La Cuenta Vinos

Los Robles de León

Da Bruno Mijas Restaurant

Silkeborg Flytteforretning

Cayet

Sanum Physiotherapy

M21

Energynordic

Holbæk Caranvancenter

HolaBank

Autocares Diego Moral

Advokatspanien.dk

Victoria

Helle Hollis Parking

Kaas & Kirkemann

Nykredit

Vikingos City

Villa Paradiso

Advokat Mona Davidsen

Vitafakta Health Clinic

Unik Care

Blacktower

Helle Hollis car rental

Dancon

Muebles Piramides Puerto

Advice Spain

BioNatura

Albatros Travel

Cafe La Vida

Unioptica

FHC-BOXTV

Doctor Reinhard

Hello Sun

Caixa Bank

Simzar Estates

Hotel El Puerto

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.