BioNatura

Clinica Dental

Viking IPTV

Simzar Estates

Simplysun

Arctic Group

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Casa Danesa

Nordic Muebles

Villa Paradiso

Autocares Diego Moral

Doctor Reinhard

La Cuenta Vinos

Dancon

Advokatspanien.dk

Helle Hollis car rental

Nykredit

Kaarsberg Real Estate

M21

Unik Care

Caixa Bank

Energynordic

BoConcept

Los Robles de León

Unioptica

Advice Spain

Centro Sanum

SelectedHomes

Cayet

Albatros Travel

Hello Sun

Victoria

FHC-BOXTV

Blacktower

Vikingos

Private investment

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

vinos

La Cuenta Vinos blev grundlagt af Viggo Bjørn og Birte i 1996, hvor de fra deres spanske lager eksporterede til flere lande i Europa, blandet andet Danmark. De solgte også vin på Costa del Sol.

Viggo Bjørn har i mange år arbejdet for et dansk vinfirma, før han søgte til Spanien. Fra 2012 og et par år frem, stod det stille pga. helbredsproblemer, men blev senere startet op igen.I 2018 overtog Kent, Ivan, Brian og Henrik virksomheden og kører den videre med hjælp fra Viggo Bjørn og Birte. Kent står for styringen af forretningen i Spanien, sammen med Viggo Bjørn og Birte. Ivan, Brian og Henrik står for det danske marked.

Vores passion er spanske vine og det er det vi er gode til. Derfor finder man kun spanske vine i vores forretning og kun gode spanske vine, for vi er enige om at vi ikke går på kompromis med kvaliteten, så den sure konfirmationsvin skal du købe et andet sted.

Du finder os her:

 

Adresse: La Cuenta Vinos Fundado en 1996 SL, Poligono La Morena, Nave 8, Camino Selene, Las Lagunas de Mijas Costa, Spanien
Tlf: +34 722 613 882 

Læs mere om La Cuenta Vinos her.