Los Robles de León

CCTL Home Stores

Advice Spain

Helle Hollis Parking

Caixa Bank

Designa

Sanum Physiotherapy

Advokat Mona Davidsen

Rincón Rent

La Cuenta Vinos

Hello Sun

M21

Nordic Muebles

Helle Hollis car rental

Cayet

HolaBank

Private investment

Kaarsberg Real Estate

FHC-BOXTV

Energynordic

Clinica Dental

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Holbæk Caranvancenter

BoConcept

Viking IPTV

Malaga Holiday Homes

Autocares Diego Moral

Albatros Travel

Muebles Piramides Puerto

Unik Care

Unioptica

Cafe La Vida

Dancon

Kaas & Kirkemann

Vikingos City

Hotel El Puerto

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Ingen gave til Gaspar

1

Ufortjent nederlag i stor Malaga-fight

advikatspanien advikat mona davidsen

Albatros

arctic group autocares boconcept

Fansange fra struberne af 20.000 tilskuere rungede på det corona-tomme stadion. Afspillet i højtalerne for at opmuntre Malaga-spillerne, der før Zaragoza-dysten blot var noteret for to hjemmesejre i sæsonen – den seneste tilbage til oktober 2020 mod Sporting Gijon. Så den fantastiske stemning, som hele 80 % af spillerne ikke har oplevet, nu tilbage på den kampscene, hvor Malaga plejede at triumfere kamp på kamp.
Blandt de få officials bag holdet sås sportsdirektør Manolo Gaspar, der i denne sæson under vanskelige økonomiske forhold har arbejdet hårdt for at hyre et slagkraftigt mandskab. Han rundene i den forgange uge 40 år og havde håbet på en sejr i fødselsdagsgave. Men det blev det ikke trods en af hans holds bedste kampe i denne sæson med en offensiv og indædt fight gennem samtlige minutter. 2-1 til gæsterne med et afsluttende drøn af et reduceringsmål helt oppe i det ene målhjørne af den 23-årige midtbanespiller Luis Munoz.

2

Stor målmandspræstation af gæsterne Alvaro Rabon.
I december fyrede kriseramte Real Zaragoza såvel sin sportsdirektør som trænet. Fra Al-Arabi SC i Kuwait hentede klubben Juan Ignacio Martinez, født i Alicante, hjem til Spanien som klubbens coach. Han havde endvidere fungeret i Kina, og da hans Zaragoza-team løb ind på grønsværen på Estadio La Rosaleda søndag eftermiddag var det blevet til 10 point af 15 mulige – og på vej væk fra nedrykningspladserne. Nu yderligere efter den ufortjente sejr i Malaga, hvor MartineZ i øvrigt sendte den tidligere Malaga-kaptajn Adrian ind for sit hold efter pausen.
Malaga-mandskabet mod Zaragoza:
Soriano – Alexander Gonzalez (Matos 46. min.), Ismael Casas (Orlando Sa 81. min.), Lombãn, Juande og Cristo (Joaquin 46. min.) – Caye Quintana (Jozabed 81. min.), Luis Munoz, Christian Rodriquez og Yanis Rahmani (Jairo 72. min.) – Pablo Chavarria.
På bænken uden at komme på banen: Dani Barrio (målmand), Mejias, Benitez, Alaxandro Quintana, Julio, Larrubia og Zuniga.
I karantæne: Escassi.
Skadede: Ivan Calero, Ramon Enriquez, Benkhemassa og Hicham.
Næste opgør på søndag ude mod Sporting Gijon, der i weekenden mørbankene Logrones med 4-0!

STILLINGEN I 2. DIVISION
MALAGA CFs BRUTTOTRUP

3Real Zaragoza scorer til 1-0.

Øverst hårdtarbejdende Manolo Gaspar, der gik glip af en sejr i fødselsdagsgave.

I midten Caye Quintana i knæ på grønsværen efter et scoringsforsøg.