Hotel Tamisa Golf

Energynordic

Nykredit

Bikestardo

Cayet

Loft Roomers

Clinica Dental

Advokatspanien.dk

Autocares Diego Moral

M21

Caixa Bank

Pulzrejser

Los Robles de León

Muebles Piramides Puerto

Helle Hollis car rental

HolaBank

Kiropraktisk klinik

Vitafakta Health Clinic

Scan Transport

Simzar Estates

SolarVenti

Kaarsberg Real Estate

Advokat Mona Davidsen

Ubrique by Carlsson

BioNatura

Jyske Bank

Rincón Rent

Casa Danesa

Unioptica

Albatros Travel

Scan Dental

Boconcept

moneycorp

Victoria

Da Bruno

Kaas & Kirkemann

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Amrabat nu i spil

1

Malaga tabte på et off-site mål i Girona

 SponsorBanner1

Malaga CFs sportsdirektør Arnau får travlt inden transfervinduet smækkes i midnat den 31. august. Væsentlige forstærkninger af La Liga-mandskabet er påkrævet, hvad der tydeligt fremgik af matchen i catalonske Girona.
Nok skulle oprykkernes sejrsmål til 1-0 have været annulleret for off-side, men sejren alligevel fortjent for Malaga havde ikke spillemæssigt meget at byde på – og har nu blot scoret tre mål i de seneste 11 opgør (testkampe plus to i La Liga)!
Flere navne er i spil, men det mest interessante den offensive midtbanespiller/forward Nordin Amrabat, marokaner født i Holland med en særdeles populær fortid i Malaga CF i perioden 2014-16. Herefter solgtes han til Premier League klubben Watfort.
Her blev han i aftes skiftet ud i 0-0 matchen mod Brighton.

2 1

I Malaga blev det for ham til 59 kampe med otte scoringer. Amrabat, nu 30 år, vil med sin ihærdighed og uortokse stil kunne blive en nyttig frontfigur. Men besværlige forhandlinger forestår. Selv vil han elske at vende tilbage til Malaga.
Girona med kapital og spillere fra mægtige Manchester City stillede op med løbestærke og kampivrige spillere mod et Malaga-hold, der med de mange nye aktører endnu ikke har fundet stilen. Kun i de sidste hektiske minutter opstod der nogle scoringesmuligheder for holdet.
En nyttig kamppause inden næste match mod Las Palmas den 11. september på La Rosaleda står nu for døren. De sidste nyindkøb skal på plads.
Træner Michels 4-2-3-1 opstilling i Girona:
Roberto – Rosales (En-Nesyri 81. min.), Hernandez, Baysse og Juan Carlos – Kuzmanovic (Ontiveros 53. min.) og Recio – Juanpi (Jony 46. min.), Adrian og Mula (20-årig debutant) – Borja.
På bænken uden at komme I kamp:
Cenk, Diego Gonzales, Cifu og Cecchini.
Skadede: Ricca, Torres, Keko og Penanranda.
Ikke udtaget:
Chory Castro og Rolön – sidstnævnte ankom først til Malaga fredag.
Udlejet: Kone ( 29 år) til Strassbourg i den bedste franske række, Muniz (20 år) til den spanske 2. divisionsklub Lugo og Villanueva (23 år) til den spanske 3. divisionsklub Cadiz.
Girona opnåede i øvrigt i første La Liga-runde flot 2-2 mod Atletico Madrid.

3Den 20-årige Mula fik sin La Liga-debut for Malaga CF i Girona.

Øverst Amrabat, der kan være på vej tilbage fra Watford på et lejemål.

I midten Malagas nye forward Borja kan ikke få gang i målscoringen.