Cayet

Zafo Law

Unioptica

Muebles Piramides Puerto

Hotel Tamisa Golf

OmegaZen

Nykredit

Bikestardo

Scan Dental

Simzar Estates

Runway

Arctic Group

M21

Casa Danesa

Dancon

Energynordic

BioNatura

European Life- and Pension Services

Team Nordic

Caixa Bank

i-charge

Helle Hollis car rental

Jyske Bank

SolarVenti

Vitafakta Health Clinic

FERIEBOLIG-SPANIEN.DK

Scan Transport

Boconcept

RSB Golf

Los Robles de León

Rincón Rent

DaniaCare

Pulzrejser

Kiropraktisk klinik

moneycorp

Albatros Travel

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Demichelis trækker

1

Ny ung argentiner på vej til Malaga CF

 SponsorBanner4

Cheftræner Michel med den flotte karriere i Real Madrid tiltrækker mange spanske spillere til Malaga CF. Men kun de færreste kan klubben honorer. Således synes Javi Gracia fra den russiske storklub Zenith med en fortid i storklubberne Real Madrid. Benfica og Manchester City for dyr.
Han vil gerne til Malaga-truppen under ledelse af Michel.
Men så har klubben en assisterende træner ved navn Martin Demichelis, 36 år - argentiner med 94 kampe i to omgange for Malaga CF og tillige med storklubber som River Plate, Bayern München og Manchester City på cvet. Han tiltrækker unge spillere fra hans hjemland. Først her i denne uge det blot 20-årige stortalent Cecchini, som underskrev en 5-årige kontrakt og nu den 21-årige Esteban Rolon fra klubben Argentinos Juniors, der i tidernes morgen også opfostrede en vis Diego Maradona. Ligesom Cecchine er Rolon midtbanespiller – positioner, hvor Malaga har mistet esser som Camacho og Fornals. På YouTube kan man ved selvsyn nyde Rolons store arbejdsfelt, lange stikninger såvel til fløjene som i dybden. Præsidenten for hans klub, Christian Malaspina, bekræfter på TYC Sport Malaga CF interesse. Demichelis er involveret.

2

Malaspina tygger nu på tilbuddet fra Malaga.
I sin femte testkamp her i sommer søndag i Duisburg mod det tyske Bundesliga-mandskab Mönchengladbach med den 24-årige danske landsholdspiller Jannik Vestergaard som stopper blev det til endnu et Malaga-nederlag. Som mod Hertha Berlin 1-2 med et straffespark før tid som det udslagsgivende. Den unge Alex Mula havde ellers bragt Malaga i front 1-0 i det 59. min.
Michel valgte fra kampstart sin nok stærkeste opstilling:
Roberto – Rosales, Luiz Hernandez, Baysse og Juan Carlos – Kuzmanovic, Mula, Keko og Recio – Borja Baston og Chorry Castro.
Backen Ricca er efter en operation ikke med her i opstarten.
I det 64. min. skiftede Michel alle ud. På banen kom Gönen, Torres, Alex Robles, Luis Munoz, Villanueva, Alberto, Cifu, Jose Carlos, Maty, Ramos og En-Nesyri.
Og så tog tyskerne over og sikrede sig sejren.
Næste match bliver på Estadio La Risaleda i Malaga lørdag den 5. august kl. 20.30 mod italienske SS Lazio. Den traditionelle auhust-kamp om det mægtige Costa del Sol trofæ.

3Den unge Alex Mula ( i midten) scorede for Malaga.

Øverst Esteban Rolon i kamp for Argentinos Juniors. Spændende om Malaga bliver hans næste destignation?

I midten Demichelis som gør Malaga CF interessant for argentinske spillere.