Private investment

Albatros Travel

Doctor Reinhard

Kiropraktisk klinik

FHC-BOXTV

Rincón Rent

Nykredit

Energynordic

Jyske Bank

Hotel Tamisa Golf

M21

Autocares Diego Moral

Advokat Mona Davidsen

Muebles Piramides Puerto

Ubrique by Carlsson

Cayet

BioNatura

Los Robles de León

SolarVenti

Blacktower

Nordic Muebles

Helle Hollis car rental

HolaBank

Casa Danesa

Unioptica

Kaarsberg Real Estate

Loft Roomers

AR-CO

Designa

Bikestardo

DaniaCare

Solaga

Vitafakta Health Clinic

Helle Hollis Parking

Kaas & Kirkemann

Victoria

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

arco3

AR-CO blev etableret i 1999 af indehaver Torben Hagen, og har siden udført små som større projekteringsopgaver i primært regionen men også i udlandet - nu til lige i Spanien. Klienterne er typisk private bygherrer og erhvervsvirksomheder samt entreprenører hvor AR-CO´s rolle er som rådgiver overfor udførende. Kendetegnende er at AR-CO´s ydelsesområder kan dække forløbet fra Idé over projektering og indhentning af myndighedsgodkendelse til aflevering af et byggeri. Dette i tæt forløb med bygherre, entreprenører og myndigheder.

ar co a4 flyer dk es

Indehaver Torben Hagen er uddannet Bygningskonstruktør med afgang fra Københavns Byggetekniske Højskole (BTH) i 1998. Ligeledes er han medlem af Konstruktørforeningen (MAK). Disse to forhold giver betegnelsen Bygningskonstruktør dels BTH samt MAK. Forud for Bygningskonstruktøruddannelsen har han en erhvervsmæssig uddannelse som Tømrer.

Læs mere om AR-CO her.