Da Bruno

HolaBank

Kaas & Kirkemann

Cayet

Advokatspanien.dk

Centro Sanum

SolarVenti

Simplysun

AR-CO

Doctor Reinhard

Energynordic

SelectedHomes

Autocares Diego Moral

Helle Hollis car rental

Bikestardo

Intercargo Scandinavia A/S

Scan Transport

Muebles Piramides Puerto

Loft Roomers

Solaga

Arctic Group

DaniaCare

Advokat Mona Davidsen

Unioptica

Nordic Muebles

Dancon

Carpe Diem Spain

Victoria

Nykredit

Albatros Travel

Caixa Bank

Hotel Tamisa Golf

Simzar Estates

BoConcept

Private investment

Vitafakta Health Clinic

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.