, international hotelkæde med hovedkvarter i Marbella, og sammenslutningen af småaktionærer, Association of Small Shareholders, vedtæfsmæssigt holde generalforsamling med en måneds varsel. Så midt september kan en kapital tilførelse komme på plads. Et vendepunkt i klubbens økonomi med nye likvide midler.
Advokaten for småaktionærerne, Francisco Valverde, mener endog at retten skal kræve 11.7 mio. euro af Al-Thani, med henvisning til den politirapport, der blev udarbejdet efter ransagningen af klubben først på året. Heraf fremgik det, at sheiken og hans sønner i bestyrelsen havde modtaget ubevilgede lønninger. Beløb, der ikke er medregnet i de 5.4 mio.
Alt imens sportsdirektør Manolo Gaspar arbejder i døgndrift med at sammensætte et slagkraftigt mandskab til næste sæson. Lønninger skal forhandles ned med nuværende kontraktspillere og nye skal tilføjes. Den 21-årige Juan de Rios Rivas Juande er netop kommet til. Han er fra Malaga CFs utømmelige, talentfulde akademi med divisionsdebut den 14. januar mod SD Ponferradina på Estadio La Rosaleda. Midtforsvareren nåede i den forgangne sæson 810 spilleminutter i ni kampe.
Unge Juande er et symbol på fremtiden i Malaga CF.

3 Juande ved kontraktunderskrivelse med Manolo Gasper. Den lyder på tre sæsoner.

Øverst advokat Jose Maria Munoz Jiminez til kamp på Estadio La Rosaleda sammen med Malaga-borgmesteren Francisco de la Torre.

I midten advokat Francisco Valverde, som mener kravet mod Al-Thani skal forhøjes til 11.7 mio. euro.