Energynordic

Victoria

Centro Sanum

Private investment

Arctic Group

Advokatspanien.dk

Helle Hollis car rental

Albatros Travel

M21

FHC-BOXTV

Solaga

Bikestardo

Caixa Bank

Doctor Reinhard

Unioptica

Dancon

Vikingos

AR-CO

SelectedHomes

Simplysun

Loft Roomers

Clinica Dental

Cayet

Silkeborg Flytteforretning

Nordic Muebles

Simzar Estates

DaniaCare

Casa Danesa

BioNatura

Vitafakta Health Clinic

Advokat Mona Davidsen

BoConcept

Kiropraktisk klinik

Kaarsberg Real Estate

Rincón Rent

Kaas & Kirkemann

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.