moneycorp

Jyske Bank

Evergreen Eléctrica

i-charge

Da Bruno

European Life- and Pension Services

Ubrique by Carlsson

Helle Hollis car rental

Kiropraktisk klinik

Intercargo Scandinavia A/S

Arctic Group

Unioptica

Boconcept

Scan Transport

Muebles Piramides Puerto

Private investment

SolarVenti

Alarma Universal

Rincón Rent

Caixa Bank

Advokatspanien.dk

Zafo Law

Scan Dental

Clinica Dental

Casa Danesa

Los Robles de León

FERIEBOLIG-SPANIEN.DK

Vitafakta Health Clinic

Kaas & Kirkemann

Autocares Diego Moral

Hotel Tamisa Golf

BioNatura

Nykredit

Albatros Travel

HolaBank

Danelca

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Boconcept

 vips-boconcept
Klik på logo'et for at læse mere.

Historien 

Vores hjem er fulde af gode historier. Om os selv. Om det vi holder af. Om hvad vi kan lide at beskæftige os med. Vi  omgiver os med det, vi kan lide. Det, der er vigtigt for os, og det, der gør det lettere at leve det liv, vi ønsker. Derfor føler vi os hjemme, når vi kommer hjem. BoConcept har hjemme i Danmark, hvor vi har designet og produceret designmøbler i næsten 60 år. Det er vores historie. Og du kan læse meget mere om det her.

 

 

60 ÅR MED PASSIONboconcept

BoConcepts historie begyndte i 1952, da de to dygtige danske møbelsnedkere Jens Ærthøj Jensen og Tage Mølholm besluttede sig for at åbne en møbelfabrik i Herning. Deres mål var ikke alene at producere kvalitetsmøbler, der så fantastiske ud, men også, at møblerne skulle være funktionelle og alle pengene værd. Jensen og Mølholm havde fat i det helt rigtige. Deres vision forvandlede BoConcept fra en lille møbelfabrik til Danmarks mest globale møbelkæde med mere end 230 succesrige franchisebutikker i over 50 lande.

BoConcept designer og fremstiller stadig møbler i Danmark. Vores team består af danske og internationale designere, og derudover samarbejder vi med nogle få, nøje udvalgte leverandører i andre dele af verden. Vores ambition er også uændret: at skabe godt, gedigent og funktionelt design.

Godt design kender ingen grænser. Det grundlæggende behov for at føle sig hjemme er lige så stort i Shanghai og Berlin, som det er i New York og København. BoConcept sælger designmøbler, der kan tilpasses dine behov og drømme, uanset hvor du bor, og hvor meget plads du har.

URBAN DANISH DESIGN SINCE 1952

BoConcept skaber moderne designmøbler og accessories til mennesker, der elsker den urbane livsstil. Tag på en rejse med Marie og oplev, hvordan hun bor med BoConcept i forskellige storbyer rundt om i verden.