Helle Hollis Parking

HolaBank

Da Bruno

SolarVenti

Designa

Caixa Bank

DaniaCare

Loft Roomers

Kaarsberg Real Estate

Bikestardo

Private investment

Blacktower

Doctor Reinhard

Los Robles de León

Vitafakta Health Clinic

Casa Danesa

Clinica Dental

Centro Sanum

Albatros Travel

Scan Transport

Simplysun

BioNatura

Nykredit

Kaas & Kirkemann

Rincón Rent

Unioptica

Hotel Tamisa Golf

Victoria

M21

Muebles Piramides Puerto

BoConcept

Jyske Bank

Energynordic

Nordic Muebles

AR-CO

Carpe Diem Spain

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.