Arctic Group

Unik Care

Kaarsberg Real Estate

Unioptica

Vikingos City

Albatros Travel

Clinica Dental

BioNatura

Dancon

Silkeborg Flytteforretning

BoConcept

Cafe La Vida

Muebles Piramides Puerto

Viking IPTV

FHC-BOXTV

Casa Danesa

Kaas & Kirkemann

Autocares Diego Moral

Hello Sun

Doctor Reinhard

Nordic Muebles

Helle Hollis car rental

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Advokat Mona Davidsen

Holbæk Caranvancenter

Victoria

Sanum Physiotherapy

CC Ejendomme

HolaBank

Caixa Bank

M21

Vitafakta Health Clinic

Designa

Rincón Rent

Hotel El Puerto

Private investment

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

 vips-boconcept

Vores hjem er fulde af gode historier. Om os selv. Om det vi holder af. Om hvad vi kan lide at beskæftige os med. Vi  omgiver os med det, vi kan lide. Det, der er vigtigt for os, og det, der gør det lettere at leve det liv, vi ønsker. Derfor føler vi os hjemme, når vi kommer hjem. BoConcept har hjemme i Danmark, hvor vi har designet og produceret designmøbler i næsten 60 år. Det er vores historie. Og du kan læse meget mere om det her.

boconcept 

60 ÅR MED PASSION

BoConcept blev født i Danmark i 1952, og er i dag et eksklusivt livsstilsbrand. Vi designer, producerer og sælger et stort udvalg af moderne danske designmøbler, tilbehør og belysning til stue, spisestue, soveværelse, hjemmekontor og udendørs rum. Vores møbelbutikker tilbyder alt inden for moderne design fra designersofaer og lænestole til praktiske vægreoler og funktionelle TV-borde. Vi hjælper også vores kunder med at skabe et personligt hjem med vores omfattende indretningsservice , som de kan gøre brug af i butikken eller derhjemme. Vores indretningskonsulenter hjælper med gode idéer til din boligindretning, boligtilbehør og meget mere for at skabe en unik stil i dit hjem. De kan hjælpe dig med at skabe en nordisk stemning i din spisestue med skænke i nordisk stil, elegante spiseborde og spisestuestole – eller en hotelstemning i din stue med sofaer, lænestole hvilestole og daybeds i læder, velour eller din foretrukne stoftype. Vores dygtige indretningskonsulenter står klar til at hjælpe dig i alle vores møbelbutikker. De rådgiver dig enten i butikken eller kommer hjem til dig, lytter til dine behov og visualiserer forskellige løsninger for at hjælpe dig med at gøre dit drømmehjem til virkelighed.

1112727 half horizontal desktop

Kom og besøg os i butikken, se vores store udvalg af multifunktionelle designmøbler, og få professionel rådgivning om trends og boligindretning. Møbelbutikkerne viser vores udvalg af skandinaviske møbler og inspirerer dig med den nyeste nordiske stil og og det nyeste nordiske design. Butikkernes medarbejdere og indretningsarkitekter hjælper dig med at finde den perfekte stil, der passer til din personlighed og din indretning. Vores designermøbler gemmer på en lang række usete muligheder, som man ikke nødvendigvis kan se med det samme. De kan skræddersys nøjagtigt til dine behov og din smag i en række smukke og perfekt koordinerede farver og materialer, så du får et sammenhængende udtryk i hele dit hjem. Anilinlæder, filt, velour, eg, valnød, krom og stål – vi kombinerer materialer og overflader i smukke, skræddersyede kompositioner, der fremhæver design fra danske designere og verdensberømte internationale designere for at skabe personlige designudtryk. Vi samarbejder med designere om at fremme vores danske designarv og kombinere den med moderne trends og teknologi. Besøg os i vores butikker i dag og se smukt dansk design, der både er forankret i vores arv og har et skarpt blik for fremtiden.

DANSKE DESIGNMØBLER FRA BOCONCEPT

BoConcept skaber moderne designmøbler og accessories til mennesker, der elsker den urbane livsstil.

De tre BoConcept findes på disse adresser:
Ctra de Mijas km. 3,5, 2965 Mijas Costa – tlf. 951 242 092 / 673 909 205 email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Oasis Business Center, Carretera National 340 km. 176, 29602 Marbella – tlf. 951 492 727/694 473 276 email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
El Corte Ingles, Puerto Banus – tlf. 659 388 226 email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs meget mere om BoConcept her.