Caixa Bank

BioNatura

Advokatspanien.dk

Kiropraktisk klinik

Arctic Group

Da Bruno

Dancon

Private investment

Autocares Diego Moral

Pulzrejser

Bikestardo

FERIEBOLIG-SPANIEN.DK

DaniaCare

OmegaZen

Danelca

Vitafakta Health Clinic

Runway

Muebles Piramides Puerto

Casa Danesa

Boconcept

Simzar Estates

Scan Transport

Los Robles de León

HolaBank

moneycorp

Albatros Travel

Clinica Dental

Jyske Bank

Evergreen Eléctrica

SolarVenti

Intercargo Scandinavia A/S

Unioptica

RSB Golf

Loft Roomers

Hotel Tamisa Golf

Kaas & Kirkemann

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Rolân ny bomber

1

Landsholdsspilleren kom med en skade

 SponsorBanner6

Det blev ikke den tidligere så populære Malaga-spiller Amrabat, nu Watford, eller eller italienske Gabiol fra Inter – begge højt rangeret på Malaga CFs ønskeliste – der dukkede op som ny forward på Estadio La Rosaleda.
Det gjorde i stedet den 24-årige Diego Rolân fra den franske Ligue 1-klub Girondins Bordeaux, landsholdsspiller fra Uruguay, nu lejet af Malaga CF for en sæson. Med et mål: Mål!
Han skal være bomberen.

2

Rolân ankom med en lettere muskelskade, hvorfor han har meldt afbud til Uruguyas to forestående VM-kvalifikationskampe. Han regner dog med hurtigt at være klar for Malaga CF, der jo har fået en elendig start i La Liga med to o-1 nederlag på stribe. Sydamerikaneren er udset til at ligge helt i front sammen med Borja – eller måske alene i front. I 121 kampe for Bordeaux siden 2013 har han tegnet sig for 33 mål. Se nogle af hans scoringer på google.
Rolân er 1,76 meter og fodrap og positionsdygtig.
Sidst Malaga CF bød på en forward fra Uruguay var i perioden 1999- 2003 ved den populære Dario Silva, som nettede 36 gange i 100 kampe. Hans makker helt fremme var Dely Valdez fra Panama, der nu fungerer som ungdomstræner i Malaga. Dobbelt D blev betegnelsen for dette succesrige makkerpar.
Kan Borja og Rolân gøre deres bedrifter efter er lykken gjort for Malaga CF.
På et pressemøde i klubben opfordrede sportsdirektør Arnau – tidligere La Liga-keeper for Malaga – til sammenhold. Det skete på baggrund af skærmyslerne mellem klubejer, sheik Al-Thani, og træner Michel, og den dårlige sæsonstart.
”Nu skal alle gode kræfter forenes”, sagde han. ”Vi skal alle stå sammen og focuserer på holdet. Vi har en god træner. Det viste han i sidste sæson og det vil han vise på ny”.

3Sportsdirektør Arnau maner til sammenhold.

Øverst Rolân, der besigtiger Estadio la Rosaleda

I midten Rolân i kamp for Bordeaux.