Advice Spain

Vikingos City

La Cuenta Vinos

Sanum Physiotherapy

Dancon

Hotel El Puerto

Doctor Reinhard

Cayet

Los Robles de León

Silkeborg Flytteforretning

Helle Hollis car rental

Unioptica

Kaarsberg Real Estate

Victoria

Unik Care

Nordic Muebles

FHC-BOXTV

Muebles Piramides Puerto

Advokatspanien.dk

Private investment

Holbæk Caranvancenter

Viking IPTV

HolaBank

Helle Hollis Parking

Autocares Diego Moral

Hello Sun

Arctic Group

Casa Danesa

Albatros Travel

BoConcept

Caixa Bank

Energynordic

Simzar Estates

Clinica Dental

Vitafakta Health Clinic

Designa

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

vinos

La Cuenta Vinos blev grundlagt af Viggo Bjørn og Birte i 1996, hvor de fra deres spanske lager eksporterede til flere lande i Europa, blandet andet Danmark. De solgte også vin på Costa del Sol.

Viggo Bjørn har i mange år arbejdet for et dansk vinfirma, før han søgte til Spanien. Fra 2012 og et par år frem, stod det stille pga. helbredsproblemer, men blev senere startet op igen.I 2018 overtog Kent, Ivan, Brian og Henrik virksomheden og kører den videre med hjælp fra Viggo Bjørn og Birte. Kent står for styringen af forretningen i Spanien, sammen med Viggo Bjørn og Birte. Ivan, Brian og Henrik står for det danske marked.

Vores passion er spanske vine og det er det vi er gode til. Derfor finder man kun spanske vine i vores forretning og kun gode spanske vine, for vi er enige om at vi ikke går på kompromis med kvaliteten, så den sure konfirmationsvin skal du købe et andet sted.

Du finder os her:

 

Adresse: La Cuenta Vinos Fundado en 1996 SL, Poligono La Morena, Nave 8, Camino Selene, Las Lagunas de Mijas Costa, Spanien
Tlf: +34 722 613 882 

Læs mere om La Cuenta Vinos her.