Advokat Mona Davidsen

Clinica Dental

BoConcept

Cafe La Vida

Holbæk Caranvancenter

Los Robles de León

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Casa Danesa

CC Ejendomme

Silkeborg Flytteforretning

Victoria

Kaas & Kirkemann

Vitafakta Health Clinic

Energynordic

Helle Hollis Parking

Albatros Travel

Hello Sun

Unioptica

La Cuenta Vinos

Advokatspanien.dk

Rincón Rent

Helle Hollis car rental

Nordic Muebles

Sanum Physiotherapy

Unik Care

Caixa Bank

Cayet

Kaarsberg Real Estate

Vikingos City

Designa

FHC-BOXTV

Muebles Piramides Puerto

Arctic Group

HolaBank

Hotel El Puerto

Advice Spain

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Salg – og ny kapital

1

Møder med flere investorer i Malaga CF

Viking IPTV arctic group

vitafakta

advikatspanien advikat mona davidsen Albatros

Der enorm travlt hed på de indre linjer i Malaga CF i disse uger. Sportsdirektør Manolo Gaspar forhandler lønnedgang eller afgang med spillere og tegner kontrakter med nye. Den retslige administrator, advokat Jose Maria Munoz Jiminez, fører forhandlinger med flere investorer, der er interesseret i at overtage klubben eller en del af den efter Sheik Abdullah Al-Thani, der grundet økonomisk kriminalitet er tvangsfjernet af dommer Ruiz Gonzales i retten i Malaga.
Gonzales har forlænget Jiminezs virke i Malaga CF med endnu seks måneder til februar 2021, hvilket tilfredsstiller hotelkæden BlueBay, der med inddragelse af Al-Thanis aktieandel nu er den største aktinær.
”Vi er nu i de bedste hænder”, siger administrerende direktør i BlueBay, Gonzalo Hervas.

2

”Jiminez har fået vor skriftlige anerkendelse”, fortæller ejen af BlueBay, Jamal Satli Iglesias. ”Vi er klar til at tilføre Malaga CF kapitalforøgelse i overenstemmelse med alle juridiske normer. Jiminez skal blot gøre alt klart”.
BlueBay forudser kapitaltilførelse i september for de sidste spillerindkøb. Transfervinduet lukker 5. oktober.
Af spillersalg her og nu er tre muligheder åbenlyse for sportsdirektør Gaspar:
Den albanske midtbaneslider Keidi Bare til Espanyol i Barcelona. En sag, der nu har stået på i lang tid med en dans om beløbet 2 mio. euro.
Den marokkanske målmand Mohand Munir til Leganes i Madrid eller nu senest en mulighed til den tyrkiske storklub Besiktas, hvis beløb skulle lyde på 1 mio. euro med 500.000 ekstra, hvis klubben lvalificeer sig til Champions League.
Alex Mula af egen avl, som de seneste sæsoner har været lejet ud til henholdsvis Tenerife og Alcorcon. Han kan måske indbringe 500.000 euro.
Malaga-spillerne skal nu ud i fire testkampe, hvor modstanderne er Valladolid, Cadiz, Granada og Alcorcon – uden at vide om de er afsat. I skrivende stund er to nye erhvervet, forwarden Orlando og midtbanespilleren Rodriguez.
Kampene spilles i Marbella og Benahavis.

3Gonzalo Hervas og Jamal Satli Iglesias på vej til retten, da BueBay erhvervede 49 % af Al-Thanis aktier. Al-Thanis er nu i rettens hænder.

Øverst målmand Munir, som måske er på vej til Tyrkiet.

I midten advokat Jose Maria Munoz Jiminez, der nu skal styre Malaga CF endnu seks måneder.