Rincón Rent

Albatros Travel

Nordic Muebles

La Cuenta Vinos

Clinica Dental

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Sanum Physiotherapy

Hotel El Puerto

FHC-BOXTV

Caixa Bank

Victoria

Kaas & Kirkemann

Autocares Diego Moral

Doctor Reinhard

Holbæk Caranvancenter

Vikingos City

Malaga Holiday Homes

HolaBank

BoConcept

Kaarsberg Real Estate

Muebles Piramides Puerto

Simzar Estates

Dancon

CC Ejendomme

Advokatspanien.dk

BioNatura

Cayet

Casa Danesa

Advokat Mona Davidsen

Advice Spain

M21

Helle Hollis car rental

Helle Hollis Parking

Cafe La Vida

Los Robles de León

Unik Care

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Munir til Tyrkiet

1

Men kontrakt med Rahmani fra Almeria

Kaas Kirkemann kb

La Cuenta Vinos

Llull Goldschmidt los robles leon m21

Først lød skiftet på Leganes i Madrid, så på den tyrkiske storklub Besiktas, men meget tyder nu på, at det bliver en anden designation i Tyrkiet, Hatayspor, for den 31-årige Malaga-keeper Munir, der er omfattet af den kollektive fyringsrunde i Malaga CF.
Munir, VM-spiller fra Marokko, fik i går lov til at forlade træningslejren i Alhaurin El Grande, for at rejse til Hatayspor, for i dag at gennemgå lægeundersøgelse og signere kontrakt. Han kom til Malaga CF i 2018 og blev i den forgangne sæson hædret for at være den målmand i 2. division, der lod færreste mål gå ind – 33 i 42 ophør.
I alt blev det for Munir til 64 kampe for Malaga CF og for Marokko er han noteret for 38 landskampe.
Ved at overføre Munir til en ny kontrakt i en anden klub slipper Malaga CF for at betale ham fyrings-kompensation. Afsked blev aktuel fordi han ikke vil gå ned i løn.

2

Men Malaga CF råder over to gode erstatninger i den unge Gonzalo fra Argentina og den 33-årige Barrio – sidstnævnte netop erhvervet i Numancia.
Samtidig med Munir forlod Malaga CF ankom den 25-årige fløjspiller Yanis Rahmani til klubben lejet hos 2. divisionskonkurrenten UD Almeria for en sæson med købsoption. Han er af fransk-algerisk afstemning født i Champigny-sur-Mame i Frankrig, men med fodbold-opdragelse i baskerlandet. Sidste sæson var
Rakmani lejet ud til Lugo i 2. division, hvor det blev til 27 kampe. Hans bedste periode fra 2017-19, hvor han for Mirandes, ligeledes 2. division, nettede 19 gange i 76 opgør. Rahmani er hurtig og med sine 1.80 meter stærk i luftrummet.
Han er den sjette nye spiller Malaga CF har erhvervet før denne sæson.
Uden Keidi Bare (hjemme til landskamp for Albanien) og de skadede Adrian, Diego Gonsalez, David Lombãn og Benkhemassa – alle omfattet af den kollektive opsigelsesrunde – spillede Malaga CF onsdag aften sin fjerde testkamp i Marbella. Efter 1-0, 1-2 og 0-0 mod La Liga-mandskaberne Valladolid, Cadiz og Granada var modstanderen RCD Espanyol nedrykker til 2. division fra La Liga. Her blev resultatet 3-0 til Espanyol på lette mål.
Debut til Barrio i mål og Rahmani.
Sidste testkamp for Malaga inden turneringstarten er lørdag aften mod Alcorcon fra Madrid – også 2. divisionsmandskab.

3Målmand Barrio fik sin debut i mål.

Øverst målmand Munir, der nu er taget til Tyrkiet.

I midten den nye fløj i Malaga CF Yanis Rahmani.