Clinica Dental

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

FHC-BOXTV

Rincón Rent

Advokat Mona Davidsen

Private investment

Kaarsberg Real Estate

Da Bruno Mijas Restaurant

DaniaCare

Caixa Bank

Energynordic

M21

BoConcept

Hello Sun

Arctic Group

Vikingos

Designa

Nordic Muebles

Los Robles de León

Kaas & Kirkemann

Nykredit

Vitafakta Health Clinic

Unioptica

Solaga

BioNatura

La Cuenta Vinos

Malaga Holiday Homes

Loft Roomers

Advice Spain

Silkeborg Flytteforretning

Victoria

Blacktower

HolaBank

Autocares Diego Moral

Casa Danesa

Doctor Reinhard

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.