Silkeborg Flytteforretning

Kiropraktisk klinik

Solaga

Clinica Dental

Private investment

Energynordic

Caixa Bank

Unioptica

Helle Hollis Parking

Arctic Group

Autocares Diego Moral

Villa Paradiso

Doctor Reinhard

Cayet

Vikingos

BioNatura

M21

Casa Danesa

Loft Roomers

HolaBank

BoConcept

Nordic Muebles

Advice Spain

Simplysun

Designa

Albatros Travel

SelectedHomes

Vitafakta Health Clinic

Da Bruno Mijas Restaurant

Kaarsberg Real Estate

Los Robles de León

FHC-BOXTV

Muebles Piramides Puerto

Advokat Mona Davidsen

Rincón Rent

Simzar Estates

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.