Jyske Bank

Rincón Rent

Advokatspanien.dk

HolaBank

Evergreen Eléctrica

i-charge

Private investment

Danelca

Boconcept

Clinica Dental

Da Bruno

Helle Hollis car rental

Kiropraktisk klinik

Alarma Universal

Scan Transport

Albatros Travel

Zafo Law

Intercargo Scandinavia A/S

RSB Golf

Dancon

Los Robles de León

Arctic Group

Hotel Tamisa Golf

Unioptica

Ubrique by Carlsson

SolarVenti

Runway

moneycorp

Vitafakta Health Clinic

Nykredit

Autocares Diego Moral

Kaas & Kirkemann

BioNatura

Muebles Piramides Puerto

European Life- and Pension Services

DaniaCare

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Meré droppede Malaga

1

Lægetjek blev afbrudt af kontrakt-tur til Køln

 SponsorBanner1

Malaga CF havde et ungt stjernefrø inden for rækkevidde, Ja, den 20-årige U-landsholdsspiller Jorge Meré fra Sporting Gijon var klar til lægetjek, da meldinger fra såvel italienske Sampdoria som tyske Køln indløb: De ville begge købe ham lige inden han satte sin underskrift på en lejeaftale med Malaga CF – en klub, han så inderligt havde ønsket at komme til under ledelse af coach Michel. Her var han sikker på at kunne føle sig til rette. Kølns bud på 9 mio. euro til La Liga-nedrykkeren Sporting Gijon var højest. Så blot at håbe at den unge centrale forsvarer vil finde sig til rette her. Meré repræsenterede Spanien ved det netop afsluttede EM for U 21-landshold, hvor det for Spanien lidt overraskende blev til et finalenederlag til Tyskland.
Hermed er Malagas centerforsvarere Hernandez, Baysse, netop ankommet fra Nice, den unge Munoz og all-rounderen Torres. De skal nok supplere hinanden på bedste vis.

2

Meré skulle ellers straks have tilsluttet sig Malaga CFs træningslejr i Holland. Det gjorde til gengæld den tyske målmand Gönen. Underskrift og så af sted.
Søndag stillede Malaga op i tyske Duisburg til testkampe i ”The Schauinsland Reisen Cup – begge over blot en halvleg. Og nederlag i dem begge. Først 1-2 mod det tyske Bundesliga mandskab Herthe Berlin og dernæst 0-1 mod Duisburg fra den næstbedste tyske række. Malagas enlige mål scoret af holdets nye striker, Borja (ankommet fra Swansea)
Træner Michel stillede med to forskellige mandskaber.
Mod Hertha Berlin:
Roberto – Rosales, Luis Hernandez, Baysse og Torres – Juan Carlos, Recio, Adrian og Alex Mula – Borja og Jony.
Mod Duisburg:
Andres Prieto –Cifu, Luis Munoz, Villanueva og Alex Robles – Marty, Juan Carlos, Fornals og Keko – En-Nesyri og Chory Castro.
Prieto er 3. målmand og Mula og Marty nye talenter fra 2. holdet.

3

En Nesyri header mod mål mod Duisburg.

Øverst Meré i La Liga-kamp for Sporting Gijon med FC Barcelona. Hans direktte modstander her Suárez.

I midten målmand Gönen, der efter sin ankomst til Malaga fra Tyrkiet tog direkte med til Malaga CFs træningslejr i Holland.