Simzar Estates

AR-CO

Cayet

SelectedHomes

Solaga

Clinica Dental

Advokat Mona Davidsen

Kiropraktisk klinik

Hotel Tamisa Golf

Private investment

Advokatspanien.dk

Blacktower

Doctor Reinhard

Albatros Travel

M21

Helle Hollis Parking

Kaas & Kirkemann

Energynordic

HolaBank

Vitafakta Health Clinic

Muebles Piramides Puerto

Centro Sanum

BoConcept

Da Bruno

Intercargo Scandinavia A/S

Scan Transport

Ubrique by Carlsson

Simplysun

Nykredit

Dancon

Kaarsberg Real Estate

Caixa Bank

Carpe Diem Spain

DaniaCare

Vikingos

Victoria

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

arco3

AR-CO blev etableret i 1999 af indehaver Torben Hagen, og har siden udført små som større projekteringsopgaver i primært regionen men også i udlandet - nu til lige i Spanien. Klienterne er typisk private bygherrer og erhvervsvirksomheder samt entreprenører hvor AR-CO´s rolle er som rådgiver overfor udførende. Kendetegnende er at AR-CO´s ydelsesområder kan dække forløbet fra Idé over projektering og indhentning af myndighedsgodkendelse til aflevering af et byggeri. Dette i tæt forløb med bygherre, entreprenører og myndigheder.

ar co a4 flyer dk es

Indehaver Torben Hagen er uddannet Bygningskonstruktør med afgang fra Københavns Byggetekniske Højskole (BTH) i 1998. Ligeledes er han medlem af Konstruktørforeningen (MAK). Disse to forhold giver betegnelsen Bygningskonstruktør dels BTH samt MAK. Forud for Bygningskonstruktøruddannelsen har han en erhvervsmæssig uddannelse som Tømrer.

Læs mere om AR-CO her.