Doctor Reinhard

Ubrique by Carlsson

Vitafakta Health Clinic

BioNatura

Victoria

Energynordic

Nykredit

Centro Sanum

Dancon

Solaga

Kaarsberg Real Estate

Casa Danesa

M21

Intercargo Scandinavia A/S

Muebles Piramides Puerto

Cayet

Caixa Bank

Simplysun

Kaas & Kirkemann

Advokat Mona Davidsen

Albatros Travel

Hotel Tamisa Golf

Los Robles de León

Jyske Bank

Da Bruno

Arctic Group

Unioptica

Private investment

SelectedHomes

Rincón Rent

Bikestardo

Helle Hollis car rental

DaniaCare

Loft Roomers

Clinica Dental

Blacktower

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

KB logo

Om os Kaarsberg Real Estate

Vi er et professionelt team af skandinaviske ejendomsmæglere med mere end ti års erfaring i ejendomshandel i Marbella og Costa del Sol. Ud over ​​de skandinaviske sprog taler vi engelsk, spansk og fransk.

download

Vi anerkender og respekterer det faktum, at købe en ejendom i udlandet er en livstids beslutning. Derfor bestræber vi os efter at hjælpe og lede dig gennem processen. Vi er meget stolte af opgaven med at matche den rigtige ejendom med dine specifikke ejendoms behov.

Med os vil du blive omhyggeligt styret gennem de forskellige stadier af købsprocessen. I samarbejde med dig finder vi ud af dine specifikke ejendomsbehov og krav.

download 3

Så præsenterer vi dig for et udvalg af matchende ejendomme. Så Du kan træffe dit endelige valg af ejendom. Men hvis dette ikke opnåes mens du er hernede, fortsætter vi søgningen, og sender dig forskellige forslag,
indtil den egnede ejendom er fundet. Vær opmærksom på at dette måske ikke sker på den første visningstur, men vi finder altid den rette ejendom.

Når ejendomsvalget er blevet gjort, kan vi anvise dig en god advokat, og vi kan også hjælpe dig med finansiering af købet.

Med Kaarsberg Estate er du hjulpet sikkert igennem dit ejendoms køb på Costa del Sol.

download 1

Læs meget mere om Kaarsberg Real Estate her.