Rincón Rent

Advokatspanien.dk

Kaarsberg Real Estate

Casa Danesa

Silkeborg Flytteforretning

Blacktower

Muebles Piramides Puerto

Dancon

BioNatura

Clinica Dental

Solaga

BoConcept

Helle Hollis car rental

Bikestardo

HolaBank

Energynordic

Simplysun

Designa

AR-CO

Simzar Estates

DaniaCare

Kaas & Kirkemann

Unioptica

M21

Helle Hollis Parking

Kiropraktisk klinik

Private investment

Centro Sanum

Doctor Reinhard

Autocares Diego Moral

Da Bruno

Arctic Group

Nordic Muebles

SelectedHomes

Caixa Bank

Los Robles de León

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

arco3

AR-CO blev etableret i 1999 af indehaver Torben Hagen, og har siden udført små som større projekteringsopgaver i primært regionen men også i udlandet - nu til lige i Spanien. Klienterne er typisk private bygherrer og erhvervsvirksomheder samt entreprenører hvor AR-CO´s rolle er som rådgiver overfor udførende. Kendetegnende er at AR-CO´s ydelsesområder kan dække forløbet fra Idé over projektering og indhentning af myndighedsgodkendelse til aflevering af et byggeri. Dette i tæt forløb med bygherre, entreprenører og myndigheder.

ar co a4 flyer dk es

Indehaver Torben Hagen er uddannet Bygningskonstruktør med afgang fra Københavns Byggetekniske Højskole (BTH) i 1998. Ligeledes er han medlem af Konstruktørforeningen (MAK). Disse to forhold giver betegnelsen Bygningskonstruktør dels BTH samt MAK. Forud for Bygningskonstruktøruddannelsen har han en erhvervsmæssig uddannelse som Tømrer.

Læs mere om AR-CO her.