Rincón Rent

Kaas & Kirkemann

Cafe La Vida

Silkeborg Flytteforretning

Victoria

Dancon

BoConcept

Designa

Muebles Piramides Puerto

Energynordic

Holbæk Caranvancenter

Advokat Mona Davidsen

Caixa Bank

FHC-BOXTV

Malaga Holiday Homes

Advokatspanien.dk

Nordic Muebles

Unik Care

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

HolaBank

CCTL Home Stores

Hotel El Puerto

Unioptica

Vikingos City

La Cuenta Vinos

Hello Sun

Viking IPTV

Autocares Diego Moral

Helle Hollis Parking

CC Ejendomme

Sanum Physiotherapy

Casa Danesa

Los Robles de León

Kaarsberg Real Estate

Clinica Dental

Bocaccio

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Calero færdig

1

Malaga søger ekstra spiller-licens til januar

unioptica victoria

Vikingos City

Viking IPTV advikatspanien advikat mona davidsen

Endelig skulle det være…!
Efter ikke at have sejret på den ellers sikre fæstning, Estadio La Rosaleda, siden slutningen af oktober med overraskende 1-0 mod Sporting Gijon stilede Malaga-spillerne efter fuldt pointudbytte i jule-opgøret mod middelmådige UD Logrones fra det nordlige Spanien. Men den tegning forpurrede den iltre Yanis Rahmani ved at blive udvist for et håndkantslag i det 35. minut. VAR afslørede ham.
Hermed en slidsom aften for holdkammeraterne, der ti mand i 55 minutter og uden flere af sine stærkeste medspillere opnåede uafgjort 0-0 - med en ny spiller noteret på skadeslisten, den 25-årige wingback Ivan Calero. En af de bedste nyerhvervelse for Malaga CF i denne sæson med et international tilsnit i hans karriere i klubberne Derby Country og Burton Albion i England samt Sparta Rotterdam og Jong Sparta i Holland. Han havde været med i samtlige 18 kampe, da han i starten af opgøret i Almeria sidste weekend udgik med en ledbåndsskade i venstre knæ. Inden da i turneringen en scoring og udtagelse til Ugens Hold i 2. division.

2

Lægestaben har dømt Calero, født i Madrid-forstaden Parla, færdig for resten af sæsonen, hvorfor Malaga CF nu hos La Liga-forbundet søger om tilladelse til licens for en ny spiller her i det kommende transfervindue i januar. Calero kom til Malaga CF før sæsonen fra Numancia sammen med holdkammeraterne her, målmand Barrio og centerforsvareren Escassi. Han er på en 3-årig kontrakt.
Med det ene point mod Logrones og nu 26 point puster Malaga CF holdene i playoff-sektionen for kvalifikation til La Liga i nakken.
Malaga-teamet på Estadio La Rosaleda (4-4-2) med blot 11 kontraktspillere:
Dani Barrio – Ismael Casas, Escassi, Lombãn og Cristo – Joaquin (Jairo 83. min.), Luis Munoz, Ramon Enriquez (Julio 90. min.) og Yanis Rahmani – Christian Rodriquez og Orlando Sa (Mejias 90. min.).
På bænken uden at komme i kamp: Juan Soriano og Strindholm (målmænd), Juande, Juan Cruz, Larrubia, Alejendo Benitez og Suniga.
Skadede: Ivan Calero, Matos, Benkhemassa, Hicham, Chavarria og Jozabed.
I karantæne: Caye Quintana.
Nu holder spillerne i 2. divisionsklubberne en tiltrængt jule- og nytårsferie. Den første match for Malaga CF i 2021 falder søndag den 3. januar ude mod divisionens agterlanterne Albacete fra La Manga.

STILLINGEN I 2. DIVISION
MALAGA CFs BRUTTOTRUP

3Fare på færde foran Logrones-målet.

Øverst Ivan Calero, da han skadet forlod banen i Almeria.

I midten rødt kort og udvisning af Yanis Rahmani.