SelectedHomes

Centro Sanum

Nordic Muebles

Victoria

BioNatura

Bikestardo

Intercargo Scandinavia A/S

M21

Albatros Travel

Simplysun

Clinica Dental

Kaarsberg Real Estate

DaniaCare

Kiropraktisk klinik

Private investment

Advokatspanien.dk

Los Robles de León

Cayet

Blacktower

Autocares Diego Moral

BoConcept

Solaga

Nykredit

Jyske Bank

Energynordic

Unioptica

Carpe Diem Spain

Dancon

HolaBank

Rincón Rent

SolarVenti

Vikingos

Caixa Bank

Muebles Piramides Puerto

Loft Roomers

Advokat Mona Davidsen

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.