Carpe Diem Spain

Victoria

M21

Kaas & Kirkemann

Vitafakta Health Clinic

Cayet

Rincón Rent

Clinica Dental

Scan Transport

Centro Sanum

Dancon

Ubrique by Carlsson

Helle Hollis Parking

Energynordic

Los Robles de León

Kiropraktisk klinik

Autocares Diego Moral

SolarVenti

Advokatspanien.dk

Blacktower

Vikingos

Albatros Travel

BoConcept

Casa Danesa

BioNatura

Arctic Group

Nykredit

Intercargo Scandinavia A/S

Caixa Bank

Designa

Helle Hollis car rental

Simplysun

Nordic Muebles

DaniaCare

Bikestardo

Simzar Estates

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

KB logo

Om os Kaarsberg Real Estate

Vi er et professionelt team af skandinaviske ejendomsmæglere med mere end ti års erfaring i ejendomshandel i Marbella og Costa del Sol. Ud over ​​de skandinaviske sprog taler vi engelsk, spansk og fransk.

download

Vi anerkender og respekterer det faktum, at købe en ejendom i udlandet er en livstids beslutning. Derfor bestræber vi os efter at hjælpe og lede dig gennem processen. Vi er meget stolte af opgaven med at matche den rigtige ejendom med dine specifikke ejendoms behov.

Med os vil du blive omhyggeligt styret gennem de forskellige stadier af købsprocessen. I samarbejde med dig finder vi ud af dine specifikke ejendomsbehov og krav.

download 3

Så præsenterer vi dig for et udvalg af matchende ejendomme. Så Du kan træffe dit endelige valg af ejendom. Men hvis dette ikke opnåes mens du er hernede, fortsætter vi søgningen, og sender dig forskellige forslag,
indtil den egnede ejendom er fundet. Vær opmærksom på at dette måske ikke sker på den første visningstur, men vi finder altid den rette ejendom.

Når ejendomsvalget er blevet gjort, kan vi anvise dig en god advokat, og vi kan også hjælpe dig med finansiering af købet.

Med Kaarsberg Estate er du hjulpet sikkert igennem dit ejendoms køb på Costa del Sol.

download 1

Læs meget mere om Kaarsberg Real Estate her.