Kaarsberg Real Estate

Rincón Rent

Private investment

Unioptica

Boconcept

Kaas & Kirkemann

M21

Advokat Mona Davidsen

Los Robles de León

Hotel Tamisa Golf

Vitafakta Health Clinic

moneycorp

Autocares Diego Moral

DaniaCare

Caixa Bank

Dancon

Jyske Bank

Simzar Estates

Pulzrejser

Victoria

Muebles Piramides Puerto

Albatros Travel

Ubrique by Carlsson

Da Bruno

Helle Hollis Parking

Intercargo Scandinavia A/S

Scan Transport

Casa Danesa

Helle Hollis car rental

Advokatspanien.dk

Nykredit

SolarVenti

Cayet

BioNatura

Arctic Group

Clinica Dental

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Demichelis trækker

1

Ny ung argentiner på vej til Malaga CF

 SponsorBanner4

Cheftræner Michel med den flotte karriere i Real Madrid tiltrækker mange spanske spillere til Malaga CF. Men kun de færreste kan klubben honorer. Således synes Javi Gracia fra den russiske storklub Zenith med en fortid i storklubberne Real Madrid. Benfica og Manchester City for dyr.
Han vil gerne til Malaga-truppen under ledelse af Michel.
Men så har klubben en assisterende træner ved navn Martin Demichelis, 36 år - argentiner med 94 kampe i to omgange for Malaga CF og tillige med storklubber som River Plate, Bayern München og Manchester City på cvet. Han tiltrækker unge spillere fra hans hjemland. Først her i denne uge det blot 20-årige stortalent Cecchini, som underskrev en 5-årige kontrakt og nu den 21-årige Esteban Rolon fra klubben Argentinos Juniors, der i tidernes morgen også opfostrede en vis Diego Maradona. Ligesom Cecchine er Rolon midtbanespiller – positioner, hvor Malaga har mistet esser som Camacho og Fornals. På YouTube kan man ved selvsyn nyde Rolons store arbejdsfelt, lange stikninger såvel til fløjene som i dybden. Præsidenten for hans klub, Christian Malaspina, bekræfter på TYC Sport Malaga CF interesse. Demichelis er involveret.

2

Malaspina tygger nu på tilbuddet fra Malaga.
I sin femte testkamp her i sommer søndag i Duisburg mod det tyske Bundesliga-mandskab Mönchengladbach med den 24-årige danske landsholdspiller Jannik Vestergaard som stopper blev det til endnu et Malaga-nederlag. Som mod Hertha Berlin 1-2 med et straffespark før tid som det udslagsgivende. Den unge Alex Mula havde ellers bragt Malaga i front 1-0 i det 59. min.
Michel valgte fra kampstart sin nok stærkeste opstilling:
Roberto – Rosales, Luiz Hernandez, Baysse og Juan Carlos – Kuzmanovic, Mula, Keko og Recio – Borja Baston og Chorry Castro.
Backen Ricca er efter en operation ikke med her i opstarten.
I det 64. min. skiftede Michel alle ud. På banen kom Gönen, Torres, Alex Robles, Luis Munoz, Villanueva, Alberto, Cifu, Jose Carlos, Maty, Ramos og En-Nesyri.
Og så tog tyskerne over og sikrede sig sejren.
Næste match bliver på Estadio La Risaleda i Malaga lørdag den 5. august kl. 20.30 mod italienske SS Lazio. Den traditionelle auhust-kamp om det mægtige Costa del Sol trofæ.

3Den unge Alex Mula ( i midten) scorede for Malaga.

Øverst Esteban Rolon i kamp for Argentinos Juniors. Spændende om Malaga bliver hans næste destignation?

I midten Demichelis som gør Malaga CF interessant for argentinske spillere.