Private investment

M21

FHC-BOXTV

La Cuenta Vinos

Arctic Group

Vitafakta Health Clinic

SelectedHomes

Villa Paradiso

Caixa Bank

Designa

Energynordic

BoConcept

Kiropraktisk klinik

Simzar Estates

Clinica Dental

Centro Sanum

Rincón Rent

Blacktower

BioNatura

Simplysun

Muebles Piramides Puerto

Loft Roomers

Kaarsberg Real Estate

Albatros Travel

Hello Sun

Helle Hollis car rental

HolaBank

Autocares Diego Moral

Dancon

Helle Hollis Parking

Nordic Muebles

Silkeborg Flytteforretning

Da Bruno Mijas Restaurant

Nykredit

Los Robles de León

Doctor Reinhard

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Blandt ligesindede

Når man som fodboldentusiast slår sig ned på Costa del Sol - hvad enten det er for kortere eller længere tid - er det skønt at erfare, at der er mange ligesindede i området.
Med formand Morten Møller som primus motor er foreningen La Peña de Dinamarca, Malaga CF´s danske fanklub som følger Málaga CF i alle hjemmekampene på La Rosaleda fra faste pladser på tribunen, blevet skabt.  Men også til flere udekampe arrangeres der ture som kombineres med bl.a. kulturelle indslag.

niels-yde2

Niels Yde – fin service i La Peña de Dinamarca

Også ikke-medlemmer kan gennem La Peña de Dinamarca på en nem og bekvem måde få  billet til fodbold i Málaga på et højere niveau end vi er vant til i DK. Konceptet synes at fungere rigtig godt. Og det gør ikke sagen mindre interessant, at Malaga i denne sæson er kommet meget højere i tabellen og i Champions League. Endelig kan det nævnes, at jeg selv til lokalopgør hverken har hørt om eller set ballade, som det desværre alt for tit er tilfældet i Danmark..

 

Niels Yde,
tandlæge og tidligere landsholdsspiller