Helle Hollis Parking

Kaas & Kirkemann

Nordic Muebles

Da Bruno

Vitafakta Health Clinic

Unioptica

BioNatura

HolaBank

Simzar Estates

SelectedHomes

Dancon

Carpe Diem Spain

Hotel Tamisa Golf

Scan Transport

Solaga

Centro Sanum

Muebles Piramides Puerto

Autocares Diego Moral

Bikestardo

Nykredit

Loft Roomers

Caixa Bank

Kiropraktisk klinik

Doctor Reinhard

Albatros Travel

Victoria

Advokat Mona Davidsen

AR-CO

Los Robles de León

Clinica Dental

Cayet

Rincón Rent

Arctic Group

M21

Helle Hollis car rental

Casa Danesa

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

arco3

AR-CO blev etableret i 1999 af indehaver Torben Hagen, og har siden udført små som større projekteringsopgaver i primært regionen men også i udlandet - nu til lige i Spanien. Klienterne er typisk private bygherrer og erhvervsvirksomheder samt entreprenører hvor AR-CO´s rolle er som rådgiver overfor udførende. Kendetegnende er at AR-CO´s ydelsesområder kan dække forløbet fra Idé over projektering og indhentning af myndighedsgodkendelse til aflevering af et byggeri. Dette i tæt forløb med bygherre, entreprenører og myndigheder.

ar co a4 flyer dk es

Indehaver Torben Hagen er uddannet Bygningskonstruktør med afgang fra Københavns Byggetekniske Højskole (BTH) i 1998. Ligeledes er han medlem af Konstruktørforeningen (MAK). Disse to forhold giver betegnelsen Bygningskonstruktør dels BTH samt MAK. Forud for Bygningskonstruktøruddannelsen har han en erhvervsmæssig uddannelse som Tømrer.

Læs mere om AR-CO her.