Solaga

BoConcept

Scan Transport

Kaarsberg Real Estate

M21

Centro Sanum

DaniaCare

Clinica Dental

HolaBank

Victoria

Advokatspanien.dk

Blacktower

Da Bruno

Hotel Tamisa Golf

Nykredit

Nordic Muebles

SelectedHomes

Albatros Travel

Carpe Diem Spain

AR-CO

Muebles Piramides Puerto

Jyske Bank

Arctic Group

Vikingos

Dancon

Intercargo Scandinavia A/S

Kaas & Kirkemann

Designa

Simplysun

Simzar Estates

SolarVenti

Casa Danesa

Energynordic

Los Robles de León

Unioptica

Rincón Rent

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.