Silkeborg Flytteforretning

Helle Hollis Parking

Muebles Piramides Puerto

Cayet

Nordic Muebles

Advokatspanien.dk

Hotel El Puerto

Helle Hollis car rental

Sanum Physiotherapy

M21

HolaBank

Designa

Kaarsberg Real Estate

La Cuenta Vinos

Cafe La Vida

Albatros Travel

Vikingos City

Malaga Holiday Homes

Los Robles de León

Arctic Group

Unik Care

Casa Danesa

BoConcept

FHC-BOXTV

Clinica Dental

Unioptica

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Private investment

CC Ejendomme

Autocares Diego Moral

Energynordic

Viking IPTV

Kaas & Kirkemann

Victoria

Bocaccio

CCTL Home Stores

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

vinos

La Cuenta Vinos blev grundlagt af Viggo Bjørn og Birte i 1996, hvor de fra deres spanske lager eksporterede til flere lande i Europa, blandet andet Danmark. De solgte også vin på Costa del Sol.

Viggo Bjørn har i mange år arbejdet for et dansk vinfirma, før han søgte til Spanien. Fra 2012 og et par år frem, stod det stille pga. helbredsproblemer, men blev senere startet op igen. I 2018 overtog Frederike, Ivan, Brian og Henrik virksomheden og kører den videre med hjælp fra Viggo Bjørn og Birte. Frederike står for styringen af forretningen i Spanien, sammen med Viggo Bjørn og Birte. Ivan, Brian og Henrik står for det danske marked.

FotoFrederik2

Vores passion er spanske vine og det er det vi er gode til. Derfor finder man kun spanske vine i vores forretning og kun gode spanske vine, for vi er enige om at vi ikke går på kompromis med kvaliteten, så den sure konfirmationsvin skal du købe et andet sted.

Du finder os her:

 

Adresse: La Cuenta Vinos Fundado en 1996 SL, Poligono La Morena, Nave 8, Camino Selene, Las Lagunas de Mijas Costa, Spanien
Tlf: +34 722 613 882 

Læs mere om La Cuenta Vinos her.