Helle Hollis Parking

HolaBank

Arctic Group

Dancon

Vikingos City

Doctor Reinhard

Simzar Estates

FHC-BOXTV

Private investment

Victoria

Autocares Diego Moral

Holbæk Caranvancenter

Hello Sun

Advokat Mona Davidsen

Malaga Holiday Homes

Helle Hollis car rental

Clinica Dental

Viking IPTV

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Kaarsberg Real Estate

CC Ejendomme

Silkeborg Flytteforretning

Cafe La Vida

Unioptica

Cayet

Energynordic

Designa

La Cuenta Vinos

Casa Danesa

Unik Care

BoConcept

Rincón Rent

Advokatspanien.dk

BioNatura

Vitafakta Health Clinic

M21

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

headerMain

Advokat Mona Davidsen

Advokatkontoret blev stiftet i år 2000 og henvender sig primært til danskere med tilknytning til Sydspanien. Mona Davidsen er dansk advokat og medlem af såvel advokatsamfundet i Danmark og Advokatkollegiet i Malaga. Mona Davidsen haMona_newr etableret kontor i Marbella samt i Malaga. Kontoret er omfattet af kollektive forsikringsordninger i såvel Danmark som Spanien.

Kontoret beskæftiger sig primært med køb og salg af fast ejendom i Andalusien, udarbejdelse af testamenter samt arve- og skiftesager i Spanien. Endvidere ydes økonomisk rådgivning, herunder bistand med spanske selvangivelser for såvel residente og ikke-residente klienter samt bistand til virksomhedsetablering og stiftelse af selskaber. Ønsker du en professionel og sikker behandling af sager inden for ovennævnte sager er du velkommen til at kontakte os. Kontoret beskæftiger 5 medarbejdere der taler dansk engelsk og spansk.

mona

Læs mere her.