Unioptica

Muebles Piramides Puerto

Dancon

Rincón Rent

Simzar Estates

Private investment

Casa Danesa

moneycorp

Kaarsberg Real Estate

Bikestardo

Victoria

Boconcept

Caixa Bank

Helle Hollis car rental

Cayet

Advokat Mona Davidsen

Helle Hollis Parking

Loft Roomers

DaniaCare

M21

Ubrique by Carlsson

Hotel Tamisa Golf

Albatros Travel

Pulzrejser

Scan Dental

BioNatura

Da Bruno

Kaas & Kirkemann

Scan Transport

Los Robles de León

Autocares Diego Moral

Kiropraktisk klinik

Vitafakta Health Clinic

Clinica Dental

Intercargo Scandinavia A/S

Arctic Group

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Meré droppede Malaga

1

Lægetjek blev afbrudt af kontrakt-tur til Køln

 SponsorBanner1

Malaga CF havde et ungt stjernefrø inden for rækkevidde, Ja, den 20-årige U-landsholdsspiller Jorge Meré fra Sporting Gijon var klar til lægetjek, da meldinger fra såvel italienske Sampdoria som tyske Køln indløb: De ville begge købe ham lige inden han satte sin underskrift på en lejeaftale med Malaga CF – en klub, han så inderligt havde ønsket at komme til under ledelse af coach Michel. Her var han sikker på at kunne føle sig til rette. Kølns bud på 9 mio. euro til La Liga-nedrykkeren Sporting Gijon var højest. Så blot at håbe at den unge centrale forsvarer vil finde sig til rette her. Meré repræsenterede Spanien ved det netop afsluttede EM for U 21-landshold, hvor det for Spanien lidt overraskende blev til et finalenederlag til Tyskland.
Hermed er Malagas centerforsvarere Hernandez, Baysse, netop ankommet fra Nice, den unge Munoz og all-rounderen Torres. De skal nok supplere hinanden på bedste vis.

2

Meré skulle ellers straks have tilsluttet sig Malaga CFs træningslejr i Holland. Det gjorde til gengæld den tyske målmand Gönen. Underskrift og så af sted.
Søndag stillede Malaga op i tyske Duisburg til testkampe i ”The Schauinsland Reisen Cup – begge over blot en halvleg. Og nederlag i dem begge. Først 1-2 mod det tyske Bundesliga mandskab Herthe Berlin og dernæst 0-1 mod Duisburg fra den næstbedste tyske række. Malagas enlige mål scoret af holdets nye striker, Borja (ankommet fra Swansea)
Træner Michel stillede med to forskellige mandskaber.
Mod Hertha Berlin:
Roberto – Rosales, Luis Hernandez, Baysse og Torres – Juan Carlos, Recio, Adrian og Alex Mula – Borja og Jony.
Mod Duisburg:
Andres Prieto –Cifu, Luis Munoz, Villanueva og Alex Robles – Marty, Juan Carlos, Fornals og Keko – En-Nesyri og Chory Castro.
Prieto er 3. målmand og Mula og Marty nye talenter fra 2. holdet.

3

En Nesyri header mod mål mod Duisburg.

Øverst Meré i La Liga-kamp for Sporting Gijon med FC Barcelona. Hans direktte modstander her Suárez.

I midten målmand Gönen, der efter sin ankomst til Malaga fra Tyrkiet tog direkte med til Malaga CFs træningslejr i Holland.