Victoria

Vitafakta Health Clinic

Rincón Rent

HolaBank

Vikingos City

Advokatspanien.dk

Energynordic

Albatros Travel

Da Bruno Mijas Restaurant

Hello Sun

Nykredit

Advice Spain

Doctor Reinhard

Cafe La Vida

Nordic Muebles

Private investment

Casa Danesa

M21

Unioptica

Advokat Mona Davidsen

FHC-BOXTV

Mogens Dahl Kiropraktisk Klinik

Designa

Viking IPTV

Hotel El Puerto

Cayet

Blacktower

Caixa Bank

Helle Hollis Parking

Kaas & Kirkemann

Muebles Piramides Puerto

Helle Hollis car rental

BioNatura

Kaarsberg Real Estate

BoConcept

Clinica Dental

La Peña de Dinamarca - En supporterklub af Málaga CF, med mange aktiviteter på Costa del Sol og i Spanien - Medlem af Federación De Peñas Malaguistas

Vitafakta Health Clinic

 

logo retina

Dr. Pernille Knudtzon er speciallæge i almen medicin, rejsende i sundhed og beskæftiger sig med banebrydende forebyggende biologisk medicin. Fra sin base i det sydlige Spanien har hun hjulpet mange mennesker med alvorlige tilstande ved brug af biologisk medicin bakket op af erfaringer fra den konventionelle vestlige medicin og den østlige kinesiske, ayurvediske  medicinske tilgang om at holde folk raske. Pernille er på en livslang rejse og studie inden for sundhed, vitalitet og velvære.

Hendes mentor, Inger Marie Haut, var en af Danmarks førende ernæringseksperter, flittig skribent, respekteret og anderkendt lang tid før, sundhed gennem ernæring blev moderne.

Pernille er uddannet praktiserende læge og har hele vejen søgt komplementære behandlingsformer, uddannelse i akupunktur, energi medicin, Mikroskopi af levende blod, oxidativ stress test, Alkaline Living, syre-base medicin, NLP og ernæring. Seneste tiltag er medicinsk thermografi, som er en infrarød, noninvasiv, strålefri fysiologisk scanning af kroppen.

Pernille satser på sundhedsundervisning og at enhver kommer et skridt videre i retning mod at tage ansvar for sin egen sundhed. Nogle gange er ”education better than medication”. Sundhed er et valg og du kan selv gøre en forskel.

 

Pernilles mission

”Min Passion for forebyggende biologisk medicin går tilbage til min barndom. I en alder af otte år, blev jeg kureret for allergi og høfeber af mine mentorer Inger Marie Haut og Poul Holm i Vitafakta Sundhedsklinik i Danmark. Siden da har jeg har en interesse i forebyggende medicin, og at krop og sind påvirker hinanden. Min egen allergi var slem, men blev helbredt med urtemedicin, kost og gode praktiske råd om, hvordan jeg kunne "styre min følsomhed". Især i perioder med stress senere i livet, hvor ekkoer af allergien bankede på, har disse øvelser og praktiske råd kommer til gavn.

Undervejs i lægeuddannelsen, har jeg studeret komplementær og alternativ medicin, herunder zoneterapi og meridianer.  Dette førte til flere kurser i kinesisk medicin og akupunktur. Jeg har således flere forskellige slags briller/syn på sundhed. Den kinesiske vinkel tager udgangs punkt i  sundhed/ sygdom som værende balancer /ubalancer, som Yin/Yang balancer.

I gamle dage i Kina blev lægen honoreret for at holde patienterne raske. Når folk i landsbyen var sunde, var der mad og husly for folkene. Lægen blev betalt i naturalier. Når folk var syge, kunne de ikke forsørge hinanden eller lægen! Så det handlede om at holde folk raske og sunde! Dette er en sundheds-tilgang, som er en vigtig byggesten i klinikken. Det har været og er givende at have "en fod i begge lejre" og dermed være i stand til at håndtere ubalancer / sygdomme / livsstil balance både fra en traditionel vestlig medicinsk og fra en østlig medicinsk tilgang”.

http://www.vitafakta.es

pernillevitafakta

Dr. Pernille Knudtzon