Sanum Physiotherapy

Hotel El Puerto

Holbæk Caranvancenter

Designa

Energynordic

Kaarsberg Real Estate

HolaBank

Nordic Muebles

Cayet

Albatros Travel

CC Ejendomme

Kaas & Kirkemann

Helle Hollis Parking

Advokat Mona Davidsen

CCTL Home Stores

Silkeborg Flytteforretning

Los Robles de León

Bocaccio

Viking IPTV

Muebles Piramides Puerto

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Dancon

Clinica Dental

Unioptica

Malaga Holiday Homes

Caixa Bank

Private investment

La Cuenta Vinos

M21

BoConcept

Autocares Diego Moral

Hello Sun

Advokatspanien.dk

FHC-BOXTV

Arctic Group

Victoria

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

1 år med Pellicer

1

Målet er nået - med 33 spillere i kamp!

energynordic FHC2

hellehollis

Hello Sun hola bank Hotel El Puerto

Midt i januar 2020 fik den populære Victor silkesnoren som træner i Malaga CF. Efter offentliggørelsen af en intim video med ham og kritik fra ham af sheik Al-Thani, den nu detroniserede klubejer og hovedaktionær. Den 48-årige Sergio Pellicer blev forfremmet fra akademi- og 2. holdstræner og kan nu fejre 1 år i det varme trænersæde. Med succes vil vi vove at påstå. For betingelserne for den altid optimistiske Valencia-mand har været usædvanlige barske i en klub økonomisk misrøgtet af Al-Thani. Således er han i denne sæson blevet budt på et helt nyt mandskab med centerforsvareren David Lombãn som den eneste, der forlængede sin kontrakt.
Pellicer har inddraget unge talenter fra akademiet i sin trup i denne sæson, hvor ikke færre end 33 spillere er kommet banen – heraf de 18 med senior prof-kontrakt.

2

I hans 19-opgør i sidste sæson blev det til tilfredsstillende 28 point og i denne nu ligeledes 28 i de 21 kampe, der markerer afslutning for første halvdel af turneringen i 2. division. Yderst acceptabelt, da målet var 25. Samlet 50 ved turneringsafslutningen betyder normalt frisag fra nedrykning.
Men ambitionen er større: Kvalifikationsspil til La Liga. Søndag aften på La Rosaleda sat lidt tilbage med blot 1-1 mod Real Oviedo fra Asturien – med en pragtkamp af målmand Dani Barrio.
Seneste Malaga-sejr på Estadio La Rosaleda ligger tilbage i slutningen af oktober 2020, hvor Sporting Gijon rejste hjem med et 0-1 nederlag. Holdet opnår mest på fremmed græs!
Pellicer sendte følgende spillere i kamp mod Oviedo (4-4-2).
Dani Barrio – Ismael Casas (Alexander Gonzalez 81. min.), Escassi udvist 83. min.), Lombãn og Cristo – Joaquin (Orlando Sa 81. min.), Luis Munoz, Ramon og Yanis – Caye Quintana (Jairo 66. min.) og Chavarria (Juande 84. min.)
På bænken uden at komme i kamp: Juan Soriano (målmand), Mejias, Jozabed, Benkhemassa, Alberto Quintana, Larrubia, Juan Cruz og Haitam.
Skadede: Ivan Calero og Hicham.
Ikke udtaget: Matos.
Næste divisionsopgør for Malaga CF er også hjemme på La Rosaleda med SD Ponferradina som opponent. Det spilles lørdag den 23. januar med centerforsvareren Escassi i karantæne efter udvisning.

STILLINGEN I 2. DIVISION
MALAGA CFs BRUTTOTRUP

3Målmand Juan Sorina, 23 år og lejet i Sevilla, blev båret ud af banen, da Malaga CF i onsdags besejrede Oviedo i pokalturneringen. Det så alvorligt ud, men han blev klar igen og indtog søndag after pladsen som udskiftningskeeper.

Øverst træner Pellicer, der nu i et år har dirigeret Malaga CFs bedste mandskab.

I midten fejrer Yanis Rahmani sin scoring for Malaga.