Vikingos City

Nordic Muebles

Cayet

Helle Hollis car rental

CC Ejendomme

Victoria

Arctic Group

Clinica Dental

Autocares Diego Moral

Los Robles de León

Silkeborg Flytteforretning

FHC-BOXTV

Holbæk Caranvancenter

Viking IPTV

Kaas & Kirkemann

Hello Sun

La Cuenta Vinos

Energynordic

Helle Hollis Parking

Bocaccio

CCTL Home Stores

Malaga Holiday Homes

Advokatspanien.dk

Rincón Rent

BoConcept

Hotel El Puerto

Advokat Mona Davidsen

M21

Advice Spain

Albatros Travel

Muebles Piramides Puerto

Designa

Dancon

Private investment

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Casa Danesa

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.