Advokat Mona Davidsen

Centro Sanum

HolaBank

AR-CO

Victoria

Unioptica

Cayet

Hotel Tamisa Golf

Nykredit

Loft Roomers

Da Bruno

Kaas & Kirkemann

Designa

SolarVenti

Muebles Piramides Puerto

Intercargo Scandinavia A/S

Rincón Rent

Arctic Group

Dancon

Kaarsberg Real Estate

Vikingos

Helle Hollis Parking

Doctor Reinhard

Autocares Diego Moral

BoConcept

Simplysun

Ubrique by Carlsson

Casa Danesa

Caixa Bank

Los Robles de León

Albatros Travel

Solaga

Kiropraktisk klinik

BioNatura

Nordic Muebles

M21

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

arco3

AR-CO blev etableret i 1999 af indehaver Torben Hagen, og har siden udført små som større projekteringsopgaver i primært regionen men også i udlandet - nu til lige i Spanien. Klienterne er typisk private bygherrer og erhvervsvirksomheder samt entreprenører hvor AR-CO´s rolle er som rådgiver overfor udførende. Kendetegnende er at AR-CO´s ydelsesområder kan dække forløbet fra Idé over projektering og indhentning af myndighedsgodkendelse til aflevering af et byggeri. Dette i tæt forløb med bygherre, entreprenører og myndigheder.

ar co a4 flyer dk es

Indehaver Torben Hagen er uddannet Bygningskonstruktør med afgang fra Københavns Byggetekniske Højskole (BTH) i 1998. Ligeledes er han medlem af Konstruktørforeningen (MAK). Disse to forhold giver betegnelsen Bygningskonstruktør dels BTH samt MAK. Forud for Bygningskonstruktøruddannelsen har han en erhvervsmæssig uddannelse som Tømrer.

Læs mere om AR-CO her.