Kaarsberg Real Estate

BioNatura

Clinica Dental

Viking IPTV

Blacktower

Cayet

Energynordic

Autocares Diego Moral

M21

BoConcept

Dancon

Nykredit

Malaga Holiday Homes

Unioptica

HolaBank

Villa Paradiso

Helle Hollis car rental

Advokat Mona Davidsen

Caixa Bank

Victoria

Designa

Loft Roomers

La Cuenta Vinos

Centro Sanum

Advokatspanien.dk

Vitafakta Health Clinic

FHC-BOXTV

Albatros Travel

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Muebles Piramides Puerto

Silkeborg Flytteforretning

Rincón Rent

Simplysun

SelectedHomes

Advice Spain

Da Bruno Mijas Restaurant

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.