Da Bruno

Zafo Law

Muebles Piramides Puerto

Vitafakta Health Clinic

DaniaCare

Casa Danesa

Hotel Tamisa Golf

i-charge

Cayet

Arctic Group

Unioptica

moneycorp

Energynordic

OmegaZen

Autocares Diego Moral

Simzar Estates

Helle Hollis car rental

Clinica Dental

Nykredit

Scan Transport

Team Nordic

Runway

BioNatura

Intercargo Scandinavia A/S

Jyske Bank

HolaBank

European Life- and Pension Services

Rincón Rent

Ubrique by Carlsson

Private investment

Kiropraktisk klinik

SolarVenti

Bikestardo

Boconcept

Loft Roomers

FERIEBOLIG-SPANIEN.DK

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Rolân ny bomber

1

Landsholdsspilleren kom med en skade

 SponsorBanner6

Det blev ikke den tidligere så populære Malaga-spiller Amrabat, nu Watford, eller eller italienske Gabiol fra Inter – begge højt rangeret på Malaga CFs ønskeliste – der dukkede op som ny forward på Estadio La Rosaleda.
Det gjorde i stedet den 24-årige Diego Rolân fra den franske Ligue 1-klub Girondins Bordeaux, landsholdsspiller fra Uruguay, nu lejet af Malaga CF for en sæson. Med et mål: Mål!
Han skal være bomberen.

2

Rolân ankom med en lettere muskelskade, hvorfor han har meldt afbud til Uruguyas to forestående VM-kvalifikationskampe. Han regner dog med hurtigt at være klar for Malaga CF, der jo har fået en elendig start i La Liga med to o-1 nederlag på stribe. Sydamerikaneren er udset til at ligge helt i front sammen med Borja – eller måske alene i front. I 121 kampe for Bordeaux siden 2013 har han tegnet sig for 33 mål. Se nogle af hans scoringer på google.
Rolân er 1,76 meter og fodrap og positionsdygtig.
Sidst Malaga CF bød på en forward fra Uruguay var i perioden 1999- 2003 ved den populære Dario Silva, som nettede 36 gange i 100 kampe. Hans makker helt fremme var Dely Valdez fra Panama, der nu fungerer som ungdomstræner i Malaga. Dobbelt D blev betegnelsen for dette succesrige makkerpar.
Kan Borja og Rolân gøre deres bedrifter efter er lykken gjort for Malaga CF.
På et pressemøde i klubben opfordrede sportsdirektør Arnau – tidligere La Liga-keeper for Malaga – til sammenhold. Det skete på baggrund af skærmyslerne mellem klubejer, sheik Al-Thani, og træner Michel, og den dårlige sæsonstart.
”Nu skal alle gode kræfter forenes”, sagde han. ”Vi skal alle stå sammen og focuserer på holdet. Vi har en god træner. Det viste han i sidste sæson og det vil han vise på ny”.

3Sportsdirektør Arnau maner til sammenhold.

Øverst Rolân, der besigtiger Estadio la Rosaleda

I midten Rolân i kamp for Bordeaux.