FHC-BOXTV

Holbæk Caranvancenter

HolaBank

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

La Cuenta Vinos

Casa Danesa

Vitafakta Health Clinic

Private investment

Unik Care

Designa

Caixa Bank

Viking IPTV

Sanum Physiotherapy

Unioptica

Advokatspanien.dk

Clinica Dental

Hello Sun

Albatros Travel

Autocares Diego Moral

Dancon

Energynordic

Victoria

BoConcept

Simzar Estates

Advokat Mona Davidsen

Cayet

Kaarsberg Real Estate

Nordic Muebles

Arctic Group

Helle Hollis Parking

Silkeborg Flytteforretning

M21

Advice Spain

Hotel El Puerto

Vikingos City

Rincón Rent

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Calero ville hjem

1

Tre nye med Malaga CF som drømmen

FHC2 hellehollis

helle Hollis Parking

Hello Sun hola bank Hotel El Puerto

Mens advokat Jose Maria Munoz Jiminez, den retslige administrator af Malaga CF, med hård hånd forhandler afskedigelse med et dusin kontrakt-spillere fra sidste sæson kom fredag aften med få timers mellemrum tre spillere, der havde drømt om Malaga som deres næste destination.
Byen og den fantastiske atmosfære på Estadio La Rosaleda, som de alle havde oplevet med Numancia, der nu er rykket ned i 3. division, ville de være en fast del af. De er hyret med fri transfer på to- og tre-årige kontrakter.
Hermed væsentlige forstærkning til træner Sergio Pellicers mandskab. Og han kan regne med flere de kommende dage.

2

Det mest spændende navn er den 25-årige højre fløj Ivan Calero fra Parla i det østlige Madrid. I tre år slog han sine folder i udlandet for klubberne Derby County og Buron Albion, begge England, samt Sparta Rotterdam og John Sparta, begge i Holland, men han savnede sit hjemland Spanien. Her tog Elche imod, hvorfra han i sidste sæson røg til Numancia med to scorinnger i 37 kampe.
Calero er noteret for 23 U-landskampe for Spanien.
Og så vender den 31-årige centerforsvarer Alberto Escassi tilbage til sin fødeby Malaga, som han i 2008 forlod til fordel for Madrid-klubben Getrafe. Herefter Hercules, Alcorcon, Llagostera og Numancia. Her er det siden 2016 blevet til 121 kampe med 10 mål.
Fra Soria-mandskabet endvidere den 1,90 cm. høje keeper Dani Barrio, 33 år, hvis karriere endvidere har passeret klubberne Oviedo, Leganes og Mellila. Han er født i Gijon og vogtede i sidste sæson målet i 48 kampe for Numancia.
Dagen for deres ankomst rykkede Malaga CF deres træningslejr til Hotel Alhaurin Golf. Her stødte stortalenterne Hicham og Ivan Jaime til. Dani Pacheco og Diego Gonzales ude med skader, men bemærkelsesværdigt at Juan Carlos, Boulahroud, Cifu, Juanpi og Renato Santos,.stamspillere fra sidste sæson i 2. division, ikke var med. Nok fordi de forhandler fratrædelse.
Søndag aften tørnede Malaga-spillerne ud i deres tredje testkamp. Denne gang mod Europa League-deltageren Granada som modstander i Marbella med debut til såvel Escassi og Calero. Resultatet blev uafgjort 0-0.
I sidste uge blev til 1-0 sejr over Valladolid fra La Liga og et 1-2 nederlag mod det oprykkede La Liga-hold Cadiz.
Onsdag prøves kræfter med Espanyol.

3Morente, der var en af Malagas bedste i sidste sæson, fyrer kuglen af.

Øverst de tre nye fra Numancia. Fra venstre Escassi, Barrio og Calero.

I midten træner Pellicer, der nu har fået forstærkninger- og regner med flere.