Kaarsberg Real Estate

Advice Spain

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Unik Care

Designa

Advokat Mona Davidsen

Autocares Diego Moral

Doctor Reinhard

Holbæk Caranvancenter

Advokatspanien.dk

Rincón Rent

Clinica Dental

Helle Hollis Parking

Victoria

Sanum Physiotherapy

Los Robles de León

BoConcept

Viking IPTV

Energynordic

Caixa Bank

Vikingos City

Albatros Travel

CC Ejendomme

M21

Kaas & Kirkemann

Hello Sun

Malaga Holiday Homes

Helle Hollis car rental

Nordic Muebles

CCTL Home Stores

Muebles Piramides Puerto

HolaBank

Cayet

Unioptica

Private investment

Bocaccio

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Arctic Group

vips-arctic-group
Klik på logo'et for at læse mere.

Arctic Group er en dansk/grønlandsk handels- og servicevirksomhed, der i mere end 30 år har været leverandør til de nordatlantiske lande; Grønland, Færøerne og Island.

Vi er en kvalificeret samhandelspartner, der med udgangspunkt i kundernes behov altid sikrer vores kunder en nem, hurtig og sikker samhandel.

Med et sortiment af kvalitetsprodukter og konceptløsninger af både bredde og dybde opfylder vi kundernes behov og krav inden for forretningsområderne Detail, Foodservice, Hotel & Institution, Håndværk & Industri samt Trælast.

Konkurrencedygtig samarbejdspartner
Arctic Group er en seriøs samarbejdspartner, hvis primære opgave er at være den bedst kvalificerede leverandør af produkter til verdens svært fremkommelige markeder.
domicil
Vi er en meget stærk samarbejdspartner, der sikrer, at værdikæden er effektiv fra varerne bestilles hos os og til de er i vores kunders besiddelse.

Vores logistiske processer er optimerede til at imødekomme de mange udfordringer vi møder på verdens markeder i bestræbelserne på at få varerne bragt ud til vores kunder, og derfor klarer vi alt omkring toldbehandling, udførsel, forsendelse og transport af varer; ligegyldigt om de skal leveres på Thulebasen i Grønland, i en Camp ved et af Grønlands mest øde steder kaldet Citronfjorden via Svalbard eller et sted i Afrika. Vi løser det.

Markeder
Vores primære markeder er Grønland, Island og Færøerne, hvor vi handler med offentlige og private virksomheder indenfor alle brancher.

For nyligt har vi etableret Unigros Nord, som skal servicere det danske marked for convinience butikker med et bredt sortiment indenfor kioskvarer. Samtidig har vi udvidet vores engagement til også at dække udvalgte lande i Afrika, så vi nu bevæger os ud i verden med vores kompetencer.

Vores hovedkontor er dansk og ligger i Nørresundby, hvor vi har 90 medarbejdere, men via vores selskaber, butikker og salgskontorer i Grønland har vi lokal repræsentation i Nuuk, Ilulissat og Uummannaq, hvor vi beskæftiger i alt 80 medarbejdere.

hovedkontor NuukDerfor er vi registreret som Grønlandsk virksomhed, og betaler deraf virksomhedsskat i Grønland. På Færøerne har vi et datterselskab med salgskontor i Torshavn, hvor 10 medarbejdere er beskæftiget.

Produktprogram
Vi tilbyder vores kunder en række konceptløsninger og et produktprogram, der er kendetegnet ved høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Indenfor vores fem salgsafdelinger handler vi med alt fra kuglepenne til entreprenørmaskiner og nedenstående giver et billede af vores bredde produktprogram:Læs mere på vores hjemmesider:

Som en udviklingsorienteret og dynamisk koncern er vi altid indstillede på at tilpasse os og udnytte ændringer i markedsvilkårene.

Produktprogrammet hos Arctic Groups to kundefokuserede salgsselskaber Arctic Import og XL-BYG Arctic Import bliver derfor hele tiden udvidet og optimeret til vores kunders fordel.Logistikoptimering

Ved salg til svært fremkommelige områder stilles der ekstraordinære krav til de logistiske processer. Vi lever i høj grad op til disse krav. - Faktisk er det en af vores primære kompetencer.

Logistikoptimeringså skal der læsses
Ved salg til svært fremkommelige områder stilles der ekstraordinære krav til de logistiske processer. Vi lever i høj grad op til disse krav. - Faktisk er det en af vores primære kompetencer.

Vores værdikæde er optimeret til fordel for kundens behov, hvor fokus er på fragtoptimering, sampakning samt håndtering af alle dokumenter.

Vores lager besidder stærke kompetencer inden for optimering af forsendelser, og derfor formår vi at pakke stykgods og containere, så vores kunder får mest muligt ud af fragtudgiften.

Vi sørger for, at kunderne altid får en positiv oplevelse af hele samhandlen.

Læs mere på vores hjemmesider

www.arcticgroup.dk www.arcticimport.dk www.xl-byg.gl